Tuesday, January 5, 2010

Hanis Zalikha dalam Berita Harian

Siapa tak sempat pergi stesen minyak beli Berita Harian atau bila orang surat khabar campak Berita Harian dalam pagar tapi tersasar masuk longkang dan basah lenjun maka terlepas Saturday's Pullout yang ada muka I extre sepet, silalah kelik Berita Harian Online. Terima kasih Berita Harian kerana feature story I secara ekslusif, terkejut I tengok muka I dicetak sebegitu besar, walaupun muka sememangnya lagi besar dari badan (ala-ala Bratz) sejak lahir, tapi still terkejut. Write up yang sungguh lengkap dan terperinci :')


Sebab ramai dah tanya macam mana nak buat duit melalui blog, saya berasa terpanggil untuk memaparkan satu entri khas di sini. Tapi not tonight bebeh. I nak buat laundry dan lap perabot.

Lap perabot, bunyinya sungguh gigih.

83 comments:

  1. Hanis Zalikha miliki ribuan pengikut setia yang disiarkan dalam Berita Harian Sabtu lalu.

    Tak Kenal Maka Tak Cinta. Sekarang saya telah pun menjadi pengikut setia cik.

    Di mana ada kemahuan , di situ ada jalan. Asalkan Cik Hanis mempunyai maklamat yang jelas, suatu hari nanti pastinya akan berjaya.

    Bidang laundary dan perabot memang laku buat masa kini.

    ReplyDelete
  2. well done haniiiiss!! tiba2 terbangga sekali. haha

    ReplyDelete
  3. Cant Wait To "guide To Be A Best Blogger" Like You... Hehehe.... I Want Make Money Too... Time Kacih Ye Sifu..

    ReplyDelete
  4. go ahead. you sangat cute dlm paper. hehe.

    ReplyDelete
  5. okay....harap2 u boleh buat bile u free. i x sbr nk rujuk u nye tips

    ReplyDelete
  6. hye hanis!~~

    first tyme comment blog hanis~~
    ngeeee~~

    hana nk msok berite juge!!~~~~ngee

    ReplyDelete
  7. yez...sgt gigih bunyinye...adakah u still stay kat kolej zamrud?

    ReplyDelete
  8. kredit kepade saye sebab gigih turun apartment walau malas sebenanyer sebab nnti kene betekak dengan pak guard yang tak mo bukak kan pintu.. bravo afiq :P
    u look good hanis!

    ReplyDelete
  9. ahahaha..gigih gile nak lap perabot. panjang2kan la tangan tu lap perabot kat rumah i jugak..miahahah~

    ReplyDelete
  10. dah baca
    ahaaa
    glamer dan cadangan masuk jarum melalui mak tu manarik
    ;-)

    ReplyDelete
  11. lap perabot bagus untuk tubuh yg lansin...hehehehe..all d best sis~

    ReplyDelete
  12. kerana artikel kat bharian tu lah i ended up here. haha.^^

    ReplyDelete
  13. cite la hanis..nak tau gak..huhu

    ReplyDelete
  14. dah baca dah..
    very nice ur blog..

    ReplyDelete
  15. Its like Phenomenon.. statement BH, ''sekali masuk belog hanis terus terpaut'' memang tepat.. hahaha.. anyway.. congratz.. for ur achievement in academic and career =)

    ReplyDelete
  16. aik baru jer masuk blog ke dik nis?

    ReplyDelete
  17. patutlah rmi luv ur blogs..
    mmg besh...
    sekali masuk terus jatuh chenta..
    :)

    ReplyDelete
  18. HAHAHAHAH..GO HANIS I LIKE UR ENTRY GILE2 SGT..LEH WAT ORG TGELAK TIME JIWA KACAU ;-)all the best for u
    U GO GIRLS^^v

    ReplyDelete
  19. tahniah tahniah...lpas ni aku plak r masuk suratkhabar..haha...aku sedang berangan

    ReplyDelete
  20. sangat bertuah menjadi manusia yang terkenal dengan usahanya tanpa melupakan asal-usulnya.

    ReplyDelete
  21. Phewww...sampai 3k sebulan
    Congrats Hanis...
    Gud luck in ur study n blogging k~~

    erk888.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. wow!! i'm impressed wif ur blog..
    neway, congrats!!

    ReplyDelete
  23. Bile le agaknya nak masuk suratkabau agaknya cam Hanis..
    memang takdenye..
    anyway..congrats.. dengki gak bile baca pendapatan lebih dari sebulan gaji saya..

    Blog Zool

    ReplyDelete
  24. tahniah..sy jugak happy baca blog awak~

    ReplyDelete
  25. Hi Hanis...I am Hanis too...hehe...
    I setuju dgn idea supaya u boleh share some infos how to make money by blogging...
    Honestly, i start balik blogging tahun ni pun after read story about u in BH...dh setahun setengah xupdate...
    Mmg menantikan post terbaru...see ya...

    ReplyDelete
  26. i saw.. thats y im here! u r so sweet n cun!!

    ReplyDelete
  27. Gigih nau la org melaka kata..hehe nanti citer panjang2 yer camner nak buat duit ngan blog

    ReplyDelete
  28. hanis,cane nak wat design blog y u pakai now ehh?mksd i cam font tu.u pkai template y biasa ke?

    ReplyDelete
  29. congrats on ur success
    i try to be as good as u are in blogging
    great great great blog!

    btw, i'm a newbie here!
    =)

    ReplyDelete
  30. yah! you deserve it! keep blogging! your blog best gilaa :D

    ReplyDelete
  31. yah! you deserve it! keep blogging! your blog best gilaa :D

    ReplyDelete
  32. fascinated!!!
    I dont even noe u were
    nominated!!!congrats wlaopn
    mcm da tlmbt...

    ReplyDelete
  33. Dah siap lap perabot! Hehe thanks everyone. Sabar ya :)

    ReplyDelete
  34. I knew you would one day get the opportunity like this one. Damn cool..
    Best giler!!!!!! (coz I've always wanted to be a writer)
    Tahniah. Keep on the good work, babeh!

    ReplyDelete
  35. Balik dari pejabat;

    "Adik bby masuk paper hari ni. 2 page cover dia,"

    "Adik mana?"

    "tu.."

    hahaha.

    OK suami orang Metro/berita harian.

    ReplyDelete
  36. woww wowww woowww... *teruja...dan rasa teruja juga jadi follower hanis zalikha...hehe :)

    ReplyDelete
  37. gadis pembuli budak dah update entri BH. TQ ye..nah, promote kak siti nye kedai online sekali.

    www.mychermin.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  38. if someone greet u outside, would u greet he/she back?

    ReplyDelete
  39. dh cakap dah...so korang kena belek smua entry hanis...aku dah penat gelak and 'lepak' blog hamis nih before hamis pemes kat newspaper...she's truly MDG yo! :')

    cak cak cak! *tetibe*

    ReplyDelete
  40. beshh dpt msuk surt khabar kn..aritu,kosmo kalo xsilap..skg berite harian plak..congrat hanis.. :)

    ReplyDelete
  41. dahla pandai, lawa, bijak, perfect la...ini yang we want...keep up blogging dear

    ReplyDelete
  42. dah bace paper tu.
    dlm paper pon sempat bg tips! dat's unique 'bout ur blog!

    ReplyDelete
  43. congratz...

    tiap kali tengok Fely Irvine yang kat Hi-5 tu mesti teringat hanis...muke macam same

    ReplyDelete
  44. hanis,ni nampak gaya mcm plagiat ur tips je.huhu.check it out.

    http://mama-cantik.blogspot.com/2010/01/tips-kecantikan-untuk-diamalkan-setiap.html

    ReplyDelete
  45. ............love u hanis...bole jd kwn tak? hehee

    ReplyDelete
  46. Hoho...tak tahan istilah laundry tu...kehkeh..neway Hanis selamat kembali ke kampus. Yeah!

    ReplyDelete
  47. tumpang gembira..tumpang popular..maloe abe jimmy..

    ReplyDelete
  48. wah detail gila and very longggggg article hehe

    ReplyDelete
  49. long time reader,1st time commenter(or izzit 2nd?) ahha.

    love ur blog,love hanis too! aint that creepy,coming from a complete a stranger ;p?

    tp seyesly,bile bace BH terase bangge sangat2 :') haishh.

    keep goin onnnn!! <3

    ReplyDelete
  50. hi hanis, i would like to get in touch with you. i'm from skali, we would like your assistance in blogging about our product/services. i can be contacted at moochen@skali.net (my name is ms moo chen), tq!

    ReplyDelete
  51. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  52. jeles a..hehe bila kuar paper bukan je leh dapat trafik free tapi trafik umpama empangan pecah..

    heh congrats anyway..

    ReplyDelete
  53. nice..
    sgt teruja tgk pic u dlm paper aritu..
    siap promote kat officemate i suh bace blog u hehe..

    ReplyDelete
  54. awesome babe. at least u put ure membebel to good use lol

    ReplyDelete
  55. yeeee dah nampak! congrats.. keep up hamis... ;)

    ReplyDelete
  56. Hanis...Hanis mmg btol2 bgus laa..hanis cantik,bijak dan ramai peminat...mmg hanis neyh satu package. Cmne eh hanis leh jd terkenal cmni??... mcamna Hanis terlintas nk jdi model sambilan?...

    Rasanya Hanis sesuai jdi model tetap sbb saya tgk Hanis mmg bnyk potensi.... Jgn buat saya terkejut lak kalu Hanis masuk jdi Ratu Miss World, kalaulah Hanis nk masuk...hehe..=)

    Hanis hit me back kalau bley..bnyk saya nk bertanya...kalu Cik Hanis sudi... sya xlah owg dari mana2 reporter just bertanya as friend..Bley kan Cik Hanis...=)

    Kalau leh jdilah follower sy...saya dah pun jd follower Cik Hanis... k, see ya later....bubbye..=)

    ReplyDelete
  57. Maaf eh kalu blog saya neyh kurang...baru jer buat blog...biasalah kan Cik Hanis.

    ReplyDelete
  58. sweet jek awak ni..
    saya taw blog awak pon dari berita harian..so skg saya pon akan jadik pengikut setia awak;-)

    salam pekenalan dari saya..
    jom klik2 nuffnang!!

    ReplyDelete
  59. Salam Hanis,

    Kak Sue emailed you about modelling in Berita Harian. Please confirm nak atau tak nak preferably by tomorrow (Friday) 8th Jan 09 or paling lambat pun this weekend.Thanks! =)

    surayaanuar@gmail.com

    ReplyDelete
  60. blog u mmg best laa hanis..!!
    congrats..

    ReplyDelete
  61. semakin hari semakin menaik la akak nih :)

    ReplyDelete
  62. tahniah hanis.baca citer hanis kat BH cam teruja sangat....belajar pun pandai...best..best..best...

    ReplyDelete
  63. A few things to jot down here...

    1. Happy 2010 to you and family.
    2. You should take you cat Dewa together for the photography sessions...
    3. Getting more popular is one thing... but it will fade away one day so your study still is number one.
    4. Finally... suspense... Your mum is more beautiful than you honestly... You should follow her step to stay beautiful. Please tell your dad appreciating does not mean loving it so don't kill me for my truthfulness ;) (I'm running and hide now...)

    ReplyDelete
  64. tahniah!
    pemes la gadis ini..
    teruskan perjuangan...
    jaga jati diri teruskan kecemerlangan..

    ReplyDelete
  65. Kongratz hanis..anda memang hebattttt

    ReplyDelete
  66. hanis, u're so cute! love your blog! u might wanna check me on RATU today too..:) teehee

    ReplyDelete
  67. congrates!!!
    u make me proud of yue..
    keep it on...

    ReplyDelete
  68. hye hanis..nk tanye camne nk buat duit mlalui blog tu..ajar me puhlis.. :D
    send msg kt i nye blog leh? placidpurple@blogspot.com
    or placid_fishbone@gmail.com

    tq

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!