Monday, November 23, 2009

GOOD MORNING SUNSHINE!

Selamat pagi, kepada yang suka email tanya bila nak post wajah tanpa mekap, nah. Selamat pagi, para pencinta yang sedia menanti entri, nah. Selamat pagi, kepada para penyayang, yang tak pernah membuka kata, tapi sering sahaja singgah dalam diam, hai!


Maaf seperti sudah lama ya tidak menulis? Terlalu terjerat (caught up) dengan hal-hal lainnya. Kalau kamu tegar di sini, kamu akan perasan yang saya update setiap hari, waktu final exam week is on, dan saya kurang update apabila bervacaying di rumah. Apakah masalah saya sebenarnya? Okay nanti saya akan update lagi tentang aktiviti membelanja adik yang mendapat 5As UPSR semalam. Tunggu!


OhSoRandom: Wow sudah lama tidak ada ini!

59 comments:

  1. tetap comel walaupun tanpa mekap! :)

    ReplyDelete
  2. wow ! congratz pd adik u ye
    makin bijak bdk zaman skrg nie

    ReplyDelete
  3. adik i pun dapat 5As, tapi susah la nak bagi present utk bdk-bdk skrg.

    ReplyDelete
  4. tanpa mekap tetap anggun..! .. :)

    ReplyDelete
  5. saya pun dapat 5A..dapat dating dgn hanis tak?

    ReplyDelete
  6. bestla blog nih!btw i'm ur silent readers...even u muda lagik tp sgt2 la matured...best gak baca ur siblings nyer blog...

    keep up da good work =)

    ReplyDelete
  7. cantik walaupun tanpa make up..

    congratulations untuk adik 5A's..

    ReplyDelete
  8. adek dpt 5A yer...
    ckp ngn dier congratz..
    ;))
    anyway gdluck 4 the result exam...
    :D

    ReplyDelete
  9. good afternoon..
    tahniah to ur adik yea..
    klik ur nuff..

    ReplyDelete
  10. eh. chop22. adek laki ke pompuan yg dpt 5A? haha. congrates saje la :p

    ReplyDelete
  11. Selamat pagi, kepada para penyayang, yang tak pernah membuka kata, tapi sering sahaja singgah dalam diam, hai!

    eceh.

    ReplyDelete
  12. so beutiful even without makeup...
    heheh morning 2 u

    ReplyDelete
  13. That Is A Natural Beauty..My Oh My Goodness..~

    ReplyDelete
  14. xde makeup pn dh cukup cantik sis..kekeke

    ReplyDelete
  15. haha...bijak berkata-kata...
    ^_^ Tahniah for adik!!!!

    ReplyDelete
  16. hey. 1st time bagi comment dkt u.b4 this bace je..silent reader ;p know ur blog from my fren.hahaha and after start bace ur blog. i pun semangat nak jugak uat blog.and and i bace kutt ur 14tips nak jadi blog berjayaa.. hahaha. act i bace semua ur entries dr 1st u post.in 1 day i guess.ok cant wait 4 ur nx post. take care. ;)

    ReplyDelete
  17. cute. just loike ur lil brother imran..

    <3

    ReplyDelete
  18. natural beauty..tetap cntek even tanpa make up..

    ReplyDelete
  19. Yeah! Senyum Seindah Suria. Kalau mentari tahu bagaimana caranya senyum, rasanya mesti seceria kamu kan?

    Tegar? Ya, Tegar sesangat!

    ReplyDelete
  20. Tetap maintain cantik walau without that make-up.
    Tahniah utk adik sebab dapat 5As

    ReplyDelete
  21. Pagi suria..
    Wahhh! Cngratz kat adek..n kakak jgk sbb blnje adekny..
    Aiceh!

    ReplyDelete
  22. wah... adek dpt 5A.... tahniah.. kakak kn belanja... kecian... hihi

    ReplyDelete
  23. hanis ad twitter kn??npe x aktif???

    ReplyDelete
  24. "Selamat pagi, kepada para penyayang, yang tak pernah membuka kata, tapi sering sahaja singgah dalam diam, hai!"

    Uits terasa aku.. hye to u too..

    p/s = Perasan Sendiri...

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum.
    saya salah seorang pengunjung senyap blog kamu. suke gaya penulisan kamu yang polos. itu sahaja. dah.

    ReplyDelete
  26. haha same goes with me bila final entry sapai 2 3 a day..bila kat rumah 2 3 hari 1 je entry nye...hahhaaa...

    ReplyDelete
  27. ...gud luck utk adik...
    ...muka dah ala2 sunshine bersinar2 dah ni...

    ReplyDelete
  28. Terima kasih kerana menonjolkan diri!

    ReplyDelete
  29. wah dpt 5A.tahniah kt adik hanis yek=)

    ReplyDelete
  30. good morning, hanis!
    hehe dh ptg pun sbnrnya!

    ReplyDelete
  31. Hmmm.... Look great without make up and Congratulation for your adik for getting 5As :)

    ReplyDelete
  32. congrats adik hanis...congrats hanis gambar tanpa make up itu lawa..

    ReplyDelete
  33. imran senyum sampai telinga. thanx dh ckp dgn dia wish sy :)

    ReplyDelete
  34. morning truely beauty....natural look always in the true heart

    ReplyDelete
  35. on make up or not..
    still gorgeous..
    =)

    ReplyDelete
  36. tak mekap tak kesahh, jgn tak gosok gigi pegi mkn bekfas aje pulak lahhh =))

    ReplyDelete
  37. Congratulations to your brother. Excellent work!

    I enjoy reading your blog.. keep it up Hanis :)

    ReplyDelete
  38. Adikku Imran tersenyum tatkala membaca comment kalian.

    ReplyDelete
  39. x pe akak x pakai make up pun ttp comei..btol x tipu..hehehe

    ReplyDelete
  40. Kirim salam peluk cium untuk adik Hanis Zalikhaaa.
    ;)

    Congrates!

    ReplyDelete
  41. famili kamu bole jadi famili contoh.
    InsyaALLAH.

    ReplyDelete
  42. wow..tetap lawa la cik hanis without make up

    ( terus leave komen. terasa selama ni silent reader je ;-) )

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!