Sunday, February 14, 2010

Penggemar kucing adalah team saya!

Hello para pembaca terutamanya para penggemar kucing :) Kucing di rumah saya dah terlalu banyak, berhasrat untuk let go kepada sesiapa yang memang suka kucing. Bulu dia standard lah kucing-kucing rumah ini memang takde bulu pendek kuncup. Semua gebu. Tapi yang available untuk diberi tak secantik Nougat I yang dalam gambar di atas lah kaaan. Seperti biasa boleh barter trade dengan makanan kucing berjenama Iams Kitten (packet warna purple). Call 012-3959779 dengan segera ya. Sebab siapa cepat dapat pilih yang cantik haha bye. Kucing yang mengandung pun ada! Ini kalau dapat memang durian runtuh sebab anak dia baka macam Nougat kerana sama bapa :') BAPA DIA ADALAH DEWA ARJUNA SI MIANG GATAL KUCING I PALING GEBU GEMUK DEBAB WARNA KELABU.

106 comments:

  1. haa..saya pengemar kucing paling setia..
    macam berminat..tapi jauh sangatlah akak...saya di kedah...

    ReplyDelete
  2. bestnyer...love cats so much..

    but my mom x suka bulu2 "menghiasi" perhiasan rumah..

    haha

    ReplyDelete
  3. alahh. jauh sangat kot rumah kak hanis. nak gak kucing comel2 ni. =)

    ReplyDelete
  4. woah! bisness kucin pulak cik hanis ye :)

    ReplyDelete
  5. air mata kucing ade...ha2...rumah xbley bela kucing..dpt air mata kucing p0n ok la..

    ReplyDelete
  6. comel nye kucing..macam tuan nya jugak..kiki :)

    ReplyDelete
  7. i suke tgk kucing..tapi i takleh bela sbb my son asma..huhu..oopss.. salam perkenalan:)

    ReplyDelete
  8. wah, comelnya kucing kamu...I likeee cat...muahahaha...tp sekor pun xbela sebab idup merantau ssh nak bela pet ni...

    ReplyDelete
  9. neuter ur cats la dear.
    dapat prevent overpopulation of cats.
    && u make the cat's life better, xya la kucing2 tu gatal nak mating~
    =D

    ReplyDelete
  10. I love cats to..
    err..tapi umah saya ni ada seekor kucing yang tamak..
    so, dia benci kalau ada kucing lain masuk umah..
    susah sikitla nak tambah kucing..
    huhu~

    ReplyDelete
  11. Sumpah comel gila kucing tuuuu!!
    I love animals, esp cats :))

    ReplyDelete
  12. Nouget sgt tiiuuut! Bleh gigit?

    ReplyDelete
  13. Kalau tunggu kucing yang bunting tu beranak boleh x? then nak ambik anak dia. heee :D

    ReplyDelete
  14. COMELNYA!!!

    tak tahan, nak jugak kucing gebus artis low profile cantik hanis ni hakhak (sempat lagi puji)

    tapi apakan daya, jauh sangat la pulak.. sigh.

    ReplyDelete
  15. i nak!!!! tiba2... tp i like cats... A LOT~~ berapa?? ngeeeeeeee

    ReplyDelete
  16. Hanis !! im ynaa yang call u just now few minutes ago...~ heee.. ill call u back untuk tgk kucing yeh!
    =) its nice to talk with u and ur mom

    ReplyDelete
  17. acummm!!..tak suke sgt kucing..mudah bersin kalau bulu kucing tu melekat kat baju..

    ReplyDelete
  18. comelny kucing tu,,,
    dulu kt ada juga kucing,,
    tp merajuk bawa diri bila tuannya tak de..

    ReplyDelete
  19. sukeeeee kucennnnn~

    tapi takot nk bela yg chumel2 SANGAT nieh...

    takot x mampu...

    bela kucen kg je....

    :)

    ReplyDelete
  20. Nougat sama comel dengan tuan dia. ;)

    ReplyDelete
  21. haha..dulu family i pun ada bela persian cat 13 ekor kau, siap ada bungalow & makan iams..packet diorang tu pun lebih bosar dari boreh yg kita beli..lama2 tak larat..let go je lah.. n kena curi pun ada..sekarang dah pindah takde sekor pun..rindu kadang2..

    ReplyDelete
  22. nak sangat bela kucing. tapi terbantu sebab housemate saiko yang menjengkelkan. feh

    ReplyDelete
  23. ikut sunnah nabi la ni ye..hehe
    Nabi pun suka pd kucing..

    kucing kt umh saya pun dh byk skrg ni..nasib baik sng jaga..kencing berak kt luar..klu tidak seekor kne sunat..hehe..

    follow me back je..

    http://tintalughahwi.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. nice kitty u got there..
    hanis..
    i saw u at ou..
    tapi shyshy cat nak tegur..
    kang u tekejut plak..
    hehe..
    btw..
    u cantek!

    ReplyDelete
  25. ala, nak jugak tapi takde sapa nak jaga la :((

    ReplyDelete
  26. nak nak nak..tlg la.mint gile ngn kucing.de delivery x??

    ReplyDelete
  27. kalau suke kucing tapi tak de duit nak beli?? boleh tak bagi free??
    bhahaha XD ngade2 betol :P

    ReplyDelete
  28. wah2 hanis~
    adore laa i ngan kucing u..
    hahaha..
    kawaii!!!!!

    ReplyDelete
  29. kat rumah i pun dah byk kucing, semua bulu ada, kembang kuncup tak kisah, janji ia adalah kucing.

    ReplyDelete
  30. hehehe~

    bestnya~

    tapi zara takut kucing~

    =[

    ReplyDelete
  31. hanis.. dh lama i tunggu u offer your cat.. can i call u on tuesday?? sbb i kt kampung, monday br blek..

    ReplyDelete
  32. akak... pos laju to my house blh?? hehe... my family mmg minat giler dgn kucing2 gebu ni=]

    ReplyDelete
  33. sis!!!
    mmg tgh cri kucing like ur cats!
    i will call u a.s.a.p :)

    ReplyDelete
  34. nak dtg tengok je boley? takpun, u letak le video kat website ni.. leh tengok2 :))

    ReplyDelete
  35. rumah i ada 6 ekor kucing...yeah ...tp u nyer lg lawa ar bulu

    ReplyDelete
  36. i'm a big cats fan!!!rumah i dah ada4 ekor local cat.u jual ke bg fre??hihihi...leh runding ke?

    ReplyDelete
  37. ala.....i dah terlambat ke ni?? ikutkan hati memang nak kucing2 hanis tu.. tapi apartment sini baru buat rules takleh bela kucing....arghhh

    ReplyDelete
  38. try la bela kucen bulu pendek kuncup pulak,,,,,saya ada sebelas ekor,,,,,,ader sepasang remaja tgh proses berdating,,,,,lame2 ngandung kuar bape ekor taktau la pulak,,,,,,,,kikikiki

    ReplyDelete
  39. Hanis..kalo nk bg mating boley x?hehe..my sis ada kuceng betina..

    ReplyDelete
  40. saya pun pengemar kucing juga...ni blog kucing2 saya http://ayukiblackcomeldora.blogspot.com

    ReplyDelete
  41. nak bg free ke hanis?

    kalo ikot hati mmg nak. tp kan, yg nak bela nnt mak i. sbb i dok kolej. heee. skrg je da 8 ekor kucing.
    tp beshnye kalo de kucing gebu2 ni
    T_____T

    ReplyDelete
  42. hmmm...
    sama laa kite..umah ni ade rangga,laurau,opie,hussien(plg tue),belang,misai,juling,sunny n comot..tapii syg nk buang diorg..so bela jelaa..
    huhuhu..anyway arjuna tuh sya paling minat..hehehe..;))

    ReplyDelete
  43. follow sini.. bersantai bersama kuceng.. hahha..

    ReplyDelete
  44. Ala....kalu dekat boleh ambil..jauh ar kat kuantan. Comelnya!!!!

    ReplyDelete
  45. boley anta kucing 2 pegy sabah?? haha

    ReplyDelete
  46. boley anta kucing 2 g sabah ? haha :))

    ReplyDelete
  47. cute gila meow kak hanis ni wey. tergoda den tgk. ahaha.

    ReplyDelete
  48. hum xde picca cat ke..
    view la..
    hm bp seekor..pls berminat sgt nk tau..n bpotensi nk mbeli ni..;)

    ReplyDelete
  49. kucing...? saya minat kucing juga tapi, sekarang ni saya tinggal kat rumah sewa je.. jadi susah sikit nak bela kucing.. tapi kat kampung saya ada dua ekor kucing.. mungkin tak secomel kucing hanis tapi, saya sayang kucing saya... hehehe....

    ReplyDelete
  50. Nak. :) hw to take it? I tggl kt PD. :)

    ReplyDelete
  51. hye kak anis...
    kte pminat kucing gak..
    lgpon kucing kat rmh kte pon dh xde...
    dh lme dia tgglkn kte...
    huhuhu...
    kte harap ad pegganti dia...
    bole la kte bela kucing k.anis...

    ReplyDelete
  52. alahai tomeinya kucenggggg tu..
    kuceng i kat umah sekor je xde peneman hidup...persian jugak..
    kalau dekat mmg ku gagahi jugak g umah hanis ni...xsggup biar kuceng i jd andartu...

    ReplyDelete
  53. My friend is on the look out for kittens bc hers died december last year. What would be the price for one of ur pretties?

    Email me:annisa.sazali@gmail.com

    ReplyDelete
  54. hanis.. i dh terlambat ke?? nk jugak.. ske kucing..

    ReplyDelete
  55. hanis yg gorjes,

    i'll be moving to new home around mid 2012, by that time i'll contact u utk adopt ur cute cat bule???

    saya adalah sgt pencinta kucing tapi surrounding skang tak seswai, hopefully new home, new sourrounding i dpt bela kucing...

    take care hanis...

    ReplyDelete
  56. meow.. meow....
    love kitten tapi kan..
    ai tak rela kalo sofa ku di cakar hebat~! huhu...

    meow.. meow....~

    ReplyDelete
  57. hanis still avalable lagi ke kucing to?

    ReplyDelete
  58. comeynye..macam anak lembu..hehehe

    suke kucing gak but currently residing in uni so xbleh la an

    plus,my rumah is far far away in sarawak..hukhuk

    klo dkat je i amek je c dewa ni

    ReplyDelete
  59. Saya minat sayang glew crazy sama meow2 sedunia .. Tapi kucing kat rumah nama 'Wulan' & 'Nico' baru pas beranak .. Huhu (:

    ReplyDelete
  60. nk tanya.. brp harga kucing tu.. my mom sgt suka kucing.. nk wat present..

    ReplyDelete
  61. teringat cocobi... suka kucing, tapi hamster pun comel gak. tetiba je.

    ReplyDelete
  62. Hee baru adopt matilda semlm, masih dalam proses suai kenal ngn my other 2 cats.

    ReplyDelete
  63. alah..I pun nak kucing you Hanis...tapi dlm bulan 6 ni bole? sekarang ni, rumah tak sesuai utk bela kucing...

    ReplyDelete
  64. hanis..u duk mane?i kat kajang ni haa..bape hinggit u jual kucing?murah2 dah ler...hehehe. i mmg crazy bout cats..duluade kucing persian, tapi dh mati..skg ade baka(campur ngan baka kg..so, bulu jerk menjadi sket..muka totally kg)..so..ade yg btol2 cun?

    ReplyDelete
  65. gawd! comel natang kucing dalam gamba tuh.. ish! i wanna i wanna i wanna.. please please pleaseeee!! ergh! geramnye!

    ReplyDelete
  66. besar pahalanya menjaga seekor kucing.lagipun 'dia' adalah makhluk tuhan yang disayangi Rasulullah. tapi seorang insan bernama fitrihadi tak mampu menjaga 'dia' kerana diri sendiri pun tak terjaga..BTW nice heart! I respect Hanis Zalikha :)

    Cara buang link 'Subscribe to: Posts (Atom)'

    ReplyDelete
  67. seyes...betol ke leh dapat free if system barter ng makanan kucen?meow meow nak nak nak!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  68. Saya bukan penggemar kucing tapi kucing yg gemar saya...


    http://ligakampung.com

    ReplyDelete
  69. hanis.
    tell me how exactly the procedure (ceh procedure) nak dapatkn kucing u tu? im really interested.

    makanan kucing iams tu nak dapat tang mana?

    well, kucing u dgn kucing i sebijik sama dgn yang u pegang tu. nak tengok satgi cek hantaq gambaq nahh.

    :)

    ReplyDelete
  70. nk tau detail mcm ne nk dpt kan kucing ni

    email kat kt ye..
    moonira87@gmail.com

    ReplyDelete
  71. hanis....ade x kucing kaler klabu belang2 cam kucing lam iklan makanan kucing whiskes 2...sgt2 mencari that kind of cat now..hehehe

    ReplyDelete
  72. kucing mel baru mati :( oh 'Loui'
    so tacing huhu

    ReplyDelete
  73. Saya sangat suka kucing tapi kucing semua tak suka aku...kucing bawah apartment ini hanya datang dekat bila bagi makan, akan lari sebaik sahaja nampak saya.Tapi saya akan berusaha sebaik mungkin untuk membuatkan kucing-kucing suka aku.

    ReplyDelete
  74. aku pon pminat kucing gak,n sllu gak aku cap pic 'cat in d pose'.. aku ada bbrpa pose kucing dlm blog aku..
    usha2 la kt blog aku.. akukeini.blogspot.com

    ReplyDelete
  75. kucing bulu gebu extra extra extranchomell..haha

    ReplyDelete
  76. hai im a cat lover
    here is my cat blog www.itscats.blogspot.com
    most of my cat is stray as i just cant let them .kesian u.
    anyway if u r not tat far u can give me the cat.
    i will take care of it with love. ;)
    contact me for details.thanks

    ReplyDelete
  77. hanis i luv cat..
    i bru kehilangan meow..
    sedih pemberian sahabat ku ..
    meow 2 warna putih siap i wanrna kn bulu dia wana pink kat ekor dia.. sweet sgt..
    i want it..
    rumah i kat kwsan s.alm..
    berapa ea meow 2.. ^.^

    ReplyDelete
  78. hanis i luv cat..
    i bru kehilangan meow..
    sedih pemberian sahabat ku ..
    meow 2 warna putih siap i wanrna kn bulu dia wana pink kat ekor dia.. sweet sgt..
    i want it..
    rumah i kat kwsan s.alm..
    berapa ea meow 2.. ^.^

    ReplyDelete
  79. nk tnye...still ade lagi kucing yg nk jual tuh? ^_^

    ReplyDelete
  80. me too like cat so much..tapi x suke yang bulu tebal ni..suke yang kuncup..bulu2 tebal macam sume orang suke..so bosann arr..tp x nafikan mmg comel..mcm awek yang pegang tu lerr...hehe..i memang suke kucing tp malas nk bela..sbb xde masa..hehe..:)

    www.vrichclub.net/baizura
    www.vrichclub.net/team/baizura

    ReplyDelete
  81. love cats....gila2 nihhh

    mintak satu...saya di sri gombak.=)

    ReplyDelete
  82. hani still got cat? im looking for a female for my male kitten. dia takda kawan syian dia. birman +DSH

    ReplyDelete
  83. Hi I am CATS-Lover! ;) Can i have one pls? Haha.. Sekiranya STOK masih ada lah.. Thanks!

    ** my email : cutylurvie90@yahoo.com

    ReplyDelete
  84. malangnya ai kurang suka kucing pulak

    ReplyDelete
  85. yeay!!! saya sati team ngn kak hanis.. =))))

    ReplyDelete
  86. hye sharz! kite pon penggemar kucin kan ;)

    ReplyDelete
  87. Cik, nak tanya pendapat, saya ada beli kucing parsi baru-baru ni, tapi masalah timbul apabila, kucing yg lama (american short hair) tak boleh terima lah, dia tak merajuk tapi garang sangat, macam mana nak handle eh? bagi idea plzzzzzzzz

    ReplyDelete
  88. Still nak let go kitty cat lagi tak hanis.. please tell me.. sobbs.. me want cat so badd..

    ReplyDelete
  89. still ade kitty nak let go? me want!!

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!