Sunday, July 11, 2010

Reunited!

Setelah berbulan terpisah *bunyi violin kecil Mr. Krab* penantian berakhir..


Selamat bertemu kembali, kecintaan ku Ain :')



Kecintaan diduakan dengan Farain :')



Team Last Minute!



Hahaha biasalah tuh kalau camwhore masa pensyarah lambat masuk. Oh saya decided nak berjinak dengan stail tudung yang saya pernah ajar kat Youtube ni ha. Ini waktu pembelajaran Public Relations, subjek baru kiteww. Bila cakap pasal semester baru, saya tersedar sesuatu. UNTUK SEMESTER LEPAS BELUM UCAP TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PENSYARAH ATAS DIDIKAN DAN JASA :') Okay, terima kasih kepada pensyarah English I, Ms Haniza, one dedicated & highly disciplined educator. Pensyarah Statistic Prof Ruhana Zainuddin, walaupun demam panas masa final paper, dapat score juga sebab lectures yang komprehensif. Sir Ahmad Kamil, lecturer Business Communication yang comel sangaaaaaat, office dia homey sungguh! Seterusnya Puan Azurah, lecturer Macroeconomy I, congrats on your baby boy & thanks for everything. Not to forget my Arabic language lecturer, Ustaz Rozman yang cool, masuk kelas mesti pakai cermin mata gelap. Dah lah kelakar habis. Lecturers menyeronokkan semua ni lah yang menyumbang kepada CGPA best lagi.



DAN AKHIRNYA BRASS BAND DAPAT A, THANKS ENCIK HAMID!

96 comments:

  1. adik manis alolo sweet nye....eh kite sebaya la :p
    kalau sekelas dh boleh usha tips pkai tdg cntekkk camtu...:)

    ReplyDelete
  2. suke tengok hanis pakai tudung camni..nampak kemas..=)..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. bestnya bila CGPA bagus ;) HZ cantik bila pakai tudung :P

    ReplyDelete
  5. sangat cantik ok hamis jalikha pakai tudung. like mother like daughter ok~

    ReplyDelete
  6. hanis...tak tau nak kata ape..susah nak cari orang yang cantik dan pandai like you..mostly i found their bimbo..

    ReplyDelete
  7. u memang cantik habes ah hanis pakai tudung.

    ReplyDelete
  8. shomell u kai tudung hanis!
    n wut a cute appreciation for da lecturers.. :)

    DL lae yoh! ganbate kudasai..

    ReplyDelete
  9. shomell u kai tudung hanis!
    n wut a cute appreciation for da lecturers.. :)

    DL lae yoh! ganbate kudasai..

    ReplyDelete
  10. cantik hanis bertudung!


    gaya tudung tu juga cantik!


    tudung itu juga cantik!


    ^____________^

    ReplyDelete
  11. sila teruskan..

    untuk semuanya!!! (^_^)

    ReplyDelete
  12. U Look Chomey + Chantek Wearing Tudung. OMG I Miss My Student Life!

    My Latest Entry
    BOOOOO To twilight Eclipse

    ReplyDelete
  13. babe.you pakai tudung ye pg kuliah?cantik :)
    oh congrats msti pointer gempakk.
    selamat berkuliah! i da start esok tp tak prepare apa2.isk :'(
    feel free to visit my belog
    niknadiarahimi.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Sopannya Hanis pakai tundung... sangat sweet..

    ReplyDelete
  15. muke hanis dh mcm mama hanis je..sweet sgt tau:)

    ReplyDelete
  16. haha..cute je. tp hanis, u tak publish ur result dah ke??? :)

    mahu tahu juga.

    ReplyDelete
  17. sem baru dah setat....mari stat turun kelas!!....hehehe

    ReplyDelete
  18. oh!! Hanis amik Business Study.
    penat pikir, ape la cos yg die amik

    ReplyDelete
  19. better truskan bertudung..
    cantik sgt bertudung..
    hanis pon ad ckp,org yg bertdung rmbut akan lebey chat dan cntik..kn3

    major course ap ek?

    ReplyDelete
  20. beautiful gurls...i need u to vote here..ada wat survey sket2..hehehe..tq ya
    http://iamdya.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. u look so sweet in the tudung, girl. orangnya manis, pakai apa pun tetap manis.

    ReplyDelete
  22. you senyum manis je dlm semua gambar2.selalu dlm entri2 sblm ni,kadang2 senyum u tak jadi :D
    Weh,sukela gaya tudung ayu!and nice baju kurung

    ReplyDelete
  23. chantek lah kak hanis pakai tudung :) you look more sweet wearing it :)

    ReplyDelete
  24. comel sesangat k. hanis pkai tdung!
    ^_^

    ReplyDelete
  25. si cantik bertambah cantik! ;)

    ReplyDelete
  26. success ya for this semester!!

    ReplyDelete
  27. salam to akak!
    wuhoo!!
    congrats!
    dah comel dah tu!=)

    ReplyDelete
  28. wah cantiknyer kek nis,boleh jd model tudung lepas ni

    ReplyDelete
  29. wow manis nya hanis.tak sama pun dengan gaya tudung u ajar ari tu.

    ReplyDelete
  30. Hai Hanis...just nk bitaw...ust rozman tu my uncle...n ms haniza tu my friend...hihi =)

    ReplyDelete
  31. lawa la hanis pakai tudung nmpak sweet sgt..serius...=)

    ReplyDelete
  32. wah..i misss segamat!!!the classromm still sama mcm dulu..da 2 years i left segamat...n tak sangka sir kamil masih lg lecture situ lg..keh2
    congrats anis on ur result!

    psst..u shud try nasi kerabu pasar mlm segamat...*terliur*

    ReplyDelete
  33. wahhaa kak hanis cumel pakai tudung mcm barbie. awwww~

    ReplyDelete
  34. Keknis, memang sweet pakai tudung.

    Koolphoto.com

    ReplyDelete
  35. Keknis, memang sweet pakai tudung.

    Koolphoto.com

    ReplyDelete
  36. hanis..cantik la bertudung ! :)

    ReplyDelete
  37. comel sgt hanis bertudung...:)

    ReplyDelete
  38. alahai comelnyer hanis bertudung...

    ReplyDelete
  39. awwwww comelnye hanis pakai tudung :) berseri2. pergi apply jadi model "Puteh" Rizalman! :)

    ReplyDelete
  40. salam hanis, kalau u suka tie rack scarf, visit la http://tierackschoppe.blogspot.com
    ada a few kat situ. have a great day hanis :)

    ReplyDelete
  41. cantiknyeeee

    pakai ape pun cntik hehe :)

    ReplyDelete
  42. Kan gitu responnya.. mesti kami teruja lihat hanis bertudung.. tahniah dan best dgn foto ni.. salam.

    ReplyDelete
  43. ya ampunn.. manis sguh bertudung.. tatau la nak ckp apa.. korang anak beranak mmg cantek..suka tgk mommy u hanis

    ReplyDelete
  44. kalu cik hanis pakai kopiah, automatik kopiah tu akan jadi sweet...

    ReplyDelete
  45. keknis belajar rajin2 tau !! lam klas mesti dok dpan. fokus.Hoho

    ReplyDelete
  46. rindunyaa kt sir ahmad kamil....oh! segamat...burger yg sedap kt pekan segamat tu ada lagi tak???

    ReplyDelete
  47. Good luck & all the best, Hanis. Keep up the good work!

    ReplyDelete
  48. apa yang aku sedang lihat ni?
    aku terdiam dan kaku..
    hanis zalikha kah itu?ahaha
    nice.nice

    ReplyDelete
  49. hanisssssss! :) brass band main instrument apa?

    ReplyDelete
  50. congrats hanis, i lah yang jumpe u dalam toilet pavi :))
    mungkin dah ramai ckp cmni kat u, tapi takpe lah, nak cakap jugak
    ^___^v

    ReplyDelete
  51. cantikkknyaaaaaa hanis pakai tudung!
    finally, brass band dpt A..hehe..

    tp CGPA sem ni berapa ye? ;)

    ReplyDelete
  52. u look gorge hanis :) I just watched the whole episodes of MDG and U totally should hve win! Sy bru start blog juga and a tad inspired by u to be frank :P

    ReplyDelete
  53. at least u are enjoying yr classes with the lecturers providing the daily humours

    ReplyDelete
  54. Tudungnya santeek..tuannya lagi manis!^_^

    ReplyDelete
  55. ahaks..:P hanis pakai ape pon chantek.:)

    ReplyDelete
  56. hye. i'm not sure about the "hijab" that you're implying, but just to be safe i found this:

    "Hendaklah mereka (perempuan) melabuhkan kain tudung hingga menutupi dada-dada mereka. " (An-Nur : 31)

    frm this link here : http://blog.filendra.com/busana-muslim-aurat-wanita-dari-al-quran-dan-hadis.html.

    so i guess it's compulsory for the chest of a woman to be covered by her tudung, and that the word "hijab" may carry a different meaning as well.

    i'm not so sure about the rest but the translation frm that surah explains the tudung part.

    ReplyDelete
  57. kamu nmpk tembam sket..tp tetap comel dn ayu... =)

    ReplyDelete
  58. erm hanis, boleh ke sy nak letak gmbr kamu d blog? td bkk ur fb..xboleh nak mesej..emel u pon sy xtau..nak tulis tros d wall tu malu la plak..hehe..
    so komen kat sini jek..

    kalo boleh, tlg respond kat sini ye:

    http://bard87.blogspot.com

    (trase berslh kalo tempel gmbr u d blog tnpa mintak izin dl) =P

    ReplyDelete
  59. ustaz rozman tu mmg cool gler..
    siap join ktowg wat dikir barat in arab..haha~
    ex ustaz i..
    thanx coz sedekahkan A for my arabic subject..

    ReplyDelete
  60. My oh my, lookin good there babe! =D

    ReplyDelete
  61. junior junior Uitm fighting!.kk

    ReplyDelete
  62. same lecturer.. really miss them!!!

    ReplyDelete
  63. comelnya hanis pakai tudung,, lama xjengah blog nih,,rupanya dh sambung study.. ok, GUD LUCK ek!!

    ReplyDelete
  64. Wow!u look gorgeous with that tudung! Sejuk mata melihat.

    ReplyDelete
  65. olor comelnya dik hanis...
    knpalh kita tk sekelas ye?he

    ReplyDelete
  66. bertudung menutup pintu2 maksiat =)

    ReplyDelete
  67. sir ahmad kamil- my cousin..hahaha

    ReplyDelete
  68. saudari nampak lebih cantik dan manis apabila bertudung...bukankah elok jika saudari terus bertudung...menutup aurat dan maruah saudari...maaf jika berkecil hati..sekadar menyampaikan pesan...semoga terus berjaya dalam hidup...

    ReplyDelete
  69. ternyata wajah saudari nampak lebih ayu dan cantik apabila bertudung...kenapa tidak teruskan sahaja bertudung...ianya juga dapat menutup dan menjaga maruah saudari...maaf jika berkecil hati tp sekadar menyampaikan pesan..mudah2an saudari terus berjaya dlm semua lapangan yg diceburi...

    ReplyDelete
  70. ALalala..kan manis bertudung, mcm da lame pakai sbb neat!! ~weee

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!