Tuesday, January 12, 2010

Meow I'm late meow

I know it's been awhile since I last posted something up. Too caught up with college! I need an organizer where I can scribble everything down. Lukis-lukis bayangan assignments, coret-coret isi hati, uruskan kehidupan agar lebih teratur, all the deadlines, the meetings zzz. Siapa ada organizer cantik yang tak pakai sila send kepada:


Hanis Zalikha bt Zainal
Kolej Zamrud,
Universiti Teknologi Mara,
Cawangan Johor,
85009 Segamat,
Johor Darul Takzim.




Ceh bagi alamat, teringat KFC Hour, dulu gelabah catit alamat (sebab dia tunjuk sekejap pastu dahlah dia baca laju gila macam nak terbabas) sebab nak hantar lukisan. Alolololo.


Anyway, moving on. Tengok tajuk pun dah tahu I nak berlagak I have new kittens :) Dolce telah memberanakkan mereka! Dolce and Dewa, selamat pengantin baru :)






Yang putih Nougat, yang gelap undecided.




Cak!

123 comments:

  1. hanis, i suggest u put 'jetaime' for the white one...chomellnyaaaa rasa cam nak geget jer anak meowww tu..err tuan punya meowww pun chomell gakk...hihi

    ReplyDelete
  2. sorry..akak tersilap...'jetaime' tu for the black one...sowwyyy..

    ReplyDelete
  3. comeynye..
    bulu die~
    geram...

    ReplyDelete
  4. !!! comel nye!!! sorry takde organizer!

    ReplyDelete
  5. Wehh aku first!
    Hehe hanis. kiut la kucing tu. huhu kucing ilah kat rumah kurus je. huhu :)

    ReplyDelete
  6. comelnyaaaaaaaaaaa! nakkkkkkkkk! :P

    ReplyDelete
  7. Nougat tu akak (bahasekan diri akak la coz u baru 20, I dah tua, 27, :P)cop buat menantu utk kucing belakang rumah yang selalu mengiau. Hehe

    ReplyDelete
  8. salam,
    wah.comel2nya.
    hanis, taruklah pula tips2 membela kucing :p

    ReplyDelete
  9. not a cats fan really,but comellllllll! =p

    ReplyDelete
  10. ala cmeynyerr kitten but sorry to say saye tak bole bele cat sebab saye takut..heheh malu nye but i still waiting you entry about making money with blog and blaja tu baik2 k

    ReplyDelete
  11. KORANG TAK RASA KE GAMBAR LAST TUH, NOUGAT MUKA DIA MACAM AVATAR?! I AM TORUK MACTO.

    ReplyDelete
  12. KORANG TAK RASA KE GAMBAR LAST TUH, NOUGAT MUKA DIA MACAM AVATAR?! I AM TORUK MACTO.

    ReplyDelete
  13. hanis!!!!!! comel gila kucing tu. Kalau u dah tak nak kucing tu atau malas nak bela atau dah bosan atau kucing tu dah tak nak u, plisss plisss plisss bagi kat i. sukanya!!! cute sangat!!!

    hadoi tak boleh nak terangkan perasaan ni cemana bila tgk anak kucing. pencinta kucing mungkin boleh paham kot...

    ReplyDelete
  14. kucing adalah sahabat setia nabi so sape2 yang bele kucing tu hargai lah

    ReplyDelete
  15. HAHAHA, toruk macto . . tu ganaz sgtt.. yg pic tu nmpk ayu sket... hee

    ReplyDelete
  16. alaaaaaaaa..comel!tanak jual ke?

    ReplyDelete
  17. awwwhhh uber cute kittens! name the black one Zuma! he he

    ReplyDelete
  18. emm nougat for the white one and tender for the black one..

    chicken nougat=chicken tender..

    weehoooooo

    ReplyDelete
  19. cun2..lebih2 gamba kucen yg last..posing maut..

    ReplyDelete
  20. hanis,
    nak kucing tu boleh tak? rumah kita dekat je.. boleh i singgah amik?

    ReplyDelete
  21. my cat pun baru beranak petang tadi sampai 6 ekor, 1 mati :(

    ur kitten comel. jom trade! ;)

    ReplyDelete
  22. kucing tu comel rasa mcm nak bunuh je haha , UiTM Segamat ? dkt je dgn kampung i haha

    ReplyDelete
  23. huhu..
    comeee...
    letak nama miley, x pon taylor,
    comey nyee..


    kompem mengiau jek nnti

    ReplyDelete
  24. http://geminishoppe.blogspot.com
    aku jual organizer cmel2,pi tgk la~

    ReplyDelete
  25. halaa giler comel..hanis nak satu!!

    ReplyDelete
  26. sesangat cute sesungut nyer...hehe...

    ReplyDelete
  27. awww hanis, both of them are soooooo cute!!!!! very lucky owner. ^_^

    ReplyDelete
  28. xaci....hamis divert issue....org smua nak taw per yg jd kat airport,bkn nak taw pasal kucing..huhuhu

    ReplyDelete
  29. OMG! shomels! bile la kucing i nak beranak ni? huhu

    ReplyDelete
  30. salam hanis..

    comel2 nye kitten ni..seronok tau bela kucing ni..

    ReplyDelete
  31. Bagi I satu please?
    With a cherry on top... 0:)

    ReplyDelete
  32. I ada skinfood's organiser for 2010.

    Nak? Agak sleek.

    :)

    ReplyDelete
  33. kasik i jer laa nougat tu!!comeynyer..
    rasa cam nak geget je!!hehhe

    ReplyDelete
  34. hahaha! KFC Hour... lol... ;p


    comelnyeeeeeeeeeeeeeeeee~~~ nak ank kuceng gak.. ;(

    ReplyDelete
  35. anisss... i nakk.... nakkk.. nak yg putih tu... bole x? hehehe nakkk!!!!! nak bg suprise kat my hubby! sbb dia suke kucing!

    ReplyDelete
  36. comeynye ank2 kucing tuh...~
    ^-^

    ReplyDelete
  37. we called 'Anis' coz when we found it my sis said it was betina..yeah girl always very sure..then after 2month i check "eh jantan lah"..but hard to change the name. so Anis for male cat till now haha

    ReplyDelete
  38. eeee comelnya... comel sungguh anak kucen itu...

    ReplyDelete
  39. Cik Hanis ambil jurusan apakah "U"?

    Seni Lukis atau Civil...

    Sungguh comel itu kucing.cute..cute leh.

    ReplyDelete
  40. hensemnye bagi nama undecided :p

    ReplyDelete
  41. tetiba teringat thundercat zaman kanak2 dulu..hehe..bila la hollywood nak produce thundercat versi movie

    ReplyDelete
  42. alo lo..Tomey nye..my cats x kawen2 lagi lorh..huhuhu.Tsk'

    ReplyDelete
  43. TOMEIII SANGAT!!!!! AA~~~ :) meowmeow!

    ReplyDelete
  44. sangat comey!!!
    kiyut giler anak kucen tue;-)

    ReplyDelete
  45. yang gambar last tu mcm si comel yg pemalas ya rabbi *sepak kang*... hoho comel!

    ReplyDelete
  46. cumel nye kucin2 itu...hanis, ade org cedok ayat u lah dlm its blog...mcm lap perabot..bunyi nye sgguh gigih...wpun tak byk tp...frustating sgt..cedok ayat u...ada jg entry lama2 u dia ulang blk..haihhh

    ReplyDelete
  47. Kucing tu..
    Rumah saya pun banyak kucing...

    Catz Blog

    ReplyDelete
  48. hari2 bukak blog hanis sebab tgk gambar kuicng...

    hanis, nnt wat tips penjagaan kucing eh.. i selalu failed bila bela kucing ni..sebab tak larat nak buang taik sume

    ReplyDelete
  49. Babe...can I suggest a name for the 'gelap' one, EBONY. Anyway, your kittens so cute...macam tuannya ;-D

    ReplyDelete
  50. nak sekor, yang black tu... (confident u bagi kat i satu. hehe)

    ReplyDelete
  51. so cute la ur little kittens....love it!

    ReplyDelete
  52. saya sanggup jadi kakak angakt kucing tuuuuu
    sgt comel!!

    ReplyDelete
  53. wow...bru post entri bru da b'lambak komen....ada sedikit jeles ye d si2..tp tidak mengapa..tidak baek ye jeles2...saya mmg org yg baek..ceh...

    ReplyDelete
  54. hahaha...rindu dkt kucing2 anis...tiap kli dtg umh anis je kucing2 dh besar...huhu...meowwww...=)

    ReplyDelete
  55. OH MY G..
    tak ada words lain yang boleh cakap melainkan COMEL!!!A&*^%$(#

    ReplyDelete
  56. hahaha...rindu dkt kucing2 anis...tiap kli dtg umh anis je kucing2 dh besar...huhu...meowwww...=)

    ReplyDelete
  57. my goodness, cute seh ur kitty...

    unfor, semua organizer dah sedekah kat orang la hanis, 4 bijik dah... next year cepat2 sikit buat entry cari organizer yer..

    ReplyDelete
  58. yg lg satu tu letak la nama 'caramel'.. mmg suit ngan nougat. heheh~

    ReplyDelete
  59. salam hanis.

    bagus jugak kalau hanis boleh share tips2 menjaga kucing.tgk kucing hanis bersih + sihat betul.

    ReplyDelete
  60. alahai comel nya..

    (^__^)

    montel sgtt~

    ReplyDelete
  61. Nak kitten satu boleh... comel lah Nougat... nak dia lah...

    ReplyDelete
  62. apa lagi yang nak di kata...MMG COMEL meow dua ekor tu...RICARDO & RICARDA ok tak nama tu?

    ReplyDelete
  63. ish2,nanti byk surat cinta yang diterima..comel kucing2tu..

    Ada Apa Dengan Cik Epal

    ReplyDelete
  64. u..pos kt sni meow tuu..i geram sgt la tgk kemontelan dua ekot meow tu..eeee geramnya..come sgt..

    ReplyDelete
  65. hanis, i ada 'curi' gambar u 1. tapi i backlinks ke blog u. hope u tak kesah.

    ReplyDelete
  66. kucing aku laaaaaagi comey...
    tp xde gambor...
    die camera-shy...

    ReplyDelete
  67. BLOG WALKING

    http://frenzy-fm.ning.com/

    ReplyDelete
  68. hm i rasa yang last tu better bagi nama AWESOME..
    hahhaa

    Yup setuju..cuba kasi tunjuk camne nak suruh kucing ni berak kat tmpt yg betul hahaha

    ReplyDelete
  69. hm i rasa yang last tu better bagi nama AWESOME..
    hahhaa

    Yup setuju..cuba kasi tunjuk camne nak suruh kucing ni berak kat tmpt yg betul hahaha

    ReplyDelete
  70. comel giler kucing uh.hope one day i get one :D

    ReplyDelete
  71. eh,cepat la campak sini sekor.grr! geramnya. yang last tu lagi menggoda. haha

    ReplyDelete
  72. oh my hanis...
    really ADORABLE kittens, both of 'em
    =D

    nouget & caramel, how's that sound ?

    love love, HoneysNY =)

    ReplyDelete
  73. "Cats know how to obtain food without labor, shelter without confinement, and love without penalties." - W. L. George

    ReplyDelete
  74. OMG comeyl nyer... Aww it is awfully cute that my eyes is straining to stare at the screen LOL stupidity shown haha

    ReplyDelete
  75. wow.......cutenye.....dah braPe total kuCing hanis noW.. best nye lau leh gi visit. may i ? hehe

    ReplyDelete
  76. Salam hanis...

    i ade mention nama u kat link nie http://shahrulhairy.blogspot.com/2010/01/full-coverage-astro-byond-bloggers.html


    hope u x maraa aaa.. salam! :)

    ReplyDelete
  77. i rasa cam cat tu nama dia hanis zalikha sbb all the pics has yr name on it. hihi

    ReplyDelete
  78. i LOVE cats. memang sejak kecik. Tapi takleh bela, *sobs mak dan adik ada asthma, terpaksa kuburkan niat. So tahniah to your kittens. *sedih*

    Cute sangat. Apakata yang black namakan Tongo. Entahlah i hv this talent, tgk aje muka kucen dh tau nak bagi nama apa. Sume kucen kat neighbourhood saya dh bg nama. LOL

    ReplyDelete
  79. tsk tsk...nouget..?
    igt nugget ke hape i nih :s

    i mean nougat & caramel...

    silap ejaan kat komen sebelumnye..lol..

    ReplyDelete
  80. hanis! gile comey anak kucing tuh.. aku da la suke gile kat kuceng!

    ReplyDelete
  81. JOIN BLOG I...http://mybaby-farisha.blogspot.com...
    ur blog is very nice...

    ReplyDelete
  82. erkksss manyaknye komen... emmmm i post an entry to link back to u hanis..


    -noob blogger-

    ReplyDelete
  83. erk.my white shark (my cat), just eat all my hamster. haish. now. ada geram2 sikit when see them.

    ReplyDelete
  84. Assalamualaikum..cantik kucing-kucing tu..macam cik Hanis ^_^

    ReplyDelete
  85. haniz,
    u punya kucing neh baka apa eh? geram betul i tengokkkk..

    ReplyDelete
  86. yang belang-belang tu reminds me of Net. Tanak hadiah kan untuk i ke?

    (T_T)

    ReplyDelete
  87. both so cute.. geramnye.!! >.< !! rase cam nk cubit2 je... hhehe.. :)

    ReplyDelete
  88. kucing ni kecik2 dah pandai posing2 ye?

    ReplyDelete
  89. pertama, knp nama tak mula huruf D? kedua, sy pon mcm anda. cpt2 salin alamat KFC hour

    ReplyDelete
  90. sangat sangat sangat comel kucing2 kepunyaan akak hanis !! suka suka dan suka !! geram geram dan geram tengok kucing secomel tuh dibelog akak !! huhu,, peace (:

    ReplyDelete
  91. tee hee...so cute. wish i hve those two

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!