Saturday, November 22, 2008

Perempuan juga minat perempuan cantik

Selalunya seorang perempuan, mesti tertanya-tanya akan taste seorang perempuan yang lain terhadap kaum perempuan. Sila pahamkan ayat ini sebelum anda proceed. Maka dengan ini, saya akan reveal taste saya, terhadap kaum perempuan. Sebab kalau terhadap kaum lelaki boring ah David Beckham David Beckham David Beckham. Sigh.





Sejujurnya, tiada benda spesifik yang saya guna untuk mengukur kejelitaan seorang perempuan (kecuali muka lah, ini kunci kejayaan ke ape tah). Sebab ada perempuan mata besar yang saya rasa lawa, selalu perempuan mata sepet saya rasa seksi, terdapat perempuan gempal yang nampak ceria, banyak perempuan bertubuh langsing hebat mengenakan pelbagai pakaian, perempuan kulit sawo matang memang kelihatan mengasyikkan, si kulit putih gebu sentiasa diminati tapi bukan yang putih seakan kertas A4 tulah, dan sebagainya.




Tapi saya boleh listkan benda spesifik yang di mata saya, boleh mengurangkan (mengurangkan saja, bukan melenyapkan) kejelitaan seorang perempuan itu.


1. Sengau.

2. Tahi lalat di tempat-tempat tertentu.


3. Hisap rokok.


4. Malas.

5. Perasan.

6. Bosan tahap guru matapelajaran Geografi.


7. Suka curi lawak orang.








Mungkin sebab emak selalu sangat pesan kat saya yang sebaik-baik seorang perempuan, jangan expect orang pandang dia baik kalau dia hisap rokok. Ini fakta ke apa doh.



Sebab taste saya tak berapa spesifik, saya akan tunjukkan perempuan yang saya rasa lawa sangat.









Taken from here






Kenapakah ada makhluk secantik ini?! Kate Bosworth ini adalah contoh terbaik perempuan lawa semulajadi yang bangun tidur lepas mandi sidai kain angkat berat bertani sawah masak nasi pun masih cantik lagi. Saya takkan jemu akan perempuan ini.






Tapi belum ada yang dapat tandingi perempuan kesukaan saya. Tahukah anda, di Malaysia terdapat perempuan secantik ini?!






Awesome photo by him







Pergh ini perempuan. Sempurna semua segi ke apa ni weh???! Rozita Che Wan adalah perempuan yang tak perlu berpakaian seksi kerana muka dan badan dah sememangnya seksi maka tak perlu buktikan lebih lanjut. Emak juga selalu cakap, orang kalau muka buruk pasti suka pakai seksi untuk tunjuk tempat-tempat lain yang dianggap lebih elok dari wajah. Maka marilah kita tidak memakai seksi kerana perasankan muka kita cantik. Marilah kita ewah *dikir barat kejap*.






Contoh kedua kebenaran kata-kata emak saya adalah perempuan ini.















Tapi kata-kata ini hanya applicable kepada perempuan melayulah. Sebab perempuan kafir kalau muka cantik badan seksi, mesti nak tunjuk semua jugak contohnya Monica Belluci PERGH. JANGAN GOOGLE. Ingat Allah.




Perempuan-perempuan cantik lain yang layak dinyatakan sebelum beredar: Catherine Zeta-Jones, Aisywarya Rai, Gisele Bundchen, dan Nani Rostam.




90 comments:

  1. Seriously, mama Hanis is gorgeous! Now i know where you got your looks! lol

    ReplyDelete
  2. tmpt keja aku ada sorang minah muka pecah abis. tp bab berpakaian, klu x ketat tu x sah la(tp mmg body dia sgt solid). yg x syoknya, dia ni bertudung, kdg baju smpai nmpak pusat. jd, aku pun berfikiran org kurang cantik, mesti nk dedahkan bentuk fizikal utk menarik perhatian.

    ReplyDelete
  3. Rasa adik Rozita tu lagi cantik, si Ayu tu.

    ReplyDelete
  4. cantik rupa kenalah seiring dengan cantik budinya dan cantik akhlaqnya

    ;p ;p

    ReplyDelete
  5. Portia De Rossi
    Lindsey Price


    Sumpah jatuh cinta.

    M

    ReplyDelete
  6. betulla beb.. slalu yg kurg cantik kt muke mmg akn pkai seksi.. le nmpk kt mane2 :)

    ReplyDelete
  7. yes yes betul hanis. setuju! ade this girl i know mmng die perasan die lawa sgt mcam bgs je, terlalu obses kut? nak ckp die lawa pun terus tak jadi sebb terlebeh perasan kite plak jadi menyampah. heh. great job blogging weh. =)

    ReplyDelete
  8. Rach the Lee: she is! :D!!

    Fariz Bakar: eh teori ibuku! itu mungkin pakai tudung hanya kerana rambut dawai atau tipis hampir2 botak? wallahualam.

    ili syazwani mk: dia cantik pakai tudung kan!

    HANA bUdaK cEkElAt: macam siti nurhaliza masa dara.

    perempuan cerdas: harus google sekarang juga.

    ReplyDelete
  9. haha siaper curik lawak you hanis lol

    ReplyDelete
  10. alah. dah tergoogle. curiousity melanda. :P

    rozita che wan ni bukan yang ada gosip-gosip dengan datuk k ke? haaa. jangan main-main, i pun pandai gosip-gosip tau. haha

    ReplyDelete
  11. agree agree.. pompan yg kurang menarik (ayat kene sopan okay), slalu yer akan memakai pakaian yg menjolok mata.. mereka membuatkan mata kite ini buta sebentar.. bencik yer.. esp. minah minah rempit yg pakai spageti strap tak pun tank top pastu tonggeng b*ntot.. b*do yerr! geli geli mat.. lg satu, saya sgt tak suka..pompan bertudung isap rokok depan public.. burokkkk yer.. oh plz.. so uncool la babe! ehh panjang yerr...sorry sorry..emo emo =P

    ReplyDelete
  12. perempuan pakai tudung dalam gambar last sekali tu siapa? Dah kawin ke belum?

    ReplyDelete
  13. Well.. I still believe in natural beauty. As in if a girl is beautiful, she doesn't need to put on any make up or even foundation.

    But this is a point of view of a guy rather than a girl.... Hehe...

    ReplyDelete
  14. dan begitu jugak lelaki suka meihat jejaka2 yg sedap mata memandang.

    ermm..

    bukan yg "itu" ye?

    (anda pasti paham maksudnya.hua hua)

    oh! dan ya saya hampir-hampir meng"google" Monica Balaci.

    syukur ada peringatan.

    ReplyDelete
  15. haha...tergoogle la plak...insaf2

    ReplyDelete
  16. hanis.. saya ter-gugel monica belluci :s

    ReplyDelete
  17. hanis.. saya ter-gugel monica belluci :s

    ReplyDelete
  18. Hey Hanis,

    I'm a reader of your blog for quite some time. I must say that I enjoyed the way you put humour in your posts..

    Never failed to make me smile.

    All the best. *wink*

    ReplyDelete
  19. tempted to google monica belluci...

    ReplyDelete
  20. yeke hanis? u kenal ke diaorang?
    ala muka lawa pun bukan boleh kasi makan muka tuh. tgk ur mum pandai masak semuaa, rajin tu lah bagus.. duk hadap muka cantik je buat apa tapi kosong.. btw one of the women yg tunjuk kat sini is a friend of mine and SHE LOVES CLUBBING :)

    ReplyDelete
  21. Yeah Rozita che wan sure is beautiful.. And to think that she's 33+ (I think) and a mother..

    Masa mula2 nampak dia dlm cerita manjalara, ingatkan pelakon indonesia.

    ps - owh by the way, ur mum also look awesome.. serious.. ini bukan tuk mengampu.. haha

    ReplyDelete
  22. Kate Bosworth dalam superman return paling lawa (:

    ReplyDelete
  23. saya rasa awak juga pretty!x percya tengok link dekat blog saya nama awak apeeeee!

    ReplyDelete
  24. Anonymous: selalu kena maka selalu teranggap kawan perempuan yang lawa-lawa semua tak lawaaa ajhujfk. haha.

    Anonymous: semestinya emak sendiri. haha tergoogle comel je.

    shahril mohammad: orang dah pesan daah! haha. DATUK MANA TAKNAK PEREMPUAN JELITA TERSEBUT?!

    Vava.Voom: ha emo dah. pergi pakai eyeliner hitam sekarang. haha. ew geli doh kalau naek kereta dengan adik2 ada motor lalu sebelah, awek dia tinggi bontot. kalau lalu je takpe, kalau kat traffic light??! blegh.

    Anonymous: NORJUMA! DAH ADA ANAK! haha excited.

    kevinpnp: true. mosturiser, and only that.

    Tujuh Kaki Dalam: haha balaci. mata memang suka pandang benda cantik ciptaan Allah.

    nabeyl: MANDI WAJIB SEKARANG KAU.

    sleepyhead: INI PUN MANDI WAJIB DAN SOLAT TAUBAT NASUHA SEKARANG.

    Ladynoe: OTW UNTUK GOOGLE.

    ~LiLY~: emak tercinta.

    The Donna: aw thank you! glad to make you smile:)

    Arif: sila tahan. selawat2.

    Zalikha: YOU KENAL KATE BOSWORTH?! ceh buat2 taktau. haha.

    xXPheOniXx: dan emak saya ada 6 anak! pergh. haha emak, ini bukan mengampu tau. saya join pheonix untuk puji :P

    deedlebag: terlalu :D

    momoe: *click belog anda*

    ReplyDelete
  25. But then when someone has a good and a beautiful heart it just shows on their face too.macam oprah.i absolutely think she's beautiful! yeah weird i know.

    tapi awak pon cantik jugak sbb awak tanam pokok kacang.hahaha

    and oh monica belluci tersangatla exotic in the italian movie Malena.
    i didn't google her i watch her ;p

    ReplyDelete
  26. i laik dis tajuk! wahahhah. .kamu mmg seorang perempuan comel dan cerdik! xperlu la nk mekap tebal, contect lens, dye rambut lbey2..dan merokok tu plg x elok...tp nowadays...dh jd trend kan?.hummm...

    btw, norjuma mmg comel gile oke!

    ReplyDelete
  27. Stephanie Chai..
    definisi perempuan cantik sebenar!

    owh.. monica belluci tu dah google lama dah.. =p

    ReplyDelete
  28. Dazed Bushbeater: omg tanam kacang lebih banyak.

    akiss: norjuma kesayangan woh.

    Azzam??: yang pasal google warning itu apply kat bakal-bakal suami mithali je. haha. stephanie chai cantik!

    ReplyDelete
  29. hhehe..memang suka baca ur blog!sgt happy!hehe..btw, ur mom mmg cantik sgt!:-)

    ReplyDelete
  30. hoi2..saja sebok2 kat sini..
    rozita che wan and norjuma sgt perfect okayyy..perempuan pakai terdedah tapi pakai tudung memang confirm pakai tudung sebab rambut dorang tak lawa.proven.

    ReplyDelete
  31. saya suka gadis melayu
    macam agnes monica
    dia melayu tak?

    ReplyDelete
  32. Hanis,kdg2'wanita yg x berpakaian seksi lagi teruk peragai mereka...

    ReplyDelete
  33. haha its undeniable that even girls suka tgk perempuan cantik.

    interesting blog btw!
    love it. ;)

    ReplyDelete
  34. Well said Hanis. Girls, u don't have to be sleazy to be hot. Sometimes by having the right attitude, its already a turn on for guys ;-)

    Anyway Hanis, MDG 2 is coming soon. Going to compete a second time? Or maybe come back as a guest judge? ;-)

    ReplyDelete
  35. aku rasa dapne iking chantek.....

    ReplyDelete
  36. saya ada tahi lalat di pipi kiri.. Means, tak lawa lah eh? *sigh*

    ReplyDelete
  37. saya ada tahi lalat di pipi kiri.. Means, tak lawa lah eh? *sigh*

    ReplyDelete
  38. i love monica belucci. not because she is impartila to nudity! ha ha. to me she is THE epitome of womanly beuty. she is a goddes. she is not skinny like Bosworth or Moss. she is curvy at all the right places. plus she is 40 something and still look bloody hot. truly the most beautiful woman in the world bar none. Cath Jones also made the list. she was unbelievably stunning in Ocean 12.

    as you can see i have a thing for older women. i like women not girls.

    but i am in a realtionship to a woman 6 years younger than me. she is mature beyind her age. so i make that exception

    tapi apakah real beuty? i think real beuty lies in the smile and the eye. i dont care about the other parts of the body. those two are important to me. as we get older the body will sag and "expand". ha ha. but i think the twinkle in the eye and the smile will always stay with you. i want to grow old to nice pair of eyes and loving smile

    yes.. i'm a soppy guy. i like these romantic crap! LOL

    on a side note. Fazura, Maizurah Hamzah and Vee Imran gets my vote for malaysia hotalious women. I can't explain why. they just have what they say it in America's Next top Model as "Je Nous Se Qua"

    ReplyDelete
  39. this is my 1st review in ur blog....mmm...nice...
    takin' about pretty women huh...it hardly to say laa...all men will lookin' 4 that...u are d'one...

    ReplyDelete
  40. hanis,ai suke la dengan kate bosworth dalam cerita 21. with straight hair and gambaran beautiful with brain. sangat hot lagi kalau perempuan tuh cantik and with brains.

    anyway...i loike ur pouting mouth. mcm comel2 coklat gitu.

    ReplyDelete
  41. filzah: oh tidak tidak, itu bukan tempat yang saya maksudkan sebagai tempat tertentu. tahi lalat anda pasti penyeri.

    Obefiend: ergh fazura gorgeous! monica belucci itu sememangnya sexiest woman alive, emak saya yang dia bagi title itu.

    oi i'm so random.: buktinya, keratlah hati saya! cehceh.

    Dr Zek: semua orang cari nya kan?

    fatin itu saya: comel-comel coklat? coklat bentuk duit tak sedap.

    lindosh: im sure mama anda juga.

    ReplyDelete
  42. betul betul.

    tapi di mana harus kita letak sesuatu yang kita label sebagai tidak cantik?

    atau kita saja yg pandai-pandai label tidak cantik sedang sebenarnya tidak wujud yang tidak cantik itu?

    argh.

    pening sudah

    ReplyDelete
  43. owwhhh... i memang bukan calon suami mithali lah.. tapi "akan ku peluk dirinya
    Melindungnya.. menjaganya..
    Lebih berbanding diriku" -adrenalin by melastik bintang

    kepada yg pakai tudung sbb rambut tak lawa, mungkin anda patut, melawat salon dan cakap.. "amoi... kasi rebonding!"
    owhh.. budget sendiri ya.. jangan pow bf anda yg tgh sesak tu!!! =p

    ReplyDelete
  44. i love monica belluci. She's an epitome of elegance, confidence and natural beauty. muka cantik walaupun tak mekap over2. tak mcm artis-artis lain yg sangat la salon-generated contohnyer rambut overly done, mekap tebal satu macam sampai dah tak macam rupa sendiri.

    i like ur writing hanis. but kalau boleh, jangan la guna the 'kafir' word to refer to non-muslim. tak sopan taww. blog u ni org mcm2 bangsa yg baca.

    ReplyDelete
  45. Dulu minat sangat dengan Rozita Che Wan, tak sangka bila jumpa 'real person' lagi cantik dari kat gambar, badan pun wow!, tinggi, jumpa tengah jalan pun tak sombong, senyum mesra, siap hai lagi..macam tak da artis malaysia setanding Rozita Che Wan.Cantik dan tak sombong.

    Pernah minat sesetengah artis yang cantik2 kat malaysia ni, tapi bila jumpa,dah lah tak sama dengan gambar, sombong yang amat pulak maka terus hilang minat dan tak minat dah.

    ReplyDelete
  46. Hanis kalau post entri mesti best... kecantikan seorang wanita terletak pada dalamannya, bila dalamannya cantik setiap masa orang pandang cantik. jangan lupa, solat subuh setiap hari boleh menampakkan wajah bercahaya...

    ReplyDelete
  47. bagi saya.. maruah seseorang juga boleh melambangkan keseksian. terutamanya bila menyentuh soal virginity.

    teringat dulu zaman britney spears yg sgt innocent. dia kata dia nak kekal virgin sampai dia kawen..

    perghh masa tu saya sangat respect pada dia.

    tapi bila dah terkena dgn justin, hmmm terus hilang respect tersebut. hati sudah takda gembira bila dengar lagu2 dia. terus tak anggap dia sexy.

    yup.. utk jadi sexy, tak perlu dedah sana sini.

    ReplyDelete
  48. Hanis nie lebih cantik di luar. Cam mana akak tau sbb akak dah pegi umah Hanis ari sabtu tu amik kek coklat yg mak hanis buat... sedap giler tak penah jumpa. Pagi makan kek, tghari mkn kek, ptg mkn kek & mlm pon mkn kek tu. Mak Hanis pun memang cantik lebih muda dari dlm blog. Tp x sempat nak amik gambar ngan hanis, segan plak Hanis tinggi sgt... k.rohana

    ReplyDelete
  49. Eh? I agree absolutely on all your chosen hawt women but what about Agyness Deyn?!? D=

    ReplyDelete
  50. Datuk Siti Nurhaliza lagi cantik..kalo x pun Linda Nanuwil..

    ReplyDelete
  51. Salam people...

    Just bloghopping, nice entry u got here ;)

    ReplyDelete
  52. Dear Hanis,

    Dulu my dad pernah bagi nasihat, yang penting bukan wajah awek tu sekarang, tapi wajahnye bile dah berusia. Selalunye a good indication is wajah ibunye. Judging from your gorgeous mom bertuah sungguhlah jejaka yang dapat menikahi cik Hanis nih..senyuman dan keayuan akan kekal, InsyaAllah ke akhir hayat.

    Oh ya sebelum lupa, Audrey Hepburn, classic beauty!!!

    ReplyDelete
  53. the thing about beauty, different people have different definition about it.

    For instance, for some people "tutup aurat, simple dan muka ayu" is beautiful

    for some "kalau seksi, vibrant, daring and ader class" is beautiful

    or "kalau putih, muka flawless, badan kecik" is beautiful

    Admiring beauty is human nature :-)nothing wrong about that

    But.. we have to look beyond that, beyond what potrayed externally, for the inner beauty as well.

    Physical can deter anytime, but sifat dan kelakuan usually stays for a long time... so that's what need to be cherished and perfected from time to time. Having said that, it's perfectly ok to beautify ourselves physically too.. just to pamper ourselves... hihi.

    Pasal sengau n taik lalat... in my eyes, tak rasa macam mengurangkan kecantikan. cam sengau, ppl born with it, not voluntarily. I think they are beautiful in their own ways :-)

    ada yg akan kata kita lawa... ada yg kata tak.. ada yang kita akan rasa lawa... ada yang kita rasa tak... sbb taste orang lain-lain ;-)

    tp bg saya, generally: be happy with ourselves, not to over judge people and never try too hard to be someone we are not.

    kesimpulannya, ceria2 slalu, and u are doing a good job at being ceria :P~ best wishes from me... sowie for the awfully long comment. got carried away.

    ReplyDelete
  54. abis, saudari nih kategori apa? (dengan penuh sopan dan santunnya bahasa aku)

    ReplyDelete
  55. betul cakap hanis ni..
    tambah2 lg dengan orang yg pakai tudung seksi mengalahkan orang tak pakai tudung..
    sampai nak duduk pun nampak seluar dalam..
    ingat cantik sangat la tu..
    oh..macam mana pulak kalau orang perasan dia cantik lepas tu cakap yang dia seksi..
    padahal x pun..
    hurm..
    apa pendapat hanis dengan orang sebegini mungkin???

    ReplyDelete
  56. hmm.

    mungkin betul tu.

    kurang cantik.

    dan saya setuju la sgt bahawa citarasa cantik bagi setiap individu adalah berbeza.

    :)

    ReplyDelete
  57. Ashleigh: agyness deyn is also sizzling bebeh!

    Anonymous: siti nurhaliza best :)

    frozennov: okay thanks.

    omegasupreme: audreeeeeeeeeeeey! betul betul!

    adib: haha baiklah :)

    azleena: haha comel sangat got carried away. its okay selalu2lah got carried away di sini. saya appreciate :) sengau yang seksi adalah Nanny McFran.

    pye:rudz: kategori balada.

    nur liyana: overconfident sangat pun buat orang rasa nak rejam je buat apa kan?

    Tujuh Kaki Dalam: :)

    ReplyDelete
  58. hahah..lawak ur entry ni..tapi surprise jugak sbb hanis tak listkan angelina jolie..sbb selalu org buat list2 cantik ni mesti ada nama angelina jolie..heheh

    ReplyDelete
  59. supermummy: i tak minat sejak dia rampas suami orang. heh.

    anon: i know u requested for your comment not to be published but i couldnt reach you since you decide to remain anon, i'll reply you here. hehe. when you said not all my readers are quran readers, i think it sort of kukuhkan my point lebih lanjut. because why would one terasa the things that they dont know? when in fact nonmuslims is more understandable therefore lebih mengdiscriminate. thats all. tata.

    ReplyDelete
  60. ya.. rozita che wan superb. she has a wonderful smile. smilee. panjang kan eeeeeeee. jadik smileeeeeee..
    italian slang. kakaka

    dunia artis penuh kontroversi. beware..i'm not artis.

    ReplyDelete
  61. true, i juge ske tgk perempuan yg cantik! Esp kaki mereka yg cantik! ( btw I'm straight)lol =) entry u best =)

    ReplyDelete
  62. ur quirky. keep the entertainment rolling.

    ReplyDelete
  63. huh?? nak rebondingkan rambut sape?? rebonding rambut sendiri? mesti kawan2 i gelak guling2 kot..

    owwhh.. jgn pow bf anda (anda as in semua perempuan) kalo nak rebondingkan rambut ye? kalo dah sayang tu.. mesti dia sponsor gak walaupun 3 hari lepas tu hidup ngan makan meggi.. xD hahaha

    ReplyDelete
  64. rokok... tak boleh terus kita cop tak baik kat dahi dia... cuba lepak kat kedai makan bangi area... u akan jumpa a mummy with tudung sitting/waiting for the food sambil asap berkepul-kepul dalam mulutnya. huhuhuhu....

    not to forget, kalau u notice perempuan cantik-cantik ni kat malaysia selalunya peratusan yang tinggi ialah mak janda...

    sofea jane cantik dan dia isap rokok...

    ReplyDelete
  65. hi hanis!
    i like your blog and this entry very entertaining...
    u said one of the spesifiks thats makes a girl jatuh on the kecantikkan level is smoking right...did u know kate bosworth is a smoker....? but she is really pretty :)
    there are many things that makes someone pretty/beautiful...its the media that makes is distorted sebab tue all these young girls dress sexily use heavy make up etc etc....:) sedih sedih :)

    ReplyDelete
  66. hey sis :)
    rozita che wan tu mmg lawa!!!!!!!
    dia pakai baju kurung pon wwoooo... very the sexy! dia lawa!!! :D

    ReplyDelete
  67. yes, betol tu perempuan jugek minat perempuan cantek!sgt tepat!hi!selamat kenal!

    ReplyDelete
  68. rugi jadi perempuan cantik malaysia.
    asek kene ushaaaa je ngn mat rempit.
    rimas tak eh?

    ReplyDelete
  69. hanis pun cantik gak...


    sori, saje singgah2 blog...

    ReplyDelete
  70. for me...asian is the prettiest human in this planet...org putih tu nampak exotic but they are not cantik..

    ReplyDelete
  71. taste u as same as me la hanis, rozita che wan memang perggghhh,hahaaha..sratus taun lagi pon tak kan jumpa melayu yang macam 2,..tp kan u pon dalam kategori pretty n gorgeous jugak

    ReplyDelete
  72. taste u as same as me la hanis, rozita che wan memang perggghhh,hahaaha..sratus taun lagi pon tak kan jumpa melayu yang macam 2,..tp kan u pon dalam kategori pretty n gorgeous jugak

    ReplyDelete
  73. Saya juga sangat tidak suka dengan perempuan hisap rokok. Bukan setakat merbahayakan kesihatan diri tetapa rasanya tak elok bebenar lah. Lebih2 lagi bila menghisap tetapi berkebaya dan berbaju kurung..bertambah tak elok jika menghisap sambil bertudung....tolong lah. Tak cool ok.

    Tapi hanis, tahi lalat itu manis..ekeke.

    ReplyDelete
  74. my top of da list will be Vanida Imran..

    she's juz perfect women , wife n mom in my eyes..

    bro sHidee ishak is one of da luckiest guy in da world beside my dad..huhu..

    pepun i juz hope kak vee will feature in upcoming khabir's movie..

    lastly ur entry absolutely rite n nice..

    take care..

    ReplyDelete
  75. So what about supermodel Cindy Crawford and her "tahi lalat" ??

    One man's kryptonite is another man's weakness

    ReplyDelete
  76. Damn I put a comment but it didn't load. ANyway, what about Cindy Crawford?? Awesome uber supermodel with a tahi lalat as her signature trademark. How now?

    ReplyDelete
  77. Oh okay so it wasn't my fault you have your set-up in a way that you get to edit what is posted right? KUdos good on ya

    ReplyDelete
  78. oh ini amatlah betul ^^ tapi apa daya, mereka lebih memilih untuk berbuat begitu. menonjol dengan cara yg salah. dulu pernah melihat seorang gadis berbaju kurung siap bertudung. mukanya oh ayu hingga stiap jejaka yg lalu pasti tertawan tapi malangnya dengan tanpa rasa segan dan silu gadis terbabit mengeluarkan sebatang rokok lalu mengambil lighter dan terus meletakkan rokok di sisi bibirnya yg tampak seksi ttp ________ (sila isi tempat kosong). bayangkan. oh malangnya. mereka memilih kita melihat tapi doakan mereka supaya sedar akan apa yg sedang mereka lakukan. demi masa depan yg lebih indah

    ReplyDelete
  79. hi there hanis zalikha!

    thank you for using my shot and thank you for the compliment!sila lah singgah lagi k? =) btw,nukilan anda best utk dibaca..keep it up.

    ReplyDelete
  80. please add Jessica Alba to those gorgeous looking women !!!

    ReplyDelete
  81. i rase u xcntek sgt.bkn type girl yg i suke tgk la.mksud i.tp ur personality tu yg buat u jadik cantek:D.iklas ni oke.hiks

    psttt:lasnte i habiskan bc all ur entries smpi t'mimpi2 u.hik.
    kesannye : i lewat ke kelas pagi tadi.argh!

    ReplyDelete
  82. hi hanis..
    just wana share with you..
    try to google 'claudia lynxx' ..
    youtube .. she's persian (iranian)

    ReplyDelete
  83. i agree w u.datin norjuma sgt sgt sgt cantek~ inside n out.xpyh seksi-meksi ^^

    my fav. is kristine hermosa. natural n gorgeous at the same time. ;)

    ReplyDelete
  84. ta pyh la hina yg pakai tdg .
    itu tuntutan islam kan .. mende wajib . jgn ckp sebarangan la . dosa . ingat Allah cket bile cakap . rambot ta cantik segala bagai? dawai ? agak kurang agama.

    ReplyDelete
  85. ta perlu cakap orang kot . seksi ? u pon seksi hanis . paha dedah sana sini . oke ke tu ?

    ReplyDelete
  86. x ske dgn perempuan yg rasa-cantik-dan-harap-org-akan-puji-dia-cantik....eg: post dekat fb mcm ni...sy x ska lelaki tgk2 saya, @ pacik tu kate saya cantik...buta kah??

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!