Tuesday, February 11, 2014

Tahun Baru Masa Untuk Baju Baru *goda*

Rasanya www.seqoci.com telah menjadi nama yang tidak asing lagi untuk online shopping. Keknis pun banyak kali dah pakai produk diorang dan menyukainya. Service laju dan friendly, barang pun cecantiks dan banyak pilihan. Keknis nak share dengan korang pilihan Keknis dari Seqoci yang paling latest. Ada skirt panjang merah, dengan corak di bahagian pinggang.



Ada baju hoodie diperbuat daripada satin dan seluar warna ceria (biru) yang ada warna fuchsia jugak.




Ada cardigan labuh tutup punggung dengan lengan yang super panjang.



Ada dress corak tengkorak yang super comfy super super comfy cantik jatuh di badan please please beli yang ini.
Ada t-shirt dress yang boleh jadi smart casual atau santai habis golek-golek kat rumah.



Oh dah jumpa gambar seluar warna ceria versi fuchsia dipadankan dengan outer putih yang boleh pakai dengan tank or tube top.



DAN BANYAAAAAAAK LAGI!!! www.seqoci.com mari membeli baju baru untuk tahun ini. Sebab apa? Sebab Keknis dah tolong korang dapatkan diskaun, guna kod ini dekat checkout nanti tau, nah : KEKNIS20 
*diskaun RM20 untuk pembelian RM50 ke atas 
*valid sepanjang bulan Februari



I love all of you! Jangan lupa mengundi Hanis Zalikha untuk ABPBH, sedang berlangsung sekarang. Dapat borang dalam Berita Harian pastu menang banyak hadiah menarik :)

8 comments:

  1. Waa baiknye keknis..thanks to you keh dapat diskaun rm20.by d way sekuar fuschia tu canntiq sgt sesuai dgn u..nampk ceria sgt..


    Sup Ketam Penawar Demam Denggi

    ReplyDelete
  2. Ahhhh. Keknis buat rasa nak shopping!

    ReplyDelete
  3. Apasal xda yg comment nih? sedihnya..

    ReplyDelete
  4. Wahhh I admire u so mash! Bestnye kalo ader bdn mcm keknis. Cantek kalo pakai aper pon.. Bt I'm tooooooo skinny. Jd x. confident nk pakai baju cecanteks mcm keknis.. =f

    ReplyDelete
  5. Mood shopping datang lagiii. Huhuu

    ReplyDelete
  6. Pic last sekali tuh pnh nmpk dlm fanpage SAFI

    ReplyDelete
  7. Cantikk nyaa bju2 kt seqoci. Pkai kekniss dpt discount lg. http://tasks4job.com/?refer=196203

    ReplyDelete
  8. Cantiknyaaaa bju2 keknis dri seqoci. Dpt discount plak lggg. Hiks�� http://tasks4job.com/?refer=196203

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!