Sunday, December 4, 2011

Furballs On My Pillow










133 comments:

  1. alah ... tomey er ... furballs tu nama dya ke ?

    ReplyDelete
  2. Both only? But there's like, 4 of us!!! Tsk.

    ReplyDelete
  3. I wish I could have one of them! So cuteeeee!

    grrrrr

    xD

    ReplyDelete
  4. Omo omo omo! So cuteeee! You pun cute! Grr

    ReplyDelete
  5. ooppss.. it should be like dis then "u guys are cute!".. Hehe.. u r wlcm.. ;)

    ReplyDelete
  6. wahh..cutenya furballs sekalian tu.:)

    ReplyDelete
  7. Aaaaaaaaaaaaaaa comel nyaaaa!!!!

    ReplyDelete
  8. sorry hanis, you can't beat those kitten!!!

    so cute. hahaha:)

    ReplyDelete
  9. nak sekor bole tak hanis??pleassee... :)

    ReplyDelete
  10. comel....boleh minta seekor?

    ReplyDelete
  11. saya xsuka kucing..tapi hanis nyer kucing..sy suka..eyh??haha

    ReplyDelete
  12. wahhh cik hanissss comel bersama si comel

    ReplyDelete
  13. comel lak nengok kitten tu..dh mcm muka HZ pon ada nih..

    ReplyDelete
  14. comelnyerrrr.... geram... ggRRRRrrr...!!!

    ReplyDelete
  15. grrr~ rase nak picit2 je furballs tuh..

    ReplyDelete
  16. wawawawa i jatuh cinta dgn meow hanis

    ReplyDelete
  17. comelnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

    ReplyDelete
  18. jual la sekor kat aku. tgh mencari ni. pls.. kalau taknak jual bagi pun ok. hahaiii

    ReplyDelete
  19. aaa comelnyeee!! geram tg furballs tu. bulat2 hehe

    ReplyDelete
  20. wahh comeynyaaaa mcm tuannya hehhe...

    ReplyDelete
  21. Wahh sangat sangat comel tahu! Eiyhh, Kakak Hanis tak minat rabbit ek?

    ReplyDelete
  22. hanis, u ada jual ke ank kucing. let me know if u do :)

    ReplyDelete
  23. oke nk kucing itu..i love cat!!!!

    ReplyDelete
  24. uih tomey tomey tomey.. ingat besar.. bila letak sebelah tuan, ghopernya kecikkkkk...

    ReplyDelete
  25. kucing comel.....serupa dgn tuannya...

    ReplyDelete
  26. mak ai..rupenye HZ juga peminat kucing tegar seperti daku..tapi sayangnye..my kitty daripada enam dah tinggal 1..:(

    ReplyDelete
  27. mata kucing tu mcm k-pop*sepet -,-

    ReplyDelete
  28. so fluffy!! geram nak penyek..oooppss..ngee

    ReplyDelete
  29. scottish foldd!! mana beli hanis?

    ReplyDelete
  30. comelnye...macam keknis..
    tetibe rindu kucing kat rumah..

    p/s : kalo x bukak blog keknis, memamng x sah..

    ReplyDelete
  31. comeeeeelnya... geraaam gila muka bulaaat...

    ReplyDelete
  32. comelnyer kitty tu..
    ei geramnyer

    ReplyDelete
  33. scottish fold... mne nak dpt nie..lme cari kucing nie!

    ReplyDelete
  34. Waaaaa. comel! Comel ! Lyssa suka kucengggggg .. Pencinta kecenggg ..

    CUTE sangat furballs :)

    ReplyDelete
  35. aaahhh!! kitties... kitties!!!kitties...kitties...kitties...kitties...kitties...kitties...kitties...kitties...kitties...kitties...kitties...kitties....kitties...kitties..kitties.kitties....kitties....kitties..kitties...kitties..kitties...kitties....kitties...kitties...kitties..kitties...kitties...kitties..kitties.

    I WANT ONE!!!
    no.. i want kitties!!

    ReplyDelete
  36. comelnya kucing tuhh, macam keknis! eww geram =.=

    LATEST ENTRY : Lelaki Malaysia VS Lelaki Korea

    ReplyDelete
  37. adoi! nape la comel sangat!!!!!!!

    ReplyDelete
  38. Scottish fold? Hahaha no no. I wish!

    ReplyDelete
  39. mata dia same je dgn tuan kucing , ihiks gak ! . haha

    ReplyDelete
  40. serius! comel sangat meaow2 nie..suka ^^

    ReplyDelete
  41. sory.mcm kucing je muka dia..hhee

    #tak pena tgk lagi bnda alah ni..hehe

    ReplyDelete
  42. salam ziarah..jom singgah sini jap http://kuahdalca.blogspot.com/

    ReplyDelete
  43. haiyakkk!!nak komen jugak kat sini..comellah furballs!

    ReplyDelete
  44. cute nyer kucing tu !! i luv cat ..

    ReplyDelete
  45. Ya allah cumenye hanis?? geram sis tengok...

    ReplyDelete
  46. http://wanwidget.com/
    wah comel comel anak kucing

    ReplyDelete
  47. can we have more of their pictures.. pleasee

    ReplyDelete
  48. lalalaalalalalalalalalala...
    tomei tomei nye......^^

    ReplyDelete
  49. aa keknis tak jual ke? saya nak beliii!

    ReplyDelete
  50. comel nye bende alah ni..


    cam owner blog ni gak.


    hehe.

    ReplyDelete
  51. awat comey sgt~~~~~ can I adopt 1 puhleaseeeeeee...

    ReplyDelete
  52. Ohh Maii.. Chomel nyer.. Nak curik 1.. @~@

    ReplyDelete
  53. comelnye.. saya suka saya suka....
    http://sehati0818.blogspot.com/

    ReplyDelete
  54. comelnye.. saya suka saya suka....
    http://sehati0818.blogspot.com/

    ReplyDelete
  55. WOOOOOOOOW,
    Comel nyeeeeeeeeee. Bila nak beranak lagi?

    ReplyDelete
  56. kawaii!! uhuuu..rsa nak picit. singah sini gak tgk anak-anak bulu saya yang comel furkidsdiaries.blogspot.com/

    ReplyDelete
  57. awak cantik, saya doakan awak cepat cepat pakai tudung, mesti bertambah cantik :)

    ReplyDelete
  58. awak cantik, saya doakan awak cepat cepat pakai tudung, mesti bertambah cantik :)

    ReplyDelete
  59. tahniah menjadi antara top 10 dalam enjin carian top blog dalam Google Malaysia ...

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  60. salam..
    comelnya anak
    kucing..bolehlah
    bagi saya sekor erk?

    ReplyDelete
  61. Malaysia Government bagi RM500 pada famili yang income BAWAH RM3000, Borang dah diedarkan, Lambat memang Rugi...

    Rujuk Entri ini:
    http://che-armad.blogspot.com/2011/12/top-news-malaysia-government-bagi-rm500.html

    ReplyDelete
  62. ahhhhh ternyata gambar ini telah mengganggu gugat saya...

    saya rindu kucing2 saya yang dah mati..huhuhu

    saya nak kucing...saya nak seekor kucing ini pelissss hamis jalikha....

    geram

    sangat!

    ReplyDelete
  63. wah... hanis...
    cute la.. nk sekor...
    mengidam ni.. hehehe

    ReplyDelete
  64. Waaa, comelnyaa furballs! Sys, you so cute! <3

    ReplyDelete
  65. comelnye!!!!! nakkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  66. Cik Hanis Zalikha - u r in my list. Terima kasih dan mohon maaf kalau tersalah komen.

    http://cemmomile.blogspot.com/2011/12/05-blog-wanita-pilihan-ku-2011.html

    ReplyDelete
  67. Ya Allahhhhhhhh... comel gila diorang!!!
    kepala bulat, da macam chuzzle deluxe.
    nak mintak sekor boleh? yg jantan.

    ReplyDelete
  68. OMAK AI! COmelnyer!! Rasa nak peluk2 cium2...
    kucin tu la.. bukan awak. hehe

    ReplyDelete
  69. so cute ur pet!
    furball~

    let's visit this page~
    http://hycoflexeumora-ieka.blogspot.com/

    ReplyDelete
  70. seriously comey sgt!!! geram tau tgk..huhu

    ReplyDelete
  71. HS...miow kite lebih kurang je la..
    jempot la tgk kt sini...

    http://halimatunbintunhesan.blogspot.com/2011/11/nour-baru-sy.html

    ReplyDelete
  72. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  73. alaaa comel gile...
    u ade nak bg org x?
    nak satu..:p
    serious ni..

    ReplyDelete
  74. ok... kucing lebih comel dr tuan..haha

    ReplyDelete
  75. comelnyaaa.. my cat pun lebih kurang mcm tu. i taruk nama dia berok. :P

    ReplyDelete
  76. grrrrrrrrrrrr geram sunggguuuuhhhh
    kiuttt

    ReplyDelete
  77. Ni persian jenis telinga penyek tu..ntah ape namenya lupa lak.Cute, tp nak jaga kena sabar :)

    ReplyDelete
  78. comelnyee budak ppuan yg kena pegang dgn kucin kelabu tuuu =))

    ReplyDelete
  79. Awwwwww so cute!
    Me like kittens! ♥♥

    ReplyDelete
  80. Ya Allah comelnyaaaa lah anak2 kucing ni,hanis :D

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!