Wednesday, July 15, 2009

Home makeover!

Okay saya tahu saya baru balik rumah hari itu. Tetapi sudah amat rindu bila baca belog emak. Sebab dia pos gambar kuih sedap dan makeover rumah kami. Makeover murahan yang cat sendiri, beli kerusi2 murah, buat painting sendiri (mama dan Imran). Cantik gila okay you guys should check it out. Imran lukis gambar kerusi, mama lukis gambar abstrak. Kelik belog emak.

And mama kata siapa nak order kuih raya boleh datang rumah dan rasa sample. Call her at 012-3959779 okay :)

Hari tuh balik memang best sebab mama masak nasi beriani. Haha ni memang macam juadah menyambut kepulangan anak dari Mesir ke ape tah. And dia buat her famous dessert, Strawberry Truffle :') Nak resipi ada kat belog emak.


This is just an update entry sebab I'm quite busy tapi I still tak abaikan belog, jangan risau. So I got here with me, some pics from my last kepulangan home.

That's Meor tengah isi minyak dan bersembang dengan nyonya Shell.



We singgah to UiTM Melaka sekejap and then back on the road again :) HA BUAT APA KAT MELAKA?! Oh itu kolej lelaki, Kolej Jebat.



I dont know what is it with me dengan Meor punya TV. Setiap kali I on mesti Mentor TV3 je yang keluar. So Meor pergi tukar TV9 tgk forum ape tah haha. Sanggup.



It's BJ baby! Setiap kali sampai BJ mesti I ngan Meor nak buka tingkap as if sangap udara BJ. Haha.



Was greeted with this, awwwww. Sebab tulah semangat suruh semua cadang lagu apa nak masukkan teehee.

THANKS EVERYONE! YOU GUYS ARE AWESOME!



Audi youre awesome too sebab hantarkan I pulang :)

19 comments:

  1. waaaa...hanis zalikha d winner!!bestnyeee...good la u.salu menang kn?:)

    ReplyDelete
  2. woww u won the ipod ! best nye !



    :D

    ReplyDelete
  3. wow menang chipster nye contest?congrates!

    ReplyDelete
  4. yeay boleh gang ipod nano G4!! mine is yellow~ I'm loooovin it!

    ReplyDelete
  5. Jom balik rumah tengok rumah berubah.

    Ramadhan dah dekat(uih,kuih raya)

    ReplyDelete
  6. congrats! wow i nak jugak satu! ;P

    ReplyDelete
  7. congrats hanis..canteknyer laa umah tgk kat belog emak hanis tu.. patut ler bekobar2 salu nak balik BJ..heheheh

    ReplyDelete
  8. Hanis! I taktau you ingat I lg ke tak. Btw, your blog is awesome and your house is super nice.

    ReplyDelete
  9. omg..beshnye hanis menang contest...i pon ade vote tuk u okeh..

    btw yg menang dapat macbook tuh dapat ke tak?contest ape tah i tak ingat..

    ReplyDelete
  10. hanis. nak tanyer.. aper camera awak pakai erk??? sbb gambar nampak lawa. kalau edit pakai software aper erk? thanks!

    ReplyDelete
  11. ehh bukan uitm melaka kene tutup..bestnye..bila la yg kat shah alam nk tutup ni..haha...

    ReplyDelete
  12. salam singah ke blog kami sila tingalkan komen http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. eh eh eh what were you doing kat tempat-membiak-h1n1 ituuuuuuu?????!!! taubat i despise uitm melaka. *eceh, cakap macam aku blaja kat university of philaedalphia ke hape*

    ReplyDelete
  14. Hi Hanis...canteknya your mum...patutla awak cantek...saya juga comel tetapi pendek...tsk tsk...jadi tidak dapat menjadi model seperti awak...

    All the best ;-)

    xoxo

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!