Friday, August 19, 2011

Now it's RM10,000 up for grabs pula

Sebagai seorang pelajar yang berdedikasi dan wawasan tinggi, look around your study place apakah yang kita semua ada? A can of Nescafe for our daily dose of caffeine fix (siapa takde memang tak berdedikasi dan wawasan tinggi, bye). Tapi mengapa? Kerana haruslah berjaga malam apabila gunakan lebihan masa eleventh hour demi menyiapkan assignment sebaik mungkin, haruslah bersengkang mata apabila bersungguh membaca buku untuk exam sehingga page glossary dan index.





Kini jangan sia-siakan tin Nescafe anda yang kosong dan bergelimpangan, maka sebelum anda recycle tin-tin tersebut (recycle kewwww?), marilah kita design tin Nescafe dalam usaha merebut RM10,000 + your design featured as limited edition NATIONWIDE!





Seronokkan! Lagi-lagi yang suka design-mendesign macam I. Yang fully-utilise MS Paint di laptop. Tapi anda tak perlu MS Paint atau Adobe Photoshop untuk design tin Nescafe ini. Hanya ke FB Page Nescafe Chillah dan guna tools disediakan.



Ada banyak tema, pilih ikut citarasa anda. Yang mana paling kena dengan konsep design yang anda bayangkan.


Tekan corak yang anda suka, dan drag bentuk yang anda mahukan ke atas kanvas anda. Kalau dah puas hati, tekanlah View AR, untuk tengok design anda dalam 3D! Bersedia dengan tin nescafe anda tauuu.




Biar dia detect logo Nescafe tin anda. Godek-godek depan webcam selagi design tak appear.


Poof! Dah appear! Okay pusing-pusing tin Nescafe untuk tengok design anda dari sudut lain. Now snap and send! Maju… maju…



Still confused? Tengok perempuan nih buat camner. Hebak teknologi… hebak…





Go now, go go Nescafe Chillah !


Don’t waste your creativity, go! RM10,000 awaits you! Good luck! :D

10 comments:

  1. Homagad 10'000! Some loads of cash that is. BOOM!

    ReplyDelete
  2. yeayyy!!nk design jugak..mn tau bley mng 10k..hehe :)

    ReplyDelete
  3. yup..a can of nescafe is compulsory for uitm students.lol

    already try...but not perfect as yours..

    ReplyDelete
  4. good luck hanis sayangggggg :D

    ReplyDelete
  5. nak join tapi xde idea pule. selamat berbuka!

    ReplyDelete
  6. Hamis Jalikha mmg iklan gurl yg comel n berwawasan tinggi...tak heran nuffnang amik jd anak emas...chillah!;)
    http://tekok-beriuh.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. wo! just wish u d best of luck yupp sis hanis zalikha ( :

    ReplyDelete
  8. Lepas join contest nescafe jom join Contest Untuk Semua. Hadiah untuk 4 orang pemenang.

    http://untuqsemua.blogspot.com/2011/09/contest-untuk-semua.html

    ReplyDelete
  9. akk ipar i pon desind... dah mng pon (first place)... tp rm10 000 tu msh belom dapat2 lagi smpai skarg..
    *bile dapat nanti, boleh i blanje u skali... :)

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!