Sunday, July 18, 2010

Selamat semuanya!

Wah, sudah lama tidak menaip di sini. Hanya update perkembangan diri melalui Twitter sahaja (perkembangan diri?! Kau pikir kau artis??). Belog terabai lalu terasa hati. Sabar belog, I tak sengaja.

Saya sudah memulakan kehidupan kampus seperti selalu. Sudah bertemu tenaga pengajar yang baru dan bersemangat jitu semuanya (tenaga pengajar?! Kau pikir kau budak AF??). Maafkan monolog dalaman saya yang tidak beradab. Suka mencelah seperti pengacara Wanita Hari Ini waktu menerima panggilan penonton. Anyway, berbalik kepada topik tadi..





Takde topik pun sebenarnya.

Anda tertipu.






Saya doakan kebahagiaan semua orang, macam saya yang sedang bahagia ini *shy*

59 comments:

  1. Hanis bahagia, aku pun turut bahagia :) BTW sis, ini rasanya kali kedua baru nak komen. Selalu jadi silent reader jep. Oh yeah, takpe dengan monolog dalaman. SAYA SUKA MEMBACANYA ^^

    ReplyDelete
  2. weee study hard! play harder! :)

    ReplyDelete
  3. tak pe la kena tipu pun at least dapat hilangkan rindu baca tulisan kamu

    isk isk

    ReplyDelete
  4. hehe..gud luck ya..monolog dalaman yang memang sedar diri..=)

    ReplyDelete
  5. Insya-ALLAH, Hanis. Moga kebahagiaan kamu melimpah-ruah *wah...itu sudah cukup banyak. Untung kamu, Hanis ;p ~in happy mode~

    ReplyDelete
  6. selamat semuanya ya.?
    nanti kita lepak mana-mana ramai-ramai lagi minum teh.
    (:

    ReplyDelete
  7. selamat semuanya..
    selamat belajor..
    cik hanis uitm segamat ek?

    ReplyDelete
  8. Selamat berbahagia untuk kamu juga.. :D

    ReplyDelete
  9. hahahahahah lawak la hanis! =D

    ReplyDelete
  10. haha it's a real good thing that you are happy :)

    ReplyDelete
  11. bahagia?good for you! :)
    i pun naaaakk

    ReplyDelete
  12. apa la hanis ni..tau tak kitaorang rindu kat awak..sampai hati awak..huaaa...

    ReplyDelete
  13. apa la hanis ni..tau tak kitaorang rindu kat awak..sampai hati awak..huaaa...

    ReplyDelete
  14. apa la hanis ni..tau tak kitaorang rindu kat awak..sampai hati awak..huaaa...

    ReplyDelete
  15. apa la hanis ni..tau tak kitaorang rindu kat awak..sampai hati awak..huaaa...

    ReplyDelete
  16. apa la hanis ni..tau tak kitaorang rindu kat awak..sampai hati awak..huaaa...

    ReplyDelete
  17. apa la hanis ni..tau tak kitaorang rindu kat awak..sampai hati awak..huaaa...

    ReplyDelete
  18. apa la hanis ni..tau tak kitaorang rindu kat awak..sampai hati awak..huaaa...

    ReplyDelete
  19. apa la hanis ni..tau tak kitaorang rindu kat awak..sampai hati awak..huaaa...

    ReplyDelete
  20. apa la hanis ni..tau tak kitaorang rindu kat awak..sampai hati awak..huaaa...

    ReplyDelete
  21. apa la hanis ni..tau tak kitaorang rindu kat awak..sampai hati awak..huaaa...

    ReplyDelete
  22. takde yang kembang, semua kempiss.. huhuhu..

    ReplyDelete
  23. takde yang kembang, semua kempis *macam poket waktu tengah bulannn*

    ReplyDelete
  24. bahagia??uew..hati sudah terisi kew Che hAnis?=_=
    memangla..sejak stat kuliah ni ha, hari 1st lagi lec bagi project da..busy xde mase utk belloog sangat..aish

    ReplyDelete
  25. 認識自己,是發現妳的真性格、掌握妳的命運、創照你前程的根源。............................................................

    ReplyDelete
  26. Selamat to you too! hehe.. happy je =)

    ReplyDelete
  27. Selamat kembali ke sekolah! hopefully dapat jumpa di JB!!!

    ReplyDelete
  28. aduh tertipu. next entry bagi topik boleh? hehehehe. btw, bahagia nya tengok org bahagia. ehem :D

    ReplyDelete
  29. haha. apa lah kak hanis ni~~(buat saya ketawa sorg2 je)

    ReplyDelete
  30. tanak komen pasal baru tulis entry mengata Hanis Zalikha h0h0

    ReplyDelete
  31. wahhhh


    hanis sedang berbahagia!!!



    selamat berbahagia selalu hanis...



    moga kebahagiaan terus menerus bersama-sama hanis dan kita semua! amin....





    p/s: hanis belajar rajen2 (eh... hanis memang dah rajen)... hanis comel2 tau (e ehhh... hanis memang dah comel ;p) ----> tengok, dah jangkit ngan hanis bermonolog sendirian hehehe

    ReplyDelete
  32. mcm pengacara whi yang suka mencelah waktu dapat panggilan telefon. haha! mmg betul! saya ingat saya sorang je yang menyampah benda tu

    ReplyDelete
  33. wow sedang bahagia ehh:) gud3~
    tapi menciknye nak setat sem baru..hoho

    ReplyDelete
  34. hari hari saya visit belog awak kan tapi takde entry baru, sobs. tapi hari ini ada pulak, seronokk! :)

    ReplyDelete
  35. awuuu bahagia untuk dapat dekan lagi


    4flats pule ea :D

    ReplyDelete
  36. Hai Hanis!! Ni first time nak drop komen ni, selama ni jadi pembaca senyap jek. Huhu..

    Hanis, dulu saya study kat Uitm Segamat jugak, Grad 2007...Bila baca citer2 kamu tentang Uitm Segamat tu...Uk Oloh..windu bangat deh!

    Paling rindu...burger Segamat depan billion..masih adakah??

    Neway, Selamat study bersunnguh!

    ReplyDelete
  37. sekolah rajen2..jadi cantek2...makan bnyak2..smayang jangan tinggal..(ape ko ingat ko mak dier??)
    ekekke..kite punsuke monolog..jomjadi geng..hahaha

    ReplyDelete
  38. testing.

    hanis zalikha,
    u re the best. cannot stop reading about you.

    ReplyDelete
  39. laa.. tu je kew =="
    rindu nak bace update baru nie ^0^

    ReplyDelete
  40. haha, cik Hanis sungguh sengal, hampir tertipu saya . . ^^

    ReplyDelete
  41. monolog dalaman itu baik untuk kesihatan mental - baik post kasi orang baca n gelak ramai2 daripada simpan sorang2 sampai sewel =D

    ReplyDelete
  42. sedang bahagia di lamun cinta ke?hik3..congratz hanis...

    ReplyDelete
  43. ssuka bermonolog?.saya pon.:)

    suka mencelah? saya pon.:)

    sedang bahagia?.saya pon.:)

    sama2 lah kita mendoakan supaya kebahagiaan ini kekal ye..:)

    ReplyDelete
  44. hye hanis, sy telah ambil gambar kamu yg cute tu letak kt blog sy..harap diizinkan ye..sy cuma nk jadikan kamu contoh perempuan cantik yg penyayang.. :D

    http://anisthebumblebee.blogspot.com/2010/07/semua-kerana-kamu-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  45. nak kena tol la hamis nih!
    x-(

    ReplyDelete
  46. bahagia? punya pacar baru ya. eh tadi tertonton cerita ape ntah. tapi ada boy yg bagi video kat hanis tu berlakon dgn norman hakim.hehe

    ReplyDelete
  47. Sesekali kena gak rehat2kan minda hehehe.. alasan bagus punya.

    ReplyDelete
  48. oooo, seb baik entry punya intro comel...

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!