Sunday, June 21, 2009

Wahai orang-orang kampung!


Okay kini saya juga menulis untuk www.momokthemovie.blogspot.com/. Harap beri sokongan.

Salam sayang, anak dara penghulu kampung seberang yang bakal bertunang dengan graduan Universiti Oxford. Harap beri sokongan *ulang ayat yang sama nak suruh orang sokong pertunangan.

10 comments:

  1. Hanis belakon cite MOMOK ker?..

    ReplyDelete
  2. er.
    ur 2nd blog kah?
    nwy, momok the movie hero dia nabil rite? (-.-")

    ReplyDelete
  3. Congrats! A new star is born... Hope you did great in that movie... ;)

    ReplyDelete
  4. Takut nyee

    ini citer serius ke citer klaka ni hanis?

    tengok teaser pun macam nk putus nafas dah..haha.. i stopped it half way =D

    ReplyDelete
  5. tak sabo nak tengok puteri bunian blakon dgn rambut menggerbang :))

    ReplyDelete
  6. Apa pendapat kau mengenai Nabil raja lawak? aku rasa lakonan dia teruk. Tgk cite sifu dan tongga, filem sifu dan ongga dpt box office tp box office sbb semua menyangka filem tu best. Kluar dr wayang, semua mengutuk.

    Nanti kalau jumpa Nabil katakan kat dia agar buat lawak tu jagan buat mimik muka. Buat lawak macm Dr House M.D.

    Kang x pasal2 rmai cop dia badut.

    And u berlakon dlm movie tu sebagai apa. Mesti rmai yang tertarikkan =)

    ReplyDelete
  7. u blakon erh hanis?
    vahh..
    tak saba nk tgk!

    ReplyDelete
  8. Nabil merendahkn tarafnya belakon filem sampah sifu dan tongga..

    ReplyDelete
  9. hanis jd bunian..
    hero die nabil..
    yes,a star is born..
    cte ni mmg seram..ai wat2 xtgk teaser die..pdhal jntung nk tklua dh ni..
    bole x klo ai juz tgk past hanis blakon..
    takot weh,hanis..

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!