Monday, June 22, 2009

Beauty and De Niro

Yes I know I've been berlagaking on Facebook about this baby girl yang bermata Robert De Niro yang I sedang jaga sekarang. Maka marilah kita ramai-ramai mengusha the real beauty sebab I pun jemu juga banyak-banyak sangat gambar perempuan yang cantik di webcam sahaja itu (Hanis sila terasa). Tsk T_T

Sebelum kita bermula untuk melihat keindahan ciptaan Allah, biar saya clarify ini ya: MATA DIA DALAM GAMBAR JADI MATA JEPUN TIDAK PASTI MENGAPA. TAPI SEBENARNYA MATA ROBERT DE NIRO. Maksudnya di sini, hanya penjaganya yang dapat menikmati mata seksi beliau heh heh heh.








This is so the new Pipi Labuh, sebab badan dia kalau orang Jawa panggil tipluk-tipluk. Maksud dia macam gembel-gembel lah. Alah kalau korang tatau apa perkataan tuh, dengar bunyi pun dah boleh agak. Bayi-bayi ini semua kan, buat I sedih je nak balik Segamat. Mungkinkah harus berpindah kampus ke Melaka? Haha sengaja nak berkepit dengan Shika sebab dia dapat buat degree kat Melaka :')


OhSoRandom: Zomg, bayi ini pun dipakaikan Highwaisted Seluar supaya sama dengan nanny dia :')

39 comments:

  1. comellllllll... memang ada mata Robert De Niro pon he he

    ReplyDelete
  2. wawahh..
    comel bgt baby ini..
    nak colek boleh..hihikk

    jgn disalah tafsir kate2 ku ini..

    ReplyDelete
  3. ye ye betul mata dia mmg mata De Niro. klassss

    haih sedihnya kan nak meninggalkan family semula..=(

    ReplyDelete
  4. awww she's super adorable! :)

    ReplyDelete
  5. waa mata yang sgt2 cute dan chantek...

    bile dah besar ni mesti cair punye klu boyz tgk mata dia haha...

    cute..cute..cute..

    ReplyDelete
  6. ololo..comelnye..ei,nk gigit pp die...aummmm!haha

    ReplyDelete
  7. KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN??? Dah kata dah kata :D

    ReplyDelete
  8. hihi
    high waist seluar tu yg tak tahan....

    ReplyDelete
  9. comey sangat2..nk culik bole??

    ReplyDelete
  10. a'aa sama mata dia..

    tipluk-tipluk. baby tuh...

    ReplyDelete
  11. ko ni bagus tol la hanis, rajen lg ko baby-sit eyh tp mmg cute!

    ReplyDelete
  12. hanis sgt kelakar bile sy membayangkn mulut kamu ckp jawe..'tipluk-tipluk'

    ReplyDelete
  13. ok dia kena masuk kelab mari pakai kanta lekap yang disertai hanis, nabil dan iz. pengerusi dia iz. aku tak kira. aku dah biasa jadi pengerusi. kau dah biasa bendahari. nabil biar jadi komander. HAHAH KOMANDER

    ReplyDelete
  14. hanis..gila cute baby nie....tlg pluk and kiss dia tuk saya k?

    ReplyDelete
  15. comelnyaa..nak picit pipi dia sampai meletup.ok ekstrim sgt (-__-")

    ReplyDelete
  16. jom buat duit lagi. huhu~
    www.myspacetunai.com/pikaliciou5

    ;)

    ReplyDelete
  17. a'ah mate robert de niro...ala2 redup+seksi gitu..haha~ ;p rob de niro versi pompuan..

    ReplyDelete
  18. he is so so cute!!!!!!!!!!!!!,mata die yg kecik dlm picture dh make him look so cute :)

    ReplyDelete
  19. mak aihhhh
    kalau ada anak cmni sure takkan lepas punyaaa kat nanny ;p LOL

    ReplyDelete
  20. sanggup google image robert de niro semata2 nak bayangkan mata sebenar baby tue ;p

    ReplyDelete
  21. mak aih..
    sggh kiut-miut bdak nih..

    ReplyDelete
  22. tanya mak dia, mcm mana nak dpt baby mcm ni

    ReplyDelete
  23. helllooooo bebehhh..

    miss me? hahahaha. owh takde kaitan dgn entry!

    im back :)

    ReplyDelete
  24. comel.. heartbreaker in the making ni

    hi Hanis.... just followed your blog....i think you have what it takes to script-write some teenage flick comedy!

    ReplyDelete
  25. Tak sama pun cm mata de niro..
    Yg sama pipi je kot...kan?

    ReplyDelete
  26. hehe comelnyer the baby! anyway im new in ur blog, nice blog ok! hihi, and also added u into bloglist, haha, tengs anyway hanis :) xoxo

    ReplyDelete
  27. super duper adorable!!!!! sukenyeeee especially the last pic :))

    ReplyDelete
  28. tipluk-tipluk?

    my my.

    you are good in bahasa jawa la hanis. :P

    ReplyDelete
  29. comel sangat... mata dia sgt sexy!

    ReplyDelete
  30. comel sgt kot baby nih..sweet jer senyum..

    ReplyDelete
  31. Hanis,

    awak pandai amek gambar la..edit guna apa ek?

    ReplyDelete
  32. kalau Jawa belah saya, panggil "timpluk-timpluk"..

    cakap Jawa lagi ye Hanis.. sama-sama belajar "boso jowo karo Hamis" ;)

    ReplyDelete
  33. sape nama budak kecik ni? dia lelaki ke ppuan ek?

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!