Wednesday, June 13, 2012

Room Makeover (in progress) (still)!

Sekarang tengah busy sambung room makeover balik (tergendalai after Kekna's wedding the other day). Now sibuk buat all the finishing touches. Well... my dad lah yang busy, I beli barang pastu longgokkan depan muka dia aja dan mengharapkan yang terbaik LOL.


Tapi bukan Daddy saja yang busy ya...


 If you have a cat, you'll know what I mean.


 "This seems like a good spot to groom myself"


 "This the right screw, trust me"


"Y'know what's standing between you and this wall? IT'S GONNA BE ME"


"User's Manual?? I don't see any User's Manual"



64 comments:

  1. cutenya kucing...

    jemput yer http://asshaari.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wah..wah...wah...beshnye...kucing tu comeiii...
    hewhewhew..=)

    ReplyDelete
  3. waaa....tak sabar nak tgk hasil makeover tu....:)

    ReplyDelete
  4. cute..just like mine of cat..pandai pnye kuceng..:)

    ReplyDelete
  5. hahaha.comel. kucing memang suka sibuk2 kalau tgk org sibuk.

    ReplyDelete
  6. hahaha.comel. kucing memang suka sibuk2 kalau tgk org sibuk.

    ReplyDelete
  7. comel gila! the cat try to make itself busy...haha

    ReplyDelete
  8. eeeee..super cute furball !
    memang pun,same goes my kitties..
    asal orang sibuk, mesti dey all nak menempel !


    salam singgah,
    urs truly silent reader (not anymore)
    kucingmalaysia.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. hahhaha memang! kucing memang suke busy body kalau kita tgh buat kerja and tang tu jugak dia landing bersih2 bulu..comelnya cat u =)

    ReplyDelete
  10. Hahahaha....biasanya cat yang manja sangat memang gini..mana ada kite, situ ada dia...

    ReplyDelete
  11. ahaks
    si comel kaki sibukk
    tu belum lagi dia lari sana lari sini yerk tak hanis

    so cute ler dia

    ReplyDelete
  12. comel! kucing saya pun selalu menyibuk camtu kalau orang tengah buat kerja....:)

    ReplyDelete
  13. sama dgn kucing I, buat apa pun punya la curious. cium-cium paku la, skru la. dah la macam karpet, warna pun mcm jaguhbi u, selalu kelepet je kat lantai

    ReplyDelete
  14. hahaha..dorg memang suka menyibuk time kite nak wat keje kan??

    time kite takde wat pape btg hidong pon tak nampak! =)

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum hanis...cutenya si comel tu ada jer kat mana2...:)

    ReplyDelete
  16. cutenya kucing...
    msti awesome makeover ni... ^_^

    ReplyDelete
  17. my kitten pun macam tu. haha!! bila alih pun,MESTI datang balik kat tempat sama. hahahaha

    ReplyDelete
  18. hahaha...same dengan my cat..suka sgt menyibuk..mulut pun sama bising...

    ReplyDelete
  19. Kucing tu comey ! :3

    enciksyazwanpunyablok.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. a'a. siyes tak faham nape kucing suka sibuk2 dekat brg2 kt org2. macam saje carik pasal je.

    ReplyDelete
  21. x le peminat kucing yang tegar, tapi tak dinafikan, kucing memang comel.

    p/s: please visit my blog ikeenismail.blogspot.com ;)

    ReplyDelete
  22. kucing la pet yg pling comel n cute skli..hahaha.org cbuk wt keje,dia pun nk nyibuk jgk..

    ReplyDelete
  23. mmg kucing suka menyibuk.. my cat kan kalau kita lipat kain or menumbuk sambal kat dapor adelaa dia datang duk changok tgk kita buat keje

    ReplyDelete
  24. Sangat comel. Sama la macam kucing kat rumah ni. Menyibuk je kesana sini. Orang nak angkat barang dia pun sibuk sekali nak duduk atas tu. Haha. Papepun keletahnya tetap comel dan kelakar. Hihi

    ReplyDelete
  25. hahaha kucing memang penyibuk kan, sibuk nak manja tak kira apa je lah yang tuan dia buat mesti dia nak join :) post more on the room make over okey hanis

    ReplyDelete
  26. comel! comel! comel! nak lempang!!!! nak picit!!! :D

    ReplyDelete
  27. comel! comel! comel! nak lempang!!! nak picit!!! :D

    ReplyDelete
  28. kah!89 betol tu hanis, kat mana kta buat keja kt situ la dya nk menyebok...klu tgh study pon ble plak elok je landing ats buku kertas smua..ahhahahaa they're cute

    ReplyDelete
  29. haha~nk geget kucing tu blh?hehe

    ReplyDelete
  30. chomelll =) memahami tuan die ni

    ReplyDelete
  31. comel betul kucing kak hanis. tembam aje. hihik :D

    ReplyDelete
  32. aku ambil upah cat rumah, siap rekemen color lagi, tips makeover. nak raya kan. contact aku je. :)

    ReplyDelete
  33. aku ambil upah cat rumah, siap rekemen color lagi, tips makeover. nak raya kan. contact aku je. :)

    ReplyDelete
  34. euuu...sangat teruja dengan kucing tue..hehhehe so cute ..

    ReplyDelete
  35. pandai ke kucing tu buat keje, hehe

    ReplyDelete
  36. nmpk mcm naughty kucing nih :3

    ReplyDelete
  37. Wsahh kucing pun nak ikut tuan die jadi Model nih ~

    ReplyDelete
  38. kucing sekor kt umah byk sgt kutu smpai menyerang sy sekali..abis bangun pagi merah2 badan kena gigit sengkenit tu

    cmne nk buat ni? dah belikan syampu kutu pun still ade gak..adeh

    rase mcm nk pggil pest control tu je haha

    ReplyDelete
  39. Come check out some cool stuff at our page http://www.facebook.com/TheBajubaju

    =)

    ReplyDelete
  40. Come check out some cool stuff at our page http://www.facebook.com/TheBajubaju

    =)

    ReplyDelete
  41. kucing mmg cmtu kot kan...konon dia tolong sekali la tuh...shomelll je

    ReplyDelete
  42. comel...suka kucing tapi tak suka bela....

    ReplyDelete
  43. comelnya kucing... kucing saya pun mcm tu... suka sibuk kat mana orang buat kerja....even pergi tolet pun dia follow n tunggu depan pntu... hehehe
    nnt post la result makeover tu....

    ReplyDelete
  44. comelnye kucing tersebut... geram sy dgn kucing tu...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/06/wordless-wednesday-jun.html

    ReplyDelete
  45. Hahaha comelnyaaaaaaaaa perangai diaa!

    ReplyDelete
  46. okey i geram sangat dgn ur cat! kiut habis!

    ReplyDelete
  47. hahahaa.... semua kucing pun memang suka sibuk2 kan... geram plak.. dia pun nak jadi pemerhati..

    ReplyDelete
  48. baiknyer kucing.. tak takut bunyi drill ker?

    ReplyDelete
  49. Masyaallah! your cat is so cute!!!!

    ReplyDelete
  50. beliau bizi body mengalah PM jugak yer :)

    CREATIVE, ARTISTIK, GEORGEOUS, ADORABLE, FASHINABLE,OWESOME clik sini : Konspirasi Blogger Kreative 2012
    Jiwa daku sedang berperang

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!