Wednesday, July 21, 2010

Menang besar lagi

Okay lama tak buat benda ni. Lama tak cakap pasal games & contests yang korang boleh masuk dan menang hadiah dan datang balik untuk kata “thanks Hanis sebab bagitau pasal contest tuh. Saya, menang, motor”. Mungkin sebab takde yang betul-betul dengar cakap I lalu berusaha untuk menang, maka memang tak pernah ada yang datang balik dan cakap “thanks Hanis saya menang motor”. Ceit.



Jadi saya harap entri kali ini, anda tidak sia-siakan dan cuba menang hadiah-hadiah tawaran cokelat kegemaran kitew. BACA ELOK-ELOK, ADA DUA CARA ADA BOLEH MENANG, CARA PERTAMA DENGAN USAHA. CARA KEDUA DENGAN NASIB BAIK/TUAH.

Cara pertama: Usaha.
Nama game: Hunger Buster.
Dari: Website Snickers.


Lihat zombie yang berkeliaran di atas?



Hanya perlu cari Snickers dan bagi dia makan.




Dan dia akan berubah menjadiiiiiii Sk8er Boi yang bertenaga dan rambut cacak seluar pendek, baju belang. Lama betul tak eja skater boy sehodoh ejaan tadi.





Saya bagi makan kesemua zombie dalam masa 41 saat sahaja! Weehoo!






Memang takkan menang kalau begitulah gayanya weehoo! Okay senarai top scorer yang awak kena beat. Cepat tengok nama diorang ada yang kenal tak, kalau ada pergi kecek hadiah sikit. OMG ANN SEE PENG, DIDN’T WE GO TO SCHOOL TOGETHER? Heh :B




Okay itu tentang game Hunger Buster. Sekarang nak menang dengan cara kedua, iaitu dengan mengharapkan tuah! Ini senang saja!





Cara kedua: Harapkan tuah.
Nama game: Cari Golden Bar.
Dari: Serata Internet.

Kan kita selalu jalan-jalan dekat alam maya dan jumpa banyak kotak iklan kat tepi-tepi kan? Ha kalau jumpa Golden Bar, terus grab, dan submit! Golden Bar akan berada di serata website dalam dunia, kalau terjumpa terus submit tauuuu! Tapi kalau memang nak cari dengan gigih, follow Snickersgame on Twitter dan lihat clue.






Rupa menantang nak kena submit itu begini:

Ad by Google.





DAN MENANG!



Jangan lupa datang balik dan kata “thanks Hanis saya menang Sony Playstation3 x18 units”. Amboi nak satu.





44 comments:

  1. hanis ni kelakar lah...hehehehhe...:)

    ReplyDelete
  2. as lame as it sounds...
    IM NEVER LUCKY in any of the lucky draw ke, nline games ke...

    *nak blame to tuah ke...padahal sendiri tak pandai main game*
    ;p

    ReplyDelete
  3. hihihihi hahaha ~!!! lawak cara kak hanis cerita,, best ! ,,, oh tuah,,

    ReplyDelete
  4. btw, u have been tag at my blog. (: http://jammbushadope.blogspot.com/2010/07/lensa-buruk-contest.html

    ReplyDelete
  5. hak3.

    tak de motor plak.

    baru nak cakap hanis, saya menang motor..

    ada contest hadiah rumah ke, kereta ke???
    hak3

    ReplyDelete
  6. mak aii..menang smpai 18unit..tu naseb baik tol..

    ReplyDelete
  7. akak lapaq cekelatttttt!!! wehooo prize dia nampak best tuuuuuuuuuu! harus join. hehe

    eh nak kecek hanis tuk dapat hadiah free boleh tak? hahaha!

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. ok mira nak main game pertama tu...tp jap mkn ikn keli dulu...ha3

    ReplyDelete
  9. wuu...kat blog saya dok tengah running ad tu koh koh koh

    *sepertinya batuk seorang perokok pulak


    >__<

    ReplyDelete
  10. dah main tapi susah ler......tak dapat nak bagi makan yang 2 ekor lagi tu..tak jumpe2

    ReplyDelete
  11. salam
    "Terima kasih Hanis.."
    saja nak cakap awal-awal walaupun belum tentu menang..

    ReplyDelete
  12. alamak 18 unit PS3, ed kena try nie

    ReplyDelete
  13. whoaaaa.. 7sec?????

    robot ke manusiaaaaa top scorer neyh... =.="

    ReplyDelete
  14. susah la game 2 Hanis. macamana la diorang boleh dapa 7 seconds jek.

    ReplyDelete
  15. wah..say apun nak menang..nak menang kereta satu...ehehe..love your blog!!

    ReplyDelete
  16. tengs hanis sbb bgtau kawan saya menang PS3 sbb dpt beat dorang sume.saya pon menang tp dpt PSP je sbb bg zombi tu makan snickers separuh :))

    ReplyDelete
  17. Sebab susahlah hadiah dia best. Kan? Nanti dah menang bagitau tau. Kita lawan Tekken.

    ReplyDelete
  18. looorrrr....cenggitu nak cari golden bar...memula tak berapa paham... aideh.. tang usaha tu... kalo internet laju oklah..ini dahla slow... frust..about 30s je mampu capai... chaiyok :-)

    ReplyDelete
  19. stakat ney masuk pe2 contest xpenah menang :(

    ReplyDelete
  20. stakat ney masuk pe2 contest xpenah menang :(

    ReplyDelete
  21. Kalau Gaban tahu pasal contest ni, mesti dia akan masuk punyer. Masa yang akan dia amek mungkin 0.05 saat jer...

    ReplyDelete
  22. memang best ler cntest ni kna try..

    ReplyDelete
  23. Blog about KameraMin and win an outdoor photoshoot worth rm400.

    Send us the link to your blog post. You can send in as many entries as you like. Competition ends 31 August 2010. Winner will be announce in September 2010.

    terms and conditions apply.

    ReplyDelete
  24. sy berpuluh kali main pun baru 22 saat plg laju. sobbb

    ReplyDelete
  25. adoiila..tahniah2..
    camana leh dpt 41 saat je?

    aku main 1 minit lebey..huhu..

    ReplyDelete
  26. wahai hanis zalikha...mira tahu mira bukan sape2 untuk ajak awak join contest...and nama mira tak sehebat awak pun di dunia blogger ini....tapi hanis zalikha...dengan perasaan tak malu nya...mira nak tag awak and dah pun tag awak untuk join contest...i'm still new in blog world...hehee ayat sadis ni.....cume motifnye nak ajak join contest je....:P view blog mira k coz mira tag awak

    ReplyDelete
  27. lawan tekken jom.. pakai panda jerk

    ReplyDelete
  28. saya dh jumpe golden bar tu. wohaa!~
    hari ini ade kat website animax. hoho~

    My latest entry : Tutorial: How to turn watermark into brushes

    ReplyDelete
  29. takkan menang nye... penipu je contest2 ni... buang masa je...

    ReplyDelete
  30. prizes are amazing! love it! But susah nak menang je. i cuba cuba den give up. but ade Golden hunt tu, memang senang. Friend saye, saje saje, pergi website, tengok ade banner, click menang movie passes. =) ade camera to win tu. Hope im lucky enough :P i just found it.

    ReplyDelete
  31. woahhhh
    ak ttaw ad game yg cmnih XD
    nk kne cobe nih xP

    ReplyDelete
  32. thank anis..saya dapat Motor!!! tipu je..hehe

    ReplyDelete
  33. hanis..u punye belog masuk remaja magazine..wahh jalan jem trus traffic belog ni..

    ReplyDelete
  34. SERIOUS DAH ADA YANG JUMPA GOLDEN TICKET?? CONGRATS!!!!!!

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!