Monday, May 10, 2010

Siapa nak tengok muka Hamis pergi kelas?

Selekeh. Macam tak berusaha.

Okay maaf, saja nak intro lain sikit. Yang takde kena-mengena dengan post. Anyway, I'm sorry for the lack of updates. Belum ada masa nak betul-betul duduk dan mengomel. Taknaklah update belog sekadar update je, harus menghiburkan diri, keluarga dan anda semua. Tapi sementara nak menunggu I kumpulkan material omelan I, just want to let you know, I've discovered few good blogs thanks to the people around me, so I've shared the links there at Wanderblogs/Belogbest so do check em quality blogs up! Support local bloggers! Wah! Have fun meneliti semua!


WILL BE RIGHT WITH YOU XOXO

129 comments:

  1. tak macam selekeh pun.
    innocent!!

    ReplyDelete
  2. hehe suci ja muka~
    comel !!
    (n_n)

    ReplyDelete
  3. anis, mcm tu u kate selekeh?

    ohhh. rabunnye mata uuuu


    haha

    ReplyDelete
  4. mana ada selekeh hanis.. manis.. kawan sblh tu pun manis jugak.

    ReplyDelete
  5. confius mana 1 hanis tp dua2 kat pict nie ok jer. Nothing wrong pun..

    ReplyDelete
  6. Apa nama blog nyyyyeerrrr!!!

    ReplyDelete
  7. hehe i'm the first or wat? sweet hamis la...hehe come2 visit my blog...u dah cuti kan... hehe

    ReplyDelete
  8. cam kenal orang sebelah,nama dia aqilah kan?if yes,maybe dier kwn lama sy......:)

    ReplyDelete
  9. yeah!i'm first!!!cumel la without make up ngn bertudung...xselekeh pn..

    ReplyDelete
  10. You look so sweet when wearing tudung...

    ReplyDelete
  11. wink2! seleke pe nye...da cukop tip top tu....! weeeeeeeeeeeeeeee*

    ReplyDelete
  12. comel la awak pakai tudung. i thought u dont wear tudung to classes..

    btw, u r beautiful. i love to see ur style. beauty with the brains.

    ReplyDelete
  13. eyloww dear Hasni .. i mean Hanis .. btw my name is Hasni and i would like to say thank u dek non becaoz u daa tolong glamerkan nama i .. hahaha .. skrg sila tolong rasa annoyed yer .. sebab hasni daa glamer .. huhuuu..

    ReplyDelete
  14. eyloww dear .. 1st tyme nak leave a comment neyh .. neway .. nampk mcm the last malay lady (pompuan melayu terakhir) heheh ..btw my name is Hasni n nak say tengkiuww lah dek non becaoz tolong glamerkan si Hasni ni yer .. haha ..

    ReplyDelete
  15. Naper cun sangat??
    mcm tipu ja ...!

    ReplyDelete
  16. hanis...nanti visit blog i bleh? than dropla anything at my cbox.. hehe tak paksa ek...coz nak wat entri pasal u. if u don't mind...coz i start join blog when i c u in a paper... so u are my inspiration to join blog...

    ReplyDelete
  17. ni mesti tak bagi tumpuan di dalam kelas ni. ish2.

    ReplyDelete
  18. saya termasuk ke???

    bahahahaha

    perasaan sungguh!!

    malu-malu!!!

    ReplyDelete
  19. muka hanis sgt innocent lah! huhu :D

    ReplyDelete
  20. mana ada sememeh. comel ok. Agak2 umur berapa tahun target nak bertudung?

    ReplyDelete
  21. tudung tu cam x iron je
    btw its not selekeh but sempo :)

    ReplyDelete
  22. great to see u in tudung, sgt cantik!.. =) and do check out my blog if u have the time.. thanks hanis!.. (^^,)

    ReplyDelete
  23. it's okay dear.
    still nampak sweet.
    ;)

    ReplyDelete
  24. ksian kwn 2. lg tgh atur tudung.
    nmpk lain muka. mcm pakistan-ish

    ReplyDelete
  25. ok per tu.. suci je.. kalo masa dlm majalah jadi model.. macam matang gitu...

    ReplyDelete
  26. kak hanis, g class kat uitm kne pkai tudung ke? wajib ke?
    sweet btol lar kak hanis pkai tudung..

    ReplyDelete
  27. hanis kena baca ni
    http://joegrimjow.blogspot.com/2010/05/wonder-joe-grim-jow-1-menyelamatkan.html

    episode kedua bakal menjelang
    ;)

    ReplyDelete
  28. Ahah thank you. Maksud saya, tak berusaha, saya tengok orang lain pergi kelas sungguh berusaha dan molek semuanya. Say punya tudung 10kali iron pun dia degil takmo straight grr.

    Kawan sebelah saya ialah kawan baik saya, Ain.

    Masa ini pensyarah suruh siapkan draft guna laptop. Kitorang punya dah siap, maka buka youtube dengar lagu dan tangkap gambar macam bagus.

    Oh target umur pakai tudung? Insyallah lepas setelah menjadi seorang ibu mungkin? Lagi cepat lagi bagus sebenarnya. Tak sabar!

    ReplyDelete
  29. cun and innocent ahahahah....nice dear..

    ReplyDelete
  30. Aku tak rasa selekeh pun.

    sorry..just walkin by

    ReplyDelete
  31. Thanks Hanis letakkan blog sy - jendela hati - dlm kategori tu.. teruja. Ketulusan -ikhlas- adalah rahsia kebaikan yg paling besar wujud dalam diri kita.

    ReplyDelete
  32. nice la hanis.
    .nanti pakai la selalu tudung
    .nak pakai tudung tu x perlu tunggu hidayah dtg
    .semoga hati hanis terbuka utk b'tudung mcm unty nani
    .isyallah, amin

    ReplyDelete
  33. perasan cun lah tu... hahahahahaha :p

    ReplyDelete
  34. muke kak hanis (ble mase jadik akak ice pulak ek?? hahaha) cam patung lorh...
    chumell... ^^

    ReplyDelete
  35. kamu cantik sangat2..saya suke...~~=)

    ReplyDelete
  36. Sama-sama Ustaz. Jendela Hati simple but niceee!

    Terima kasih semua. Alhamdulillah.

    Bukan perasan sahaja, malah perasaan.

    ReplyDelete
  37. aah lah.memang nampak tak macam berusaha. macam ain di sebelah. pantang nampak something yang boleh jadi cermin. mesti nak betul tudung. tapi hanis macam tiada perasaan. miahaha. gurau jeh. guna lah fabric strach (betulkan ejaan pwiiiiz). gerenti lurus seperti baru di rebonding. hehe

    ReplyDelete
  38. much much better when bertudung :)

    ReplyDelete
  39. much much better when bertudung :)

    ReplyDelete
  40. selekeh tak adalah..cute banyak..

    ReplyDelete
  41. wah3...dulu mase part 1 muka skema je skrg da ayu2 gitu yeee...huahuahua~~

    ReplyDelete
  42. hanis pergi kuliah pkai tudung eh? teringin nk tgk hanis g kuliah dress up cne..ehe..

    ReplyDelete
  43. aiyoo..ustaz nawawi pon ade??ngeh2..da lame xjumpe ngn lecturer uitm segamat ni..hua~~~

    ReplyDelete
  44. you look sweet, hanis with the tudung.. really sweet..
    =)

    ReplyDelete
  45. tak selekeh pon..maintain jep..hehe

    ReplyDelete
  46. cantiknya hanis dengan tudung tu..

    ReplyDelete
  47. sejuuuuk mate pandang muke hanis..
    :)

    ReplyDelete
  48. ahaks..ur not 'selekeh' dear..sangat2 sweet with tudung..seriously S W E E T ! !

    ReplyDelete
  49. yes, support local blogger!!!

    btw, cumel je muka g kelas yek

    ReplyDelete
  50. hanis.aritu saye nampak awk tangkap gambar dekat pokok kat blok I.
    hahaha kelakar.teros tergelak gelak dengan kawan.
    heee tapi cantik kan tangkap dekat situ.nampak environment hijau.
    kitaorg pon ingt nk try2 tangkap kat situ.
    tapi ade pakguard -_-'

    ReplyDelete
  51. alololo. comel je :)

    http://ayuniazri.blogspot.com

    ReplyDelete
  52. gorgeous...! boleh berlakon Nur kasih II..hehe..

    ReplyDelete
  53. asal mke cam lebam? ngee chumel

    ReplyDelete
  54. Hi .

    Just dropping by and slightly curious... Is it a must to wear tudung to attend classes? :)

    Btw, stay sweet!

    ReplyDelete
  55. hermm.. kalau mak hanis manis bertudung.. anaknya apatah lagi kan..? tuan badan kata selekeh.. cik senah tgk ok jer.. ermm.. pakai jer tudung ala ekin ( atau bahasa mudahnya.. tudung pasang siap..) tak gaduh nak iron 10x.. hehe..

    ReplyDelete
  56. anda comel..tiada selekeh dalam ini cerita.. ;)

    ReplyDelete
  57. salam..emm, u've been tagged in my latest entry-Romantika NoRidz..
    It's all about our parent's love story..=)

    ReplyDelete
  58. sangat cantik pakai tudung hitam tu, yang kat sebelah tu pun cantik. yea hanis sangat cantik sangat sangat, takder perkataan lagi nak cakap sangat cantik!!! ;'))))))
    ala blog saya...?

    ReplyDelete
  59. hanis ni tak pakai tudung pun cantik...pakai tudung pun cantik....sweet & nmpak muda remaja

    ReplyDelete
  60. setiap kali baca blog hanis mesti teringat kwn sy, alya maisarah. (T-T)
    style dia same cam hanis..
    oh and yeah, she's your senior kat skola 9 dlu.

    ReplyDelete
  61. hanis lg cantek klo xpakai tudung..isk2..
    anis sy blogger baru nie blog saya
    http://www.zmurniza.blogspot.com

    eh ley ajar sy x cmner nk pkai tudung sempoi camtue..slalu tudung sy senget2..hahah comot

    ReplyDelete
  62. ahaaai,
    tak sangka wajah gini supermodel itu bila kat skolah :D

    suka suka!!! :D

    ReplyDelete
  63. seriously..

    "sape setuju yang hanis nampak selekeh angkat tangan!"

    hmm..xde sesape pn. so..cik hanis xslekeh la ^_^
    better wif no makeup~

    ReplyDelete
  64. sesuai dgn gambar hanis yg comel, wanes anugerahkan "Beautiful Blogger" utk hanis. sudilah kiranya menerima award ini. :D

    ReplyDelete
  65. I think Ustaz Nawawi has a crush on you. Heheh

    ReplyDelete
  66. Hanis u seriously look like this victoria secret model, the one in orange http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2449592/miranda-kerr-bombshell-victorias-secret-09/

    ReplyDelete
  67. salam ziarah...
    selekeh ke ni?
    subjektif he3...

    ReplyDelete
  68. memang selekeh habes...rase macam nak lempang aje..

    ReplyDelete
  69. hehe...x selekeh la hanis...aku tgk ko comel jer....hehe...muah cket!!!

    ReplyDelete
  70. selekeh tang mana dik ? ok je akak tengok...sejuk mata memandang...

    ReplyDelete
  71. teringat zaman-zaman kat Uitm dulu, terutama bila subject UIS...sarung tudung, suci je muka cam anis...:)

    ReplyDelete
  72. Salam Cik Hanis, minta kebenaran promosi sesuatu.

    Kami teratotech sedang mencari seorang pemenang utk mendapat dua tiket terbang ke Medan, Indonesia bersama Firefly.

    Anda hanya perlu mengikut akaun twitter kami dan retweet topik yang dinyatakan.

    Layari http://blog.teratotech.com/?p=516 untuk maklumat lanjut.

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  73. comel nye cik hanis..^_^ nk pnjm lips~ hik3

    ReplyDelete
  74. hanis, mulut tuuu mulut tuuuu... asik tgk muke hanis time preggy nie.. mudah-mudahan comel mcm hanis..dpt tang mulut pon jadiklah!! hahah...

    ReplyDelete
  75. ooo gini la rupe gf orlando bloom si miranda kerr tuh klo btudung...


    ;D

    ReplyDelete
  76. serious...tak tipu....mmg cun giler u pakai tudung...mesti ramai makcik2 kt luar sana nk jadikan menantu..yg lelaki tu tak usah cerita la mesti semua dh gila bayang.

    ReplyDelete
  77. hamis :D
    nature beauty la dear,
    sweet :))

    ReplyDelete
  78. muka u macam u juga.. ^___^ cantik



    Ade sesuatu untuk awak disini
    >> Cara cute tunjukkan mood anda pada pengunjung blog

    ReplyDelete
  79. Hamis.. Hehehe..
    Kalau orang belah johor dah ingat bau ikan.. btw, hanis, innocent kot muke. takdenye nak selekeh.. ^^

    ReplyDelete
  80. helo comel yg comots.. and telah di tag di belog saye.. mari buat pls tq.

    \(^_^)/

    ReplyDelete
  81. alololo comelnya hanis pakai tudung. so cute :-)

    ReplyDelete
  82. Sebelah tuh sape ? Comel lah dye,:)

    ReplyDelete
  83. muka suci hanis nak gi class...comel la..

    ReplyDelete
  84. http://laralia.blogspot.com
    nice hanis zalikha :)

    ReplyDelete
  85. pakai tudung pun comel gak....

    ReplyDelete
  86. ni pn dah selekeh..kalo lwa cmne?hee

    ReplyDelete
  87. selekeh at least kau tutup aurat.

    alhamdulillah.

    ReplyDelete
  88. kak hanis lg cunn pkai tudung..... ^_^

    ReplyDelete
  89. kalau la hanis pakai tudung selalu...alangkah comelnya....

    ReplyDelete
  90. gosh! sangat sweet oke~ ^____^

    ReplyDelete
  91. sebersih air zam2..semoga istiqomah dan berakhlak mulia(juga doa untuk my daughter khasnya,muslimah amnya)

    ReplyDelete
  92. Okae, langsung xselekeh..sangat manisla!!!!shukeeeee

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!