Monday, May 18, 2009

Pipi labuh in action







Sebab korang cinta sangat perempuan nih sampai bila I cakap dia sombong semua stok nak back up dia dan buat I tampak buruk perangai kerana berdendam dengan bayi, maka entri ini untuk anda. Kelmarin, I spend setengah hari dengan perempuan ini untuk tangkap gambar beliau cantik-cantik. Dia dah tak sombong sangat, mungkin kerana ego turun apabila diumpan dengan kerepek (-_-")


HA NAH NAH AMBEK NIH SEMUA BUAT WALLPAPER DEKSTOP SCREEN SAVER BERGERAK THEME HANDPHONE POSTER BILIK HA AMBEK SEMUA AMBEK.



I tak pro sangat tangkap-tangkap gambar ini semua tapi I cuba *humble whosthefather.




Okay sehingga berjumpa di lain entri. Jangan nakal-nakal.

46 comments:

  1. comel weh. serious comel.
    tapi gile low standard. dengan keropok pun tak keruan. lain la keropok durian 30sen tu. keropok tu ade dadah.

    ReplyDelete
  2. omg pipi dia sgt gebuuuuuuuuuuuu.
    mcm iklan katil tu, bila da lepas picit dia terus kembali ke rupa asal.

    ReplyDelete
  3. si pipi labuh sungguh seksi.

    kalau i, panggil pipi lowered :p

    ReplyDelete
  4. she is so cute with big round eyes!and chubby!

    ReplyDelete
  5. awww she's adorable! :)
    sexy la baju dia. hehe.

    ReplyDelete
  6. waaa,,,
    perempuan itu menggoda sungguh
    tergoda i!~~~

    ReplyDelete
  7. si pipi labuh..ceksila awak ni..

    ReplyDelete
  8. nk getip pipi labuh dia...
    eeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  9. memang labuh betul pipi dia tuh! penah gigit tak?huahuahuahua (gelak jahat)

    ReplyDelete
  10. comel gila woh.
    bagi aku ah budak ni.
    hahaha
    leh wat jadi bear peneman tido.
    hahahaha.
    pipi gebu!

    ReplyDelete
  11. OMG

    sangat comelllllllllllll.

    nak adik mcm tu jugak tapi boy la.
    hehehehe

    ReplyDelete
  12. comel!!!!!!!!!!!!!!! geraaaaaaammmmm nak cubit cubit!! hahhaa

    ReplyDelete
  13. hehe. adorable. reminds me of my little brother when he was 3 yrs old. pipi labuh jgk. hehe.

    ReplyDelete
  14. kerana cemburu pada si pipi labuh..
    so,i xnak puji dia...
    haha...

    (kata2 kejam buat si pipi labuh)

    hey,pipi labuh!
    kau cpt blajar jalan sekarang..eh..eh..
    manja ea...
    nk kene dukung je..
    nak nanis?
    ha nangis la..
    nangis..
    nangis byk2..

    ReplyDelete
  15. hiiii comel mcm anak sedara sy. cubit sikit pipi =)

    ReplyDelete
  16. huh... cumel nye budak bam bam nih.. nk cubittttttt!!!!!
    nwy.. salam perkenalan..

    ReplyDelete
  17. Bukan ni dulu yg cakap die ni sombong ke?

    Hahahaha dh x sombong sgt :))

    ReplyDelete
  18. suke betula awak dengan baby ye. bagus le awak ni..meh babysit baby kite nak? nnt leh train dia jadi model.. hehe

    ReplyDelete
  19. okla tuh..
    comel2..
    pipi dia boleh lebam2 kena cubit

    ReplyDelete
  20. gejala obesiti di kalangan bayi sungguh berleluasa. haha..

    ReplyDelete
  21. ya allah weih...besh je kaw baby-sit semua baby chomeyl2...jealous...

    ReplyDelete
  22. Amboi, baju tertarik-tarik taw. Haha btw tinggi and berat kita sama!

    ReplyDelete
  23. tu baby fatlah. bukan obesiti kot. huhu

    ReplyDelete
  24. tak senonoh lah qistina ni. di mana aku panggil dia qismis mulai sekarang biar dia pandai dan sihat dan cergas macam abang nabil aizat kita tapi semestinya tidak pernah menjadi pengacara rtm tak pun gambar ic dan kad pintar seperti pengacara rtm. OY SEKSI DIA PAKAI BAJU SAJE NAK NAMPAK LURAH BIASE BIASE NIHH

    ReplyDelete
  25. kaki dia pun chubby. sangat cute!!! rasa nak gigit. ok, i hope that didnt sound too ganas. gerrraammmm.....

    ReplyDelete
  26. comel sangat
    sangat comel
    haish!

    haha~

    ReplyDelete
  27. wah?sgt cute okay bdk kecik nie!
    hehe..:)adore the pp..!

    ReplyDelete
  28. blaja same kak hanis nak jadi model jugak ke budak kecik nih? tp kena diet la gemuk gemuk takleh jd model. haha. comel budak ni.

    ReplyDelete
  29. bru nk ckp....seksi do....huhu~ nk pkai dress cm awk gak~ ;p

    ReplyDelete
  30. hahaha.. pipi labuh sedang beraksi...

    ReplyDelete
  31. "ala comelnye pipi labuh,ala comelnye pipi die", kata saya sambil
    nyanyi lagu dodoi mak sya dulu..

    ReplyDelete
  32. pernah dengar tak soalan ni? kenapa baby comel sangat? kecik ke, kurus ke, gemuk ke, tembam ke...dia teta comel...

    ada jawapan yang kakak terima dari super senior (lelaki) dari makwe dia...sebab baby tu SUCI...betul tak?

    macam kain putih, belum ternoda lagi dengan apa2 kotoran...

    ReplyDelete
  33. photography skill bagos!

    Qis, apakah yang harus aku lakukan untuk membuka pintu hatimu terhadap aku?!

    ReplyDelete
  34. wahh kagum gile dgn pipi labuh dia.
    pp itu namanyaa pp hamster. sebab dia sorok makanan dalam tuh kan. cube bukak mulut die. konfem ada makanan. stok hari esok. eh ehhh.
    mesti pp labuh suka makan kuaci.

    ReplyDelete
  35. salamm !~ sngt cute laaaa dat kiD :)

    Sure bahagia if tngk muke die hari2x

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!