Tuesday, January 19, 2010

I simply must share!

Yes, everyone have seen this, and some might even remembered all the steps. TAPI BERAPA RAMAI YANG BOLEH BUAT DENGAN LENGGUK LEMBUT-SELEMBUT MEREKA?!





And! Some of you might have come across this video already, as for me Puteri yang post link kat FB. It's super hilarious I just have to post it up here. Nah, gelak sampai nangis.


Yang tak boleh blah, lembut gila badan dia T_T Adik kat rumah jangan tiru.

89 comments:

  1. ekekekekkekekkkkk!!! lawakkk sungguh!!! gelak guling-guling dah

    ReplyDelete
  2. stuck x3.. tapi habis juga tgk.. Terimas ! (klip no.2 x minat :P)

    ReplyDelete
  3. hahaha..lawak giler.nak tanya, ni video hanis masa kecik2 ker..comel dowh..haha

    ReplyDelete
  4. hanis. i pinjam video budak bulat tu nak post kat blog i ye. thanks!

    ReplyDelete
  5. bhahaha.
    budak ni lelaki ke perempuan eh?
    ;p

    lawak!

    ReplyDelete
  6. budak kecik tu laki ke pmpuan ? haha. gile confius. >_<

    ReplyDelete
  7. budak kecik tu laki ke pmpuan ? haha. gile confius. >_<

    ReplyDelete
  8. bdk ni cari nahas ni. jd nyah nnti baru tahu -.-"

    ReplyDelete
  9. hye there hanis...

    SImply da best moVe in danCe..

    wanderful sungguh lagu + move ..

    oh yea and wat's with da kind.. hahaa

    tke care yea hanis.....

    salam dari egypt

    ReplyDelete
  10. hanis ..
    u shud see the "wonder girls vs wonder baby" youtube vid ..
    cuteness to the max !!

    ReplyDelete
  11. Try SNSD - Gee. you'll love them even more.

    ReplyDelete
  12. thumbs up!! hebat2~ ahaha
    kelakar..dh tgk tak..
    ade satu group boys ni..
    dance lagu tell me-wondergirls.
    sambil pakai uniform ala2 police..
    check it out sis! =p

    ReplyDelete
  13. so yesteryears la lu hamiss! baahahahahahh =ppp

    ReplyDelete
  14. hahahahha!
    *gelak sampai runtuh katil~*

    ReplyDelete
  15. alahai, my opismate baru td introduce this song. best lagu ni. tgk dieorg nari mcm nak goyang skali. hikhikhik..

    ReplyDelete
  16. hahaha....nice2...minat giler dgn wonder girl nie...lgu pun sedap2...diorg pun cute...


    tp vid bwh tu terbaik..badan lembut..

    ReplyDelete
  17. adegan yg tak boleh ditiru..
    awas kanak2 bwah umur..
    =)

    ReplyDelete
  18. lol
    had u watched male version?
    wonderboys?
    super duper hilarious

    ReplyDelete
  19. huhuhuhu.. memang gelak guling2.. LOL...

    ReplyDelete
  20. haha..sikit lagi dah nak sama macam wonder girls..dalam 50% lagi tuu..
    kalau dia praktis lagi mesti dah boleh masok jadi ahli group wonder girls..haha..
    anyway, thanks for sharing with US..=)

    ReplyDelete
  21. haha..sikit lagi dah nak sama macam wonder girls..dalam 50% lagi tuu..
    kalau dia praktis lagi mesti dah boleh masok jadi ahli group wonder girls..haha..
    anyway, thanks for sharing with US..=)

    ReplyDelete
  22. huhu..
    memang rini,
    bnyka versions of this song! OMG

    ReplyDelete
  23. hahha..kelaka lah budak nih
    xlh blah part gaya baju seksi tuh..
    budak2 zaman skarang..hahhah

    ReplyDelete
  24. BWAHAHAHAHA... He's so cute doing that!!! Hmmm who trained him? He remembers every steps! Thanks for sharing anyway.

    ReplyDelete
  25. i laughed my ass off when i watch this clip during our sem break.

    btw, hi hanis. jom lah tgk my blogshop :) http://thefashiondetectives.blogspot.com

    *jom jom support! teehee. uitm segamat kot :p

    ReplyDelete
  26. hanis..

    comel dak ni..tapi kecik2 dah jadi pondan ke memang dia perempuan...??

    ReplyDelete
  27. wonderboys lagi lawak! hehehehe

    ReplyDelete
  28. harap-harap dia terpaksa..

    http://www.youtube.com/watch?v=kzjCfn9j79g

    ReplyDelete
  29. dah lama tak tengok vid klip lagu ni..tp version english tak best..

    ReplyDelete
  30. hahahahahahahahaha.....
    sangat lawakss.......
    budak tu nmpk cm laki je....
    bulat lak tu...
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  31. 2nd video agk menakutkan haha tak suka . Wondergirls awesome haa

    ReplyDelete
  32. adik itu sungguh comel sekali!
    wuahaha!

    ReplyDelete
  33. syggg..i da tgok lama da..dis boy sgt gedix lol!hahaha

    ReplyDelete
  34. budak tu dah besar nant confirm krisis identity..haha..comel gila..rase nak kutey2...

    ReplyDelete
  35. sungguh menarik...hehe...owh ya...mcm mn dgn pertandingan bercuti tu? dh hantar ke?=)

    ReplyDelete
  36. cik adik hanis, time kasih entry ni dah watkan sy gelak gila2 ms tgh kusut wat report. hahaha siyes lawak gila.tp musykil la bdk ni laki ke pompuan aa??

    ReplyDelete
  37. Hahahhaha.. I want nobody nobody but u!! Me and my girls dah try pun tarian nih, kitorang siap pegi hafal2 steps hahaha..I bet u n ur girls pun sama kan? Hehhehehe...

    ReplyDelete
  38. hahaha..adei..budak2 zaman skrg..ikut step sebijik2..siap dgn kpala2 gyg..xthn tul..T_T

    ReplyDelete
  39. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  40. warning..dont try this at home..hahaha

    ReplyDelete
  41. hahahahaha.....adoiyai....mcm ni pn ada...dont try this at home (^_^)

    ReplyDelete
  42. jom lawat blog saya :) :)
    gurlyboutique.blogspot.com

    ReplyDelete
  43. hahahaa...lawak giler la dak ni.. thanx 2 Hanis post entry ni.. wawa tak tau pon de dak ni nari nobody versi die..hahaaa.. memag lawak terguling2 gelak..

    ReplyDelete
  44. betul tu hanis..u shud watch wonder girl vs wonder baby..lagi best n kiut!dah bertahun nak bb gurl sbb nk pakse die nari camtu..adik2 pompuan dah besar..dah malas layan kkk die yg sewel ni..

    ReplyDelete
  45. yes those girls are wonderful
    lame da diorg ngn lagu nobody ni
    bru skg msok msia version omputeh

    as a kpop fan i think they should
    buat comeback asap

    pasni leh kot pos yg version hanis lak

    ReplyDelete
  46. Yay!
    Beb, It's super duper hilarious!!!
    Tak berkelip mata menonton. (sambil fikir 'Boleh ke aku buat macam tu?')

    HZ, You make my day! (again)

    ReplyDelete
  47. Nak cuba laaaaa

    *Prak !!!

    Urghhh ... tulang aku.

    ReplyDelete
  48. Sifat lemah-lembut adalah budaya hidup kita. Kalau dapat diamalkan ketika berlakon, bersantai, membuat persembahan maka hati semua penonton akan terhibur.

    ReplyDelete
  49. hanis

    d wonder girls mmg superb
    btw i ag prefer korean version
    and ag satu hanis
    muke u ade iras2 sorang singer korea
    group KARA
    name de park gyuri
    cubela google

    i prsan muke de ala2 u tym tgk utube
    kara-again and again

    huhu
    if u start to love korean music
    do ask me~

    ReplyDelete
  50. bdk nh krisis identiti plak nnt...;p

    ReplyDelete
  51. wonder girls ni makin popular!!!! well i've heard the korean version la haritu.

    ReplyDelete
  52. hanis , why dont u dance like the wonder girls and post the vid in youtube. agagaga

    ReplyDelete
  53. hanis, i nak post video ni kt fb..
    sangat tercabar dgn dia.. kenapa i berlatih tp masih x lembut mcm tu

    ReplyDelete
  54. gila la the little one tu..macam-macam perasaan ada bila tgk.. senak perut ada, nak termuntah ada, nak terkucil pn ada..adoiii tolong laa

    ReplyDelete
  55. haha kelakar gila budak tu.. muka mmg muka slamber pla tu

    ReplyDelete
  56. wah...dh mcm profesional dancer lak..
    heheheh

    ReplyDelete
  57. Hahaha...lembutnya badan dia...

    ReplyDelete
  58. dia curi skirt kakak dia ke? Comel giler.rasa cam nak cucuk perut dia. haHa

    ReplyDelete
  59. Haniz.. video klip tu kasi fix ngan content ...

    tapi tang budak menarik tu tak sehebat tarian budak india dalam filem tamil padaiyapa...

    Zool

    ReplyDelete
  60. sangat boring so stumble one post about MDG and watching the season 1punyer

    macham..macam..macam..haha..a lot of macam lah u Hanis.

    ReplyDelete
  61. hahahhaha xleyh bla...kwang kwang kwang...btw..feel free visit my blog ....http://yayapunye.blogspot.com...:D

    ReplyDelete
  62. cik hanis,tumpang tanya,kenal x model nama nor farisha zulaika?nnti contact emel sy.baby_alia2003@yahoo.com. harap hanis dpt reply..

    ReplyDelete
  63. so so funny la d kid!confidence die tinggi sgt.so creative!huhu..

    came across ur blog ni..i tergerak utk upload my video plak.hehe...mai la jemput tgk video kami dance dis song..Grandee Comp Dance Troupe.

    it was our old routine mase keje kontrak kt sane btwn Sep-end of Dec

    http://eringilegambar.blogspot.com/2010/01/video-nobody-by-kami.html

    ReplyDelete
  64. u should watch this video too! harap siz blum tgk lagi! lebih klaka dri adik no body tu! =p http://www.youtube.com/watch?v=0UI36i6--mA tgk tawwww! enjoyyy!

    ReplyDelete
  65. lawak ar..hahaha..suke bc blog u taw cik hanis..

    hi cik hanis and bloggers,come join contest kat blog i..jom2! jom jom jom jom!jom join!join!

    ReplyDelete
  66. miahahhahahah...mcm mimpi lak tgok video ni

    ReplyDelete
  67. budk kecik itu dpt membuatkn diri ini tercenyum....since today xbpa ada mood..huhu~tahniahhhhh..ehee~

    ReplyDelete
  68. douwhh lawakk la bdak kecik tu.. boy ryte :)

    ReplyDelete
  69. funny the part when the guys 'stuck' in the toilet....hahaha

    ReplyDelete
  70. kiut sangat budak tuh menari nobody kan hehehe!

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!