Sunday, February 6, 2011

Sale on Red Velvet Cuppies!

Alamak I almost forgot to update you guys on Milk A Deal! Fret not, food lover is here, hunted for food deals and here it is! 60% off daripada Red Velvet Cupcakes from Kitchen Guardian. Hehehe dari Kitchen Guardianlah, bukan dari Nani Rostam :P




Sempena hari kekasih Kitchen Guardian buat deal ini untuk yang mahu berjimat cermat. 12 orang dah beli deal ini. Tinggal beberapa sahaja left! Nervous tau tengok countdown dia. Usha sini dan enjoy!


Jarang pula update site ini, tapi kalau taknak rasa jauh sangat, ikuti Twitter Hamis Jalikha. Much love.

51 comments:

  1. ala,bestnya. tapi taknak la smbut hari kekasih. baik kita sambut maulidul rasul sehari sebelum tu. jgn mrh ye hanis :)

    ReplyDelete
  2. knapa cupcake tu menarik sgt???
    argghhh tgh x keruan nk cupcake tu ^_^

    ReplyDelete
  3. betul..sangat rindu untuk baca ur new entry..jgn tinggal lama-lama sangat okey..T_T

    ReplyDelete
  4. dah hantar follower request :)
    rajin2 update blog ye

    ReplyDelete
  5. yum3..macam sedap jee...
    pasni slalu la update ye haniss...
    mish ur entryyyy laa

    ReplyDelete
  6. I slalu tunggu you punya new entry hamis..even I jarang komen tapi jadi silent reader tu dah jadi wajib dah..haha..much love=)

    ReplyDelete
  7. ouh...hanis, we gonna miss u... since u have recently becoming inactive.. always wanted to see your latest entry lah

    ReplyDelete
  8. terasa nak ngap je cup cakes tu.
    nasib bail masih boleh tahan nafsu ni..
    hehehe..

    ReplyDelete
  9. hehe..nice lah..tggu hanis blnje..wink2..

    ReplyDelete
  10. ye.. saya perasan Hanis jarang update.. tapi tak apa mungkin busy.. sekali Hanis update je mesti best sangat ceritanya

    ReplyDelete
  11. Hanis sibuk membebel kat twitter. Haha. Ohhhh twitter mmg jadi penyebab malas nk update blog or fb. :p

    ReplyDelete
  12. kehausan kepostan kebaruan .. hwa ,, huhu cupcake menyelerakan,, aumm !

    ReplyDelete
  13. kelihatan cup cakes itu sangat nyaman! Semoga indah rasa drpd pix.. :-)

    ReplyDelete
  14. Yang bestnya bukan untuk hari kekasih je la.sape yang sambut, sambutlah kan..:)boleh beli voucher and then pick up order sampai hujung march!! Untuk birthdays ,anniversaries, apa saje utk wish terima kasih pada cikgu-cikgi kita pun boleh. Dahla sedap, cantik, murah.mana nak dapat!

    ReplyDelete
  15. Hanis,

    Am honoured! tq for this additional ad! The cakes are for all occasion actually! tqs!

    ReplyDelete
  16. Rs mcm nk mkn cupcakes je hr ni..

    ReplyDelete
  17. sedapnyaaaa! nampak menyelerakan :D

    ReplyDelete
  18. Nyum..nyum....yummy ...cute cupcakes..

    ReplyDelete
  19. umpppppphhh, looks so devilishly yummy!!!! this is so sinful la hanis... hehehe.. nasib baik ada PB....

    ReplyDelete
  20. lapar...sedapnye cupcake tu...yummy2

    ReplyDelete
  21. BERK , GLURP ! OHH
    LAPAR, SANGAT SEDAP!

    FAB HANIS!

    ReplyDelete
  22. Hanis, Nasib baik aunie bukan neighbour you, dari gempal I'll change to gemuk...Sedapnya...Nanti mesti one day auntie tergoda...ni semua Hanis punye keje.

    ReplyDelete
  23. sesungguhnya jilbab itu wajib bagi setiap wanita... blog ni bukan saha meningkatkan traffic anda tapi dosa anda... pikir-pikirkanlah

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!