Tuesday, April 3, 2012

Ayam!


Kalau Pizza Hut ada menu update, haruslah I antara orang-orang yang teruja mengwar-warkannya. Seperti selalu, had a fun dinner with the others like Vivy (sebut first sekali sebab satu malam terkekeh-kekeh dengan dia jer bahaha), Kak Red yang single malam tuh (haip biasa dia!), Nazuwan and the Naras, Wani and family, Ringo dan beberapa lagi. I brought my momma and sis along barulah boleh sama-sama habiskan makanan :’)

Bila tada tadaaaaa pizza keluar, terpacul “eh ada serunding atas pizza?”. Amboi Hamis, tak cover-cover kekampungan. Nama dia chicken floss k. Repeat after me; chicken floss. Okay, cukup urban!


 Triple Chicken Sensation! Ada chicken floss, chicken loaf and chicken salami, sungguh 3D! Juga penuh dengan mayonnaise! Penggemar mayo sepertiku, approved!


 Side dish dia kali nih, sumpah heaven! Triple Sensation Platter: Delicious Chicken & Cheese Rolls, Cheesy Pops (new favourite) and French Fries served with cool lime mayo sauce! At one point, I was seriously mengadap side dish jer.


Dengan 3D experience penuh ayam dalam Triple Chicken Sensation pizza, anda mungkin tak perlu order chicken wings lagi dah! Tapi saya, hewhewhew saya perlu juga.



Masyuk! Model tak berbayar, sogok pizza sampai kenyang jer.


Good news for all of you! Ada 5 Pizza Hut vouchers to be given away, just answer this question: What is the 3 star ingredients found in the Triple Chicken Pizza!! First 5 comments win. Please drop your email add along with the comment.

Kepada yang tak sempat, don't worry. The 3D experience will be worth your every cent! Apa tunggu lagi, A 3D EXPERIENCE FOR YOUR TASTE BUDS! Okay, shut down laptop tuh dulu. Gelojoh betul.


For more info, visit Pizza Hut facebook page.

83 comments:

  1. Answer: Chicken floss, chicken loaf and chicken salami
    Email: hrs.faiz@gmail.com

    ReplyDelete
  2. nk try jwb :)

    - chicken floss, chicken loaf and chicken salami

    iyliafarhana@gmail.com

    ReplyDelete
  3. chicken floss, chicken loaf and chicken salami

    ReplyDelete
  4. jwpnnya.. chicken floss, chicken loaf and chicken salami

    woha!

    ReplyDelete
  5. chicken floss, chicken loaf and chicken salami :)

    nurulrewkygurr@gmail.com

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. hi.....the 3 star ingredients found in the Triple Chicken Pizza are chicken floss, chicken loaf and chicken salami...!!
    nuralwahid@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. chicken floss, chicken loaf and chicken salami :)

    nurulrewkygurr@gmail.com

    ReplyDelete
  9. chicken floss, chicken loaf, chicken salami

    e-mail : rozuanismail@gmail.com

    ReplyDelete
  10. 1. chicken loaf
    2. chicken salami
    3. chicken floss

    hehe tp mcm dh lambat je hehe

    ReplyDelete
  11. Hi....the 3 star ingredients found in the Triple Chicken Pizza are chicken floss, chicken loaf and chicken salami
    nuralwahid@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. sedap betul..ni rasa nk cuba nih..huhu

    ReplyDelete
  13. hanis,

    3 star ingredients;

    1)chicken floss
    2) chicken loaf
    3) chicken salami

    yeay.. my email address is jaizaf@gmail.com

    regards,

    nizrin

    ReplyDelete
  14. nak jawab!
    1.chicken floss
    2.chicken loaf
    3.chicken salami

    email: sya.atiqah@gmail.com

    ReplyDelete
  15. kuyacumi@gmail.com

    1)Delightful Chicken Loaf
    2)Succulent Chicken Salami
    3)Fluffy Chicken Loss

    pizza hut memang sangat ohsem...tq

    ReplyDelete
  16. chicken floss, chicken loaf and chicken salami..ahaks, dapat dapat tak? heee :)

    teringin mam pizza, dah lama tak makan nih.. :)

    suzialfredshin@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Chicken floss, chicken loaf and chicken salami? Eh? eh ye ke?

    kalau betul hit me at @jarr9881 or nadjmuddean at gmail dot com.

    ReplyDelete
  18. kuyacumi@gmail.com

    1)Delightful Chicken Loaf
    2)Succulent Chicken Salami
    3)Fluffy Chicken Loss

    pizza hut memang sangat ohsem...tq

    ReplyDelete
  19. Answer : chicken floss, chicken loaf and chicken salami

    misznwal@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. Chicken floss, chicken loaf and chicken salami ekk? ye ke?

    kalau salah/betul hit me at @jarr9881 or nadjmuddean at gmail dot com

    ReplyDelete
  21. 3 star ingredients;

    1) chicken floss,
    2)chicken loaf
    3)chicken salami

    yeay, my email address is jaizaf@gmail.com

    ReplyDelete
  22. answer: chicken floss, chicken loaf and chicken salami

    niza_sp@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. chicken floss/chicken loaf and chicken salami

    email :norhazira86@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. chicken floss, chicken loaf and chicken salami!!!!!!!!

    nak menang!!!! :D

    ReplyDelete
  25. sedapnyer Pizza!
    The answer: Ada chicken floss, chicken loaf and chicken salami

    fauziah_jiey@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. 1.chicken floss
    2.chicken loaf
    3.chicken salami

    mycahana@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. chicken salami
    chicken loaf
    chicken floss
    betulkah ?

    email : amalina_mary@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. chicken floss, chicken loaf and chicken salami

    afifahadit@gmail.com

    ReplyDelete
  29. 3 star ingredients found in the Triple Chicken Pizza: chicken floss, chicken loaf and chicken salami.

    uswahukd@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. chicken floss,chicken loaf and chicken salami
    email :norhazira86@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. jwb kat sini ker? hehe chicken floss, chicken loaf and chicken salami..
    misshannajr@gmail.com

    ReplyDelete
  32. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  33. me want voucher!

    chicken floss
    chicken loaf
    chicken salami

    p/s : sy sgt gila dgn piza okeh..:)

    sham.fait.iman@gmail.com

    ReplyDelete
  34. the answer are:
    1)chicken floss
    2)chicken loaf
    3)chicken salami

    ReplyDelete
  35. chicken floss/chicken loaf and chicken salami
    email:norhazira86@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. Bestnya...
    nak try lah quiz

    chicken floss, chicken loaf and chicken salami

    siti.norbaidurah@gmail.com

    ReplyDelete
  37. chicken salami,
    chicken loaf
    chicken floss

    betulkah ?? huhuh
    amalina_mary@yahoo.com

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  39. Anwers: Chicken floss, chicken loaf and chicken salami,betol tak hanis!
    hehe
    email: siti.dermira@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. 1. Chicken floss
    2. Chicken loaf
    3. Chicken salami

    email: nurulhanis87@gamil.com

    hope ada luck.... ^_^

    ReplyDelete
  41. 3 star ingredients found in the Triple Chicken Pizza:

    1.Fluffy chicken Floss
    2.Delightful Chicken Loaf
    3.Succulent Chicken Salami

    email: siti.khadijah.1985@gmail.com

    ReplyDelete
  42. OMG I BARUUUU JER PERGI TOILET KEJAP AND NAK APPROVE COMMENTS TIBA2... SEMUA SUKAKAN PIZZA HUT!

    ReplyDelete
  43. chicken floss, chicken loaf and chicken salami

    apis585[at]gmail[dot]com

    ReplyDelete
  44. Chicken floss, chicken salami, chicken loaf

    ReplyDelete
  45. chicken floss, chicken loaf and chicken salami

    diamilda@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  46. 1. Succulent chicken salami
    2. Delightful chicken loaf
    3. Fluffy chicken floss

    ^_^

    ReplyDelete
  47. gluppp ayam ? loya tekak huuhhuhuhu ...


    sowe tekak mak yong ...xleh nk wat pe

    ReplyDelete
  48. sorry. tak main la voucher. ai beli sendiri ok..(padahal dah tau terlambat jadi top 5 commentators!wuwuwuwu :'(

    ReplyDelete
  49. :: nak bawa member makan pizza hut..kalau dapat lagi heaven. :D
    Type of chicken on one pizza - Chicken floss, chicken loaf and chicken salami!
    email-leehanna91@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. sedap giler! nk gi pizza hut skrg gak! huhu

    ReplyDelete
  51. tuuu dia...ramainya dah jawab..selamat makan pizza ehehe !

    ReplyDelete
  52. Chicken floss, chicken loaf and chicken salami

    ReplyDelete
  53. pizza x sedap. lempeng jugak yg sedap ! haha

    ReplyDelete
  54. whoaaaa... terus lapar.. baru je nak diet konon2..
    ok! malam ni pizza hut joms!! sape nak join???

    www.diyanamarissa.com

    ReplyDelete
  55. nk jawab gak..
    i) delightful chicken loaf
    ii) succulent chicken salami
    iii) fluffy chicken floss

    izyanazie@yahoo.com

    ReplyDelete
  56. nak voucher free gak..

    i)Delightful chicken Loaf
    ii) Succulent chicken Salami
    iii) Fluffy chicken Floss

    my email izyanazie@yahoo.com

    Thanks :)

    ReplyDelete
  57. baca entry ni tiba2 je rs nk makan pizza. Tapi jenis apa yg best?
    Streamyx & UniFi Registration

    ReplyDelete
  58. Haih cik Hanis ni. Orang tengah diet die letak gambar makanan sedap2 pulak. Hehehe~

    Nak Handphone case comel?

    ReplyDelete
  59. chicken salami, chicken floss and chicken loaf

    gerobokbersepah@gmail.com

    ReplyDelete
  60. http://wanwidget.com/
    adeh sedap pulak tengok orang lain makan

    ReplyDelete
  61. oh-so-ohsemm ! tgk gambar dah buat sy telan air liur laaa sis :) hehe..

    ReplyDelete
  62. 1) Peluh pekerja Pizza
    2) Air Bersin
    3) Kahak Hijau (terbatuk)

    ReplyDelete
  63. chicken floss, chicken loaf and chicken salami

    acuyuhan@yahoo.com

    ReplyDelete
  64. yummy! telan air liur je tgok gmbr pizza!

    ReplyDelete
  65. walaupun tak berapa suka pizza, but I shall try this one day! :)

    ReplyDelete
  66. salam...

    nasib x makan pizzaa..bolehlah bg kat orag y suka tu dulu ;)

    ReplyDelete
  67. gi sana crita makan, g cni pun makan jugak...tolong....hormon makanku bergelora...huhu ;)

    ReplyDelete
  68. oh no! rugi nyeee, i dah try sebelum u promote voucher tuh, rugi la tak dpt voucher, keh keh keh . .

    ReplyDelete
  69. suke meat ball n cheese PH



    p/s-semlam nampak dik Nis kat IB dgn family,kite segan nak tegur :')

    ReplyDelete
  70. lawa model cilik tu..haha

    da ade anak rupenye.

    ReplyDelete
  71. wargghhh! sgt2 yum yum! 3D!! nak g rase pon belum ade mase lg!! aiyoo~

    ReplyDelete
  72. sedapnyer.. wahh boleh jadi dute pizza ni..sebab tgk ajer dh meleleh ayaq liuq..belum lagi makan.. :)

    ReplyDelete
  73. confirm gemok minah ni bila masuk umur 30 nanti, hehehe!

    ReplyDelete
  74. Uhhhh. Nie makanan yang sangat syurgawi. Tapi i xleh nak makan selalu. Klo makan gak, kena hukum cardio 1 jam. Huhuhu. Enjoy your meal. :)

    ReplyDelete
  75. nak jwp ni walaupun lambat cuba jerk
    1) succulent chicken salami
    2) delightful chicken loaf
    3) fluffy chicken floss
    this my email and my fb sya_qeera90@yahoo.com

    ReplyDelete
  76. nak jwp ni walaupun lambat cuba jerk
    1) succulent chicken salami
    2) delightful chicken loaf
    3) fluffy chicken floss
    this my email and my fb sya_qeera90@yahoo.com

    ReplyDelete
  77. line of code in my life (programmer)
    Menulis coding tu mcm 'pizza',huhu rase mcm nk mkn je...heheh
    Klau kita perhatikan setiap pizza yg dibuat tu berbeza dari jenis 'toppings' b'dasarkn pilihan pelanggan...
    Dlm programming kita gunakn process 'abstraction' mcm waktu wat pizza lerr...
    Contohnya kita nk wat pizza: Triple sensation pizza(sedap der)
    Cth coding:
    buat_the_base
    tambah_tomato_sauce
    tambah_delightful chicken loaf
    tambah_keju
    bakar
    Ok, tapi cuba plak sy nk wat: rizal pizza(tambah coklat)
    kita tau base pizza tetap sama cuma 'topping' je yg perlu ditambah
    Dlm coding process mcm tu ....kita pnggil 'argument' atau dlm contoh tadi 'topping'
    buat_pizza("coklat")
    Cth coding:
    buat_the_base
    tambah_tomato_sauce
    tambah_toppings(toppings)
    tambah_keju
    bakar
    Kenape sy x terus tulis kat coding tu 'tambah_coklat" sebaliknya 'tambah_topping(toppings)' sbb ia adalah 'argument' dimane sy telah specifik kn topping bila sy panggil: buat_pizza("coklat") jadi bila program run "coklat" adalah argument dan akn terus ditambah di line 3 automatic.
    kesimpulannye buat satu perubahan kita akn dpt 2 pizza yg berbeza.....:)terima kasih kerana membaca.

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!