Saturday, March 26, 2011

Why am I still awake?

It's late, but thought I'd share the picture Alisya, my baby sister, tagged all of us adik-beradik on Facebook, with the caption; Si Debab turns alim. Cute caption, Alisya!



79 comments:

  1. si debab comey sangat..
    rasa nak cubit!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. seriously, sangat comey Alisya ni!!!!

    geram sgt2

    hehe
    dah pukul 3.15am ni
    sempat lagi update eh



    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  4. style siti dah ni nak berjambul jambul. hahaha

    ReplyDelete
  5. comel nyeee~~

    happy to be 1st ! ;)

    ReplyDelete
  6. chumeyl nyer dye.....!!!!

    tak tido lagi ker...? nie ikut timez0ne russia kowt... maseh awal dsni.... ^_^

    ReplyDelete
  7. nazim nasri : haha.style siti.

    *debab comellllll !!
    geram grrr grrr
    haha

    ReplyDelete
  8. wahh comel ! ,cubit pipi kang haha ,sape neh??anak hanis? kiddin :P



    http://jambancomel.blogspot.com/2011/03/maaf-aku-dah-berpunya.html

    ReplyDelete
  9. bole tak nk gigit jek pp dia tu??
    hehehehe..
    she soooooo cute..

    ReplyDelete
  10. comeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...meh nak picit pp sampai lebam :)

    ReplyDelete
  11. oklah tu..
    budak-budak ni takdak dosa lagi, sebab tu rasa tenang je tengok muka diorang..

    dijemput baca motivasi untuk berjaya

    er, atau silakan letak link blog anda di sini secara percuma

    ReplyDelete
  12. Ya Allah,sangat comel la si debab ni..

    ReplyDelete
  13. nama and comel sama macam adek sepupu saya aleesya. ehe. ni entry pasal dia
    http://raksasapurple.blogspot.com/2010/04/bot-bot_01.html

    ReplyDelete
  14. hehe comel je. caption pon comel

    ReplyDelete
  15. semoga membesar jd wanita solehah..;')

    ReplyDelete
  16. No words can describe it! Outta this world cute!

    ReplyDelete
  17. haha.. jambul lebat.. tunggu aa sanggul je kat belakang

    ReplyDelete
  18. mesti debab pakai tudung Allisya ni. hihi ..

    ReplyDelete
  19. rase nak cubit-cubit aje pipi dye tuh...huhuhu

    ReplyDelete
  20. adik cek hanis ade yg sgt kecil.. waaa.. :)

    ReplyDelete
  21. cutenye arissa..comel mcm sis dia gak..hahaha..btw,please visit my blog

    http://c-diqior97.blogspot.com/2011/03/hanis-zalikha-was-never-typo.html

    ReplyDelete
  22. ala comel sesangat...tengok tu siap dengna jambul lagi...

    ReplyDelete
  23. hopefully nnti dah besar pun bertudung juga . comel sgt!



    http://belogakubukankau.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. EEEII

    RAMBUT DYEE

    nampakkk!!

    nampak sangat wat treatment kat saloonnnnnn..huhu^^

    ReplyDelete
  25. Wow.. so shomell !! Geramnye tengok pipi dia. Sangat tembam gebu giteww... Rasa cam nak cubit2. heee.. Send my regard to her and cakap dia tolong jangan bersar dewasa boleh tak? sebab nak tengok dia macam ni sentiasa, baby tembam comel bagaiii. hee =)))

    ReplyDelete
  26. Hahaha this kid should become a model!!

    ReplyDelete
  27. comel gila.

    macam aku.

    *rolling eyes, sengih sengih busuk*

    ReplyDelete
  28. hye hanis,tumpang lalu sat::
    http://kuccieda.blogspot.com/2011/03/wajib-baca.html

    ReplyDelete
  29. shoooo cute. Pipi dia sungguh gebu.

    ReplyDelete
  30. cutiessss.. heee...

    come visit here:
    http://holylightfarhaniza.blogspot.com/2011/03/tuhan-itu-maha-adil.html

    ReplyDelete
  31. Arissa ni memang comel sangat sangat sangat!

    ReplyDelete
  32. hehehe arissa la.

    comey sungguh dak gebus ni.nk culik ble?heee

    ReplyDelete
  33. kahkahakahkahah ni bukan alisya la...ni arissya demok...adeh sakit perut ketawa..

    ReplyDelete
  34. bukan alisya la..
    hehe
    =)
    si debab yg comel...
    mne double chin dy? hehe

    ReplyDelete
  35. rambut tkeluar skit...cubby bdak nie...mau cubit

    ReplyDelete
  36. eeee cutenya..rasa nak cubit je pipi dia yang gebu tuuu.. :)

    Jom baca ni: Sah kopi KLUANG RailCoffee tak halal..

    ReplyDelete
  37. she's really2 cute !!!
    Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    klu free singgah ke blog saye..
    http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  38. she's really2 cute !!!
    Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    klu free singgah ke blog saye..
    http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  39. comey gile!!geram nak cubit pp tu..eeee

    ReplyDelete
  40. owh ok.. comel! =)

    ReplyDelete
  41. OMG gebu sgt pipi dia! comelllllllllllll :D

    ReplyDelete
  42. comelnyaaaaaaaaaaa!!

    gerrrrrrammmm...

    ReplyDelete
  43. hehe, eh? ni bukan si demok ke? sape lak budak yg ni?

    ReplyDelete
  44. ~jeezzzz~
    cute giler ur sister nih..!!
    huhu

    www.izzlatif.blogspot.com

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!