Tuesday, November 25, 2008

The day you went away



Remember you guys, behave well when I'm not around. Tsk.



And you guys too. Hmph.





Eh did you heard? She asked us to behave.
Could you just shut up for awhile, I see something. Its moving. Its moving.




42 comments:

  1. ah. sudah pergi

    hey.. have fun in the new enviro and college! i bet you will have loads more things to write about once you are in there

    can't wait!

    best of luck then!

    ReplyDelete
  2. hanis study kat mana pas nih? :) good luck k.

    ReplyDelete
  3. hemm..masih menjadi tanda tanya ke mana hanis akan pergi. Ya tuhan!! comelnya kucing-kucing tu.

    ReplyDelete
  4. so sad when u want to leave ur family. tp meow-meow tu mmg comel. be strong hanis.
    ndlaw

    ReplyDelete
  5. aisey... apesal akak rasa nak nangis lak ni! tadi baca entri mama kamu, akak dah terasa panas kat mata... kang meleleh lak! hukhukhuk! walau di mana kamu berada, kamu pasti update belog ini kan?

    ReplyDelete
  6. EH I BELUM PERGI MANA-MANA LAH. HAHA. ITU TAJUK, TAJUK LAGU SAYA SUKA. KEHKEH. KAMU-KAMU INI, SUKA NAK MENAMBAHKAN KESAYANGAN SAYA KEPADA ANDA SEMUA.

    ReplyDelete
  7. hehehehe, Hanis nak p Uitm yer, tak kesah la Uitm ker, UFO ke URTV ker, belajar rajin2,

    Jgn luper update belog

    Kalau ader senior buli, kasi tau sama saya, saya p lesing sama diaaa

    Goodluk k :)

    ReplyDelete
  8. lagu m2m ker hanis?

    ReplyDelete
  9. eh..uitm ke hanis..uitm mane nih...

    ReplyDelete
  10. nak gi mana?
    habis macam mana saya adik beradik nak berhibur bersama2 kalau ketiadaan awak?

    ely is one of your fans berat tau

    jgn tinggalkan kami, dok mana2 pun
    pastikan blog ini hidup

    ReplyDelete
  11. mau kemana sih kamu.. nxt time u psng cctv, then bole pantau wut's happening :)

    ReplyDelete
  12. hi hanis kiutnyer cat dia, salam perkenalan dari saya HANIS.

    ReplyDelete
  13. kucing u juling air. macam zamani slam. hahaha. pinjam sekor bleh ke takpe?

    ReplyDelete
  14. sedey.. sedey..

    mana lagi nak dapat baca blog yang hebat canni kalau hanis dah masuk college..

    mana lagi nak nengok aksi-aksi comey anak-anak kucing sebagai watak-watak tambahan dalam blog kalau hanis dah pegi belajar..

    mana lagi nak cari model yang akan post gambo ada jerawat kat atas bibir kalau hanis dah tak hapdet blog..

    mana hanis, di manaaaa? (adeh, cam dalam drama plak rasanyA)

    huwaaaa~~~~

    ReplyDelete
  15. hey hey which college are you going to? and good luck :) Hope you get to know some great friends there!

    ReplyDelete
  16. It's easy to leave than to be left. All my friends in UK are leaving me. Some graduated, some found a job, problems with immigration... Apa nak buat ni....???

    ReplyDelete
  17. uuhuhuhuh blajo mana ni ha! hehehe nanti jgn lupa bgtau blajo mana.kalau in malaysia xyah sedih pasti senang nak contact kalau luar negara bersedia lah untuk sadis beb!

    ReplyDelete
  18. lagu ni best kan? selalu berkaroke lg ni, wuuu.

    ee...saspen je...igt nak meninggalkan alam blog. heeee

    ReplyDelete
  19. Oh my gawd... They are sooo fluffy and adorable!!! >.<

    ReplyDelete
  20. hanis nak pergi mane nie,...?
    konpius..

    ReplyDelete
  21. Where r u going to ?
    All the best !
    Takecare =)

    ReplyDelete
  22. mana pun hanis pergi..all the best! jgn notty2 ok :P

    ReplyDelete
  23. di mana bumi di pijak.

    di situ Allah di ingat.

    :)

    ReplyDelete
  24. Well I wonder, could it be, When I was dreaming bout you baby you were dreaming of me. Call me crazey call me blind. . . Been crying since the day, the day you went away.

    Just a minor changes here and there in this song and it's a perfect song for you and yr family! =)

    ReplyDelete
  25. Comelnya kucing....
    Mesti rajin mandikan kucing tu...

    ReplyDelete
  26. hahaha...
    did i lose my love to someone better,and does she loves u like i do,i do,u know i really really do...

    ReplyDelete
  27. kau gie mane siot?

    ReplyDelete
  28. hi adek..coemel giler lah adek ni..jom kita tukar link nak tak?tu pon kali kenan kat akak lah ..huhu
    dah post link akak kasi tau ye..tx

    ReplyDelete
  29. Hanis,

    you akan sambung study di mana?

    the first one month will be the worst.. sebab akan selalu homesick.
    :)

    Take care..

    Cheers!

    ReplyDelete
  30. those kittens looks very delicious! tsk. ( expression geram sbb terlalu cute! )

    ReplyDelete
  31. hanis,
    luv ur blog.. luv ur kucing.
    Pls update slalu yek!
    -dhill-

    ReplyDelete
  32. Hey that's great...i am quite impressed by your blog .so i have added you in my blog please you also add me in your block yaar bye take care.

    ReplyDelete
  33. your cats are damn cute!

    oh yes, good luck ok. my sis used to study there, alhamdulillah she turned out well :)

    ReplyDelete
  34. holy whack! them kitties totally stole my heart.

    ReplyDelete
  35. terpaku!
    terpegun!
    comeyl giler!!

    **meleleh air liur tgk.. hehe

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!