Tuesday, April 26, 2011

Kenapa awak dah tak menulis lagi?





"Kenapa awak dah tak menulis lagi?"


"Saya pun rasa camtu. Rasa dah lama sangat tak betul-betul menulis. Mungkin sebab semua yang saya nak cakap dah diekpresikan, bukan dengan tulisan"


"Terkena badi cinta macam saya?"










Bersambung...




Okay tipu takde sambungan. Filem dah habis, tergantung, sila baling popcorn lemau yang takde karamel.


Saya minta maaf sangat-sangat sibuk sekarang ini tapi saya tahu masih ada yang menjenguk :') Banyak sangat plans untuk belog ini menjelang second phase of 2011. Nak revamp content dan juga nak tingkatkan mutu penulisan kedua-dua bahasa. Sebenarnya banyak artikel nak tulis, tapi semua sekadar tercatit dalam Blackberry Notes bila masa ideas datang tiba-tiba. Belum sempat tulis artikel proper, hanya rangka.


Saya sedang menghadapi final exam dan bakal selesai beberapa hari lagi. Jadi apakah maknanya? Masih perlukan doa-doa anda semua dan tiada Maggi bagimu, Hamis.




161 comments:

  1. goodluck kak Hanis Zalikha for ur exams! do ur best!

    ReplyDelete
  2. good luck for your exam kak hanis! :D

    ReplyDelete
  3. xpe :) focus dlu on ur final exam, pastu dah FREEE :D!

    ReplyDelete
  4. yuyu menulis kerap gila sebab cuti semester. tak lama lagi, yuyu pulak jadi macam hanis. belog tak sentuh.

    ReplyDelete
  5. fokus dulu pd exam.tulis je entri walau pendek hanis.yg penting ada entri untuk pengubat rindu pembaca.kami menanti entri kamu!

    ReplyDelete
  6. kami tetap menunggu...
    huhu..
    happy blogging

    ReplyDelete
  7. dah lama perasan yg hanis dah tak mcm dulu.. kesibukan waktu buatkan hanis dah susah nak commit dgn blog. ini belom dah kerja besok.. good luck hanis

    ReplyDelete
  8. hehe sama lah. bila ada idea, catit. kalau tak lupaa

    ReplyDelete
  9. All the best kak hanis! me too...esok 1st paper whoaah.. *seram*

    ReplyDelete
  10. gudLuck 4 ur final Cik Hanis..

    ReplyDelete
  11. buat vlog je hanis .tak yah tulis.cakap je.

    ReplyDelete
  12. Blogwalking:

    Gudliuck for ur exam..
    Jgn lupa bawak toyol.
    Hati-hati time nak meniru..

    p/s: i am always typo

    ReplyDelete
  13. goodluck exam!!
    my turn lusa !
    wish me luck too~ =)

    ReplyDelete
  14. sekarang ni memang budak uitm tengah exam kan

    ReplyDelete
  15. dah tau dah hanis msti sibuk study punya...hehehehe..gudluck hanis....

    ReplyDelete
  16. hanis da start diet ikan ke utk tingkatkan omega?lalala~

    ReplyDelete
  17. good luck!! saya pon sama... bz sungguh ujung bulan neh ngan final exam

    ReplyDelete
  18. love kak hanis zalikha ! <3 muah . hehe

    ReplyDelete
  19. good luck hanis, know you can do it. awak tak kan sesiakan setiap penat lelah awak selama ini kan..

    ReplyDelete
  20. goodluck utk exam. smoga smonya baik2 aja

    ReplyDelete
  21. gud luck hanis zalika...:)jwb exam baik2...

    ReplyDelete
  22. goodluck and try ur best in exam..
    believe in urself yeah..

    ReplyDelete
  23. Good luck Hanis. Saya doakan agar awak terus berjaya :D

    ReplyDelete
  24. good luck... after exam buleh aktif semula :-)

    ReplyDelete
  25. Good luck hanis!;') ye..mmg selalu bkak..w/pun tgk dkt blog list sndiri mmg hanis tak update..tp bkak jugakk..T_T

    ReplyDelete
  26. doa bersamamu hanis zalikha.
    cewah.. ~

    :)

    ReplyDelete
  27. no more maggi ye hanis..:-p

    best of luck..

    ReplyDelete
  28. hanissss!

    suke baca sini tapi tidak komen tp kali ini mahu komen. hehehe

    itu je.

    ReplyDelete
  29. ziarahila blog http://keretamayat.blogspot.com/
    blog dakwah yg sempoi

    ReplyDelete
  30. good luck

    exam tu lebih penting

    blogging boleh hold dulu

    ReplyDelete
  31. gud luck final hamis all da best yaww

    p/s : kalau ade kisah cinta cite cite lerr hehe

    ReplyDelete
  32. gudluck yer.. nt dah free, tulis byk2 k

    ReplyDelete
  33. Cik Yana tahu cik Hanis tengah struggle final exam. Good luck cik Hanis. Semoga dapat CGPA yang gempak macam sebelum-sebelum ni jugak :)

    Lots of Love,
    Cik Yana

    ReplyDelete
  34. *buat-buat kecoh baling-baling kerusi* weh kami mau duit kami!

    ReplyDelete
  35. Hanis Zalikha dah jarang menulis. den tak sabo2 nak baca entry ekau

    ReplyDelete
  36. all the best hanis for your exam.... may Allah bless u.... =)

    ReplyDelete
  37. all the best Hanis for your exam..... may Allah bless u =)

    ReplyDelete
  38. all the best hanis for ur exam.... May Allah bless u....=)

    ReplyDelete
  39. good luck for last paper!

    lepas ni boleh sambung tulis balik..

    ReplyDelete
  40. Good luck Hanis....akk setia mnunggu..fokus xm dulu ya...:)

    ReplyDelete
  41. semoga Hanis berjaya dan berbahagia selalu..

    ReplyDelete
  42. gud luck hanis

    Salam Ziarah
    mey join "moment to be remember Giveaway" mima||
    http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/04/hye-semua-okay-kali-nie-mima-pulak-nak.html

    ReplyDelete
  43. rindu tulisan cik Hanis!

    ^___^

    gudluck dear..

    ReplyDelete
  44. good lucks 4 ur Final Exam.. chaiyok2.. :)

    ReplyDelete
  45. suka tgk hanis blogging,keep it up for ya fans k :P

    ReplyDelete
  46. study2..no blogging..=)fokus2!

    ReplyDelete
  47. dearr!gud luck k!LG pom macam dah sewel mentang2 nak dekat exm...warrghhh!byk ag ne tak cover. (cakap je gerak tadak) hahaha

    ReplyDelete
  48. BEST OF LUCK SIS HANIS !!! DO WELL FOR THE UPCOMING PAPER TAU :D

    ReplyDelete
  49. NANTI BILA YAN DAH HABIS CUTI SEM MESTI BUSY AND TAK SEMPAT MENULIS BANYAK2 JUGAK T_T

    ReplyDelete
  50. EVERYDAY DATANG SINI BACA ENTRY SIS HANIS.I LIKE.DOUBLE THUMBS UP :D

    ReplyDelete
  51. yey sukenye ade artikel darimu. good luck cik hamis, n all d best!

    ReplyDelete
  52. Good Luck for next paper dear..nanti dah habis final,tulis blog puas2 ya..:)

    ReplyDelete
  53. owh, patut hanis da lme menyepi..:)

    Gud Luck..:)

    ReplyDelete
  54. tulah..tetunggu entry hanis yang pecah perot :(
    good luck hanis!

    ReplyDelete
  55. haha. no wonder lah sunyi. samalah kita tgh final. gud luck sis :)

    ReplyDelete
  56. wish u luck sister! ;) make blogger community feel proud :)

    ReplyDelete
  57. gud luck hanis!!..go hanis go..:))

    ReplyDelete
  58. gud luck hanis!!
    mmg dekan ajelah die mcm ni. bgs2~ :)

    ReplyDelete
  59. exam? rileks sudey. haha. btw, good luck. aku suka tengok kau merapu dan bg info best.

    ReplyDelete
  60. good luck yaa hanis chaiyok:)

    ReplyDelete
  61. gudluck hanis..akak pun exam 29th ni..huhuhu

    ReplyDelete
  62. Good Luck Hanis...
    Even tau Hanis ada final exam still kena jenguk belog hanis tiap2 ari..
    Mana tau ada post baru..(^_^)

    ReplyDelete
  63. Tulislah sesuatu untuk ummah, yg lahirnya dari keinginan kita untuk memperelokkan keadaan..

    ReplyDelete
  64. All the Best!
    harap2 BB tu sentiasa sihat.. hehe!

    ReplyDelete
  65. A'ah kan itm tengah exman skrg. CHayok Hamis!!!

    ReplyDelete
  66. good luck for ur final exam. Kak Hanis mesti boleh past dgn flying colour....haha bahasa tunggang terbalik sudah

    ReplyDelete
  67. yea...student uitm..

    goodluck Hanis..
    ^_^

    ReplyDelete
  68. pertama kali tergerak hati untuk mengomen walhal sudah lama menghabiskan masa membaca blog hanis nie..

    gud luck untuk ur exam k?

    ReplyDelete
  69. good luck hanis! bila free update blog tu...

    ReplyDelete
  70. kami setia menanti..
    gdlux hanis!!

    ReplyDelete
  71. goodluck exam ye kak hanis! fighting! hehe

    ReplyDelete
  72. caiyok HAMIS..

    tiada HAMIS..tiada blog..=)

    ReplyDelete
  73. baiklah HAMIS.

    SEMOGA BERJAYA. JANGAN BANYAK MAIN. FOKUSSSS.

    tata.

    ReplyDelete
  74. same goes to me here ;)
    final exam in progress wee >.<
    tomorrow i had biology paper yoshh.
    good luck Hanis ;)

    ReplyDelete
  75. haha no more maggi for the time being... good luck final :)

    ReplyDelete
  76. sharing is caring

    http://keretamayat.blogspot.com/
    blog 18sx

    ReplyDelete
  77. gud luck hanis. semoga deans lagi sem neh. :)

    ReplyDelete
  78. goodluck! salam kenal ..

    visit, follow, comment my blog

    ♥♥ it's vin ♥♥

    http://colourfulvin.blogspot.com/

    thanks

    ReplyDelete
  79. Salam, kita hanya sekadar boleh merancang dan Allah menentukan segalannya.
    New Entry "Bakal Isteri Putera William Mimpi Bogel apa maksudnya?"

    ReplyDelete
  80. gud luck Hamiz Jalikha..haha..:p

    ReplyDelete
  81. "caiyok HAMIS..

    tiada HAMIS..tiada blog.."

    Sangat benar.

    ReplyDelete
  82. gd luck ;)

    http://ladieschantiquewardrobe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  83. good luck kak HZ ^^


    feel free, visit my belog :D

    http://laviossa-niesa.blogspot.com/2011/04/kau-bukan-sape-sape.html

    ReplyDelete
  84. GOOD LUCK JUGAK! aida pun selalu notes untuk tulis apa dekat blog :)

    ReplyDelete
  85. hanis ,,,, masih tidak terlambat utk saya ucap ,,

    SEMOGA BERJAYA HANIS ZALIKHA ZAINAL =)

    <3

    ReplyDelete
  86. I miss reading your writing as well, Hanis! Come enlighten us when you have the time.

    Till then, best of luck in your exams!

    ReplyDelete
  87. sayer punyer shoutbox watak katun adeq anda..meh visit belog saye..hihi...

    ReplyDelete
  88. good luck. wish u all the best. :)

    ReplyDelete
  89. bila nak update ni hanis? hehe

    ReplyDelete
  90. after pas exam
    update blog aw..akk model.hehe

    ReplyDelete
  91. agak-agak kalau aku tinggalkan komen nih ko datang lawat balik tak aku..

    haha..macam hampeh jer aku tulis macam nih.

    hey,kalau seorang penulis tuh tak kan berhenti menulis sekalipun sangat sibuk.luang sedikit masa dan teruskan menulis.

    ReplyDelete
  92. gud luck......

    ok la tu... we'll be waiting for ya entri.

    ReplyDelete
  93. good luck lahh.. moga2 higher than ur past result..

    ReplyDelete
  94. gudluck!!makan magi jom!alurppp!!haha

    ReplyDelete
  95. Dah habis ke ur exam..dah kot kan..hopefully dapat result best2 nnt :)

    ReplyDelete
  96. Ye ke busy study?

    Baru hari tu terserempak tgk movie dgn BF kat Cineleisure.

    Movie Love & Other Drugs. Just a few days before exam.

    Heshh... susah betul jd celebrity kan.

    ReplyDelete
  97. exam da hbs ke hanis??

    boleyla menulis balik..:)

    ReplyDelete
  98. Goodluck kak Hanis. Kite pun tengah mid year exam nie :D

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!