Sunday, December 4, 2011

Furballs On My Pillow










133 comments:

  1. alah ... tomey er ... furballs tu nama dya ke ?

    ReplyDelete
  2. Both only? But there's like, 4 of us!!! Tsk.

    ReplyDelete
  3. I wish I could have one of them! So cuteeeee!

    grrrrr

    xD

    ReplyDelete
  4. Omo omo omo! So cuteeee! You pun cute! Grr

    ReplyDelete
  5. ooppss.. it should be like dis then "u guys are cute!".. Hehe.. u r wlcm.. ;)

    ReplyDelete
  6. mak nyer kena didik btl2

    ReplyDelete
  7. wahh..cutenya furballs sekalian tu.:)

    ReplyDelete
  8. Aaaaaaaaaaaaaaa comel nyaaaa!!!!

    ReplyDelete
  9. sorry hanis, you can't beat those kitten!!!

    so cute. hahaha:)

    ReplyDelete
  10. nak sekor bole tak hanis??pleassee... :)

    ReplyDelete
  11. comel....boleh minta seekor?

    ReplyDelete
  12. saya xsuka kucing..tapi hanis nyer kucing..sy suka..eyh??haha

    ReplyDelete
  13. wahhh cik hanissss comel bersama si comel

    ReplyDelete
  14. comel lak nengok kitten tu..dh mcm muka HZ pon ada nih..

    ReplyDelete
  15. comelnyerrrr.... geram... ggRRRRrrr...!!!

    ReplyDelete
  16. grrr~ rase nak picit2 je furballs tuh..

    ReplyDelete
  17. wawawawa i jatuh cinta dgn meow hanis

    ReplyDelete
  18. comelnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

    ReplyDelete
  19. jual la sekor kat aku. tgh mencari ni. pls.. kalau taknak jual bagi pun ok. hahaiii

    ReplyDelete
  20. aaa comelnyeee!! geram tg furballs tu. bulat2 hehe

    ReplyDelete
  21. wahh comeynyaaaa mcm tuannya hehhe...

    ReplyDelete
  22. Wahh sangat sangat comel tahu! Eiyhh, Kakak Hanis tak minat rabbit ek?

    ReplyDelete
  23. hanis, u ada jual ke ank kucing. let me know if u do :)

    ReplyDelete
  24. oke nk kucing itu..i love cat!!!!

    ReplyDelete
  25. uih tomey tomey tomey.. ingat besar.. bila letak sebelah tuan, ghopernya kecikkkkk...

    ReplyDelete
  26. kucing comel.....serupa dgn tuannya...

    ReplyDelete
  27. mak ai..rupenye HZ juga peminat kucing tegar seperti daku..tapi sayangnye..my kitty daripada enam dah tinggal 1..:(

    ReplyDelete
  28. mata kucing tu mcm k-pop*sepet -,-

    ReplyDelete
  29. so fluffy!! geram nak penyek..oooppss..ngee

    ReplyDelete
  30. scottish foldd!! mana beli hanis?

    ReplyDelete
  31. comelnye...macam keknis..
    tetibe rindu kucing kat rumah..

    p/s : kalo x bukak blog keknis, memamng x sah..

    ReplyDelete
  32. comeeeeelnya... geraaam gila muka bulaaat...

    ReplyDelete
  33. comelnyer kitty tu..
    ei geramnyer

    ReplyDelete
  34. scottish fold... mne nak dpt nie..lme cari kucing nie!

    ReplyDelete
  35. Waaaaa. comel! Comel ! Lyssa suka kucengggggg .. Pencinta kecenggg ..

    CUTE sangat furballs :)

    ReplyDelete
  36. aaahhh!! kitties... kitties!!!kitties...kitties...kitties...kitties...kitties...kitties...kitties...kitties...kitties...kitties...kitties...kitties....kitties...kitties..kitties.kitties....kitties....kitties..kitties...kitties..kitties...kitties....kitties...kitties...kitties..kitties...kitties...kitties..kitties.

    I WANT ONE!!!
    no.. i want kitties!!

    ReplyDelete
  37. comelnya kucing tuhh, macam keknis! eww geram =.=

    LATEST ENTRY : Lelaki Malaysia VS Lelaki Korea

    ReplyDelete
  38. adoi! nape la comel sangat!!!!!!!

    ReplyDelete
  39. Scottish fold? Hahaha no no. I wish!

    ReplyDelete
  40. mata dia same je dgn tuan kucing , ihiks gak ! . haha

    ReplyDelete
  41. serius! comel sangat meaow2 nie..suka ^^

    ReplyDelete
  42. sory.mcm kucing je muka dia..hhee

    #tak pena tgk lagi bnda alah ni..hehe

    ReplyDelete
  43. salam ziarah..jom singgah sini jap http://kuahdalca.blogspot.com/

    ReplyDelete
  44. haiyakkk!!nak komen jugak kat sini..comellah furballs!

    ReplyDelete
  45. cute nyer kucing tu !! i luv cat ..

    ReplyDelete
  46. Ya allah cumenye hanis?? geram sis tengok...

    ReplyDelete
  47. http://wanwidget.com/
    wah comel comel anak kucing

    ReplyDelete
  48. can we have more of their pictures.. pleasee

    ReplyDelete
  49. lalalaalalalalalalalalala...
    tomei tomei nye......^^

    ReplyDelete
  50. aa keknis tak jual ke? saya nak beliii!

    ReplyDelete
  51. comel nye bende alah ni..


    cam owner blog ni gak.


    hehe.

    ReplyDelete
  52. awat comey sgt~~~~~ can I adopt 1 puhleaseeeeeee...

    ReplyDelete
  53. Ohh Maii.. Chomel nyer.. Nak curik 1.. @~@

    ReplyDelete
  54. comelnye.. saya suka saya suka....
    http://sehati0818.blogspot.com/

    ReplyDelete
  55. comelnye.. saya suka saya suka....
    http://sehati0818.blogspot.com/

    ReplyDelete
  56. WOOOOOOOOW,
    Comel nyeeeeeeeeee. Bila nak beranak lagi?

    ReplyDelete
  57. kawaii!! uhuuu..rsa nak picit. singah sini gak tgk anak-anak bulu saya yang comel furkidsdiaries.blogspot.com/

    ReplyDelete
  58. awak cantik, saya doakan awak cepat cepat pakai tudung, mesti bertambah cantik :)

    ReplyDelete
  59. awak cantik, saya doakan awak cepat cepat pakai tudung, mesti bertambah cantik :)

    ReplyDelete
  60. tahniah menjadi antara top 10 dalam enjin carian top blog dalam Google Malaysia ...

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  61. salam..
    comelnya anak
    kucing..bolehlah
    bagi saya sekor erk?

    ReplyDelete
  62. Malaysia Government bagi RM500 pada famili yang income BAWAH RM3000, Borang dah diedarkan, Lambat memang Rugi...

    Rujuk Entri ini:
    http://che-armad.blogspot.com/2011/12/top-news-malaysia-government-bagi-rm500.html

    ReplyDelete
  63. ahhhhh ternyata gambar ini telah mengganggu gugat saya...

    saya rindu kucing2 saya yang dah mati..huhuhu

    saya nak kucing...saya nak seekor kucing ini pelissss hamis jalikha....

    geram

    sangat!

    ReplyDelete
  64. wah... hanis...
    cute la.. nk sekor...
    mengidam ni.. hehehe

    ReplyDelete
  65. Waaa, comelnyaa furballs! Sys, you so cute! <3

    ReplyDelete
  66. comelnye!!!!! nakkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  67. Cik Hanis Zalikha - u r in my list. Terima kasih dan mohon maaf kalau tersalah komen.

    http://cemmomile.blogspot.com/2011/12/05-blog-wanita-pilihan-ku-2011.html

    ReplyDelete
  68. Ya Allahhhhhhhh... comel gila diorang!!!
    kepala bulat, da macam chuzzle deluxe.
    nak mintak sekor boleh? yg jantan.

    ReplyDelete
  69. cute sgt furballs u..^^,

    ReplyDelete
  70. OMAK AI! COmelnyer!! Rasa nak peluk2 cium2...
    kucin tu la.. bukan awak. hehe

    ReplyDelete
  71. so cute ur pet!
    furball~

    let's visit this page~
    http://hycoflexeumora-ieka.blogspot.com/

    ReplyDelete
  72. Comel dua-dua, heee :)

    ReplyDelete
  73. seriously comey sgt!!! geram tau tgk..huhu

    ReplyDelete
  74. HS...miow kite lebih kurang je la..
    jempot la tgk kt sini...

    http://halimatunbintunhesan.blogspot.com/2011/11/nour-baru-sy.html

    ReplyDelete
  75. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  76. alaaa comel gile...
    u ade nak bg org x?
    nak satu..:p
    serious ni..

    ReplyDelete
  77. ok... kucing lebih comel dr tuan..haha

    ReplyDelete
  78. comelnyaaa.. my cat pun lebih kurang mcm tu. i taruk nama dia berok. :P

    ReplyDelete
  79. grrrrrrrrrrrr geram sunggguuuuhhhh
    kiuttt

    ReplyDelete
  80. Ni persian jenis telinga penyek tu..ntah ape namenya lupa lak.Cute, tp nak jaga kena sabar :)

    ReplyDelete
  81. comelnyee budak ppuan yg kena pegang dgn kucin kelabu tuuu =))

    ReplyDelete
  82. Awwwwww so cute!
    Me like kittens! ♥♥

    ReplyDelete
  83. Ya Allah comelnyaaaa lah anak2 kucing ni,hanis :D

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!