Saturday, July 6, 2013

Lagi satu online shop baru!

Seqoci.com , check them out for beautiful pieces yang selalu dilihat sebagi persalinan saya!

Kenapa saya Keknis suka Seqoci:

1) Servis laju, hari ni beli esok dapat.
2) Model kat website dia tidak rendah. Bila beli dress/seluar, no senteng-senteng.
3) Koleksi yang tidak sama dengan online stores lain!








Suka taaaaaaaaak? Mestilah, perempuankan suka bersiap molek dengan baju-baju menarik.Duh, lagi nak tanya. Jom www.seqoci.com !




10 comments:

  1. simple bur so nice... :)
    ~~

    ReplyDelete
  2. Salam. Keknis, kalau I organize grooming session with the girls, sudi tak keknis jadi guest nya? :)

    ReplyDelete
  3. Salam. Keknis, kalau I organize grooming session with the girls, sudi tak keknis jadi guest nya? :)

    ReplyDelete
  4. Nice lah keknis. Pas ni sy nak shop kat sini jugak lahh

    ReplyDelete
  5. cantiknya seluar besar tu(palazo kan?)Keknis sangat simple dan cantik

    ReplyDelete
  6. Hanis Zalikha cantik.. pakai apa pun cantik...

    ReplyDelete
  7. keknis ni mcm barbie doll tau. geram. macam lah, sebab keknis lagi cantik dari barbie doll.

    ReplyDelete
  8. Lawa. Dah tengok dah baju baju seqoci

    ReplyDelete
  9. Lumrahlah tu...wanita@perempuan@nisa'...

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!