Saturday, July 3, 2010

What is it with me and fat creatures

Tak mereka bukan fat creatures yang dimaksudkan. Jangan nak terasa pastu keluarkan dari Myspace Top 8 korang, bongok tau.



Lama mata dah tak jumpa kesayangan dahku ini! Wanoy & Izdi. Wanoy baru pulang dari England woh. Cakap mulut keluar habuk woh.




Inilah tuan gemuk yang bakal saya paparkan kisahnya. Tak, bukan yang blur tengah pandang depan. Tapi yang lobang hidung satu kecil satu besar namun tetap nampak cantik itu.




EVERYBODY MEET THE FAT CAT, EMPEROR.



Tidur nyenyak, kepala harus berbantal, cadar afdal putih mulus. Jangan kacau, nanti dia benci. Macam dia benci I. Kehkehkeh.





Tengok tuh tengok tuh! Mata dia dah sensed I masuk kawasannya. Muka macam nak call abang kawasan suruh belasah I.






BERANI KAU AMBIL GAMBAR AKU KACAU AKU TIDUR HOW DO I GET RID OF YOU, YOU ANNOYING WOMAN?!





Buat-buat mati, cepat.






That is all. Signing off, annoying woman & fat creature.





P/S: It's not my cat. Tapi soon will be bila datang rumah Izdi lagi dan culik kerana Daddy suka gila kucing oren. Ada sesiapa nak trade dengan I kucing oren? Bagi terus takyah trade pun boleh. I'm flexible.



91 comments:

  1. comeyL nye fat creature..hehehe
    mcm tuan dye...
    comeyl lah kucing sys... wndu plak kcing kt umah..yg demanding thap dewa..mkn nk yg tu..tido nk ats katil..huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. hee.. kucing br ke hanis??


    Jum singgah belog Pink!

    Jeles dengan PINK !

    ReplyDelete
  3. wah... gebu sungguh.... :p eh eh... i cakap kucheng tu yg gebu yer.... :p

    ReplyDelete
  4. comel gilak itu kucin. rse macam nak sepak sepak. aaaaa..

    ReplyDelete
  5. mak aiiii...


    gebu betul kucen tu...!



    dan sangat cantik!



    besau gebu-gebu best peluk tu... ^__________^


    kenan lak dni ngan kucen tu, hanis..



    dni suka kucen warna putih... kalau dni ada kucen dni nak kasi nama dia 'kucceeyn' hehehe...


    skang ado kucen adik dni je nama kitty... hari2 dikasi makan sampai gemuk si kitty tu.. obesiti dah kih3 ;p

    ReplyDelete
  6. cantik kucing tu,ari tu ade org buang kucing kt kedai sy,tak berbulu lebat tapi badannya sangat2 besar,terkejut jap sbb seblom ni xpernah lagi tgk kucing sebesar tu tapi comel...:)

    kaler dia berbelang oren dan hitam,kalo oren semua bleh bagi hanis..........ehehehe

    ReplyDelete
  7. kuceng itu sgt bengis mukenye..wahhahaha

    ReplyDelete
  8. gemuknye..!

    muke langsi abes..hahaha

    ReplyDelete
  9. mak aih, gemoknye hehe
    ni wat bantal pelok pn best ni :D

    ReplyDelete
  10. gebunye... :p

    kat rumah ni ade kaler kelabu je kak. tp dia tak gebu. mcm chihuahua. ;)

    ReplyDelete
  11. ingat betul2 ur tuceng td...i pon ade tuceng oyen.tp garang n penakut.susah nak dokong die

    ReplyDelete
  12. HUH..DH MACAM GARFIELD TU..takleh imagine kalo fat creature tu hanis, annoying tu that cat..ahkz..

    ReplyDelete
  13. HAHAHA. caption setiap gmba mmg kena. amboi amboi amboi. bg terus tanpa trade. mana aciii

    ReplyDelete
  14. saya tak ada kucing oren, kalau ada saya dah bagi dah. saya ada air oren je. =P

    ReplyDelete
  15. Ya allah besarnya creature itu. gebu pulak tu

    ReplyDelete
  16. mak ai..besor nye kuceng...garang plak tu mukenye..-_=

    ReplyDelete
  17. ...saya akan berusaha untuk bagi kucen oren saya makan banyak2 sampai jadi macam kucen oren tu.

    ReplyDelete
  18. Nice..Don’t miss my latest..very useful Check Here

    ReplyDelete
  19. OMG KIUT GILEEEE!!!! BESNYEE!!

    ReplyDelete
  20. gomuk yer kucing ini..saya pun ader kucing oren tapi tak kembang2 pun (hampa)...tapi kucing hitam saya yg dah kembang...nanti sy kasi color bulu dia kasi oren..huhu

    ReplyDelete
  21. hmmmmmm...kalau macam tue u just ADOPT ME je laaaa...

    coz IM FAT! - checked!
    ORANGE - hmmm kuning langsat pon kire satue family kan - checked!

    so yeahhh adopt me me meeee!
    ;D

    ReplyDelete
  22. besarnya kucing tu. macam garfield pun ada.

    ReplyDelete
  23. Bf i punya kucing warna oren dan sangat besar, just like this! Tapi muka lg grang!
    Tapi dia tak kuar rumah, so takde la offsprings kan. :/ kalau tak, boleh bg u.

    ReplyDelete
  24. kalau bff i tgk,msti gigit jari..
    encik alif hafriz, hanis dpt peluk meow2 tu..

    ReplyDelete
  25. saya da kucing oren tp xlah oren. nama dia kuning! dan sgt comel tp x segebu kucing kwn hanis tu. hehe.. syg kuning! :)

    ReplyDelete
  26. seyes!!..sangat comel itu kucing..kalo dpt kat saya..hari2 kena gomol..hee..

    ReplyDelete
  27. kucing tu macham kucing i lorr...gemokkk tp kucing u lagi besar i loike!!!=)

    ReplyDelete
  28. gila comey macam garfield!!
    =)

    ReplyDelete
  29. i ada kucing oren tp syg sgt ;) .. kalo boleh nk kasih hamis trus. agaga

    ReplyDelete
  30. wow.kucing tue mmg cantik.bulu die osem and dramatik.kompem cool je tdo ngn kucing tue

    ReplyDelete
  31. comel gile!

    btw, impian nak ade kucing comel camtu gak.

    my fwen ade smp 30lbh kcg parsi. damn cute smua. hehehe ;p

    ReplyDelete
  32. woah~!!! sekali pandang je kucing ni terus teruja dan jatuh cinta!!
    hahaha. besar betul!
    tapi comell :)

    ReplyDelete
  33. seriously, he is so adorable, the cat that is =)


    how old is he?

    ReplyDelete
  34. Ya Allah! Besar sungguh kucing tu.

    ReplyDelete
  35. Kak Long saye penah ade kucing sebijik cm ni....tp syg da mati.....huhuhu...namenye felia...dia suka tido terlentang...if jalan xpandang bawah memang ingt ade karpet baru warne oren la kt umah..

    ReplyDelete
  36. Mungkinkah dia tu 'Puss in Boots' yang menyamar sebagai seekor kucing yang innocent, Hanis?

    ReplyDelete
  37. hahaha memang kena dialog tu dengan sikucing gebu tu hihi

    ReplyDelete
  38. wah...comelnye kuching.. i used to have a persion cat once. 13 ekor sekali kau..makan dia je lebih mahal dr kita..tapi sekarang dah takde..tak larat nak jaga+hilang+kena curi+RIP...
    tapi rinduu kat kelibat mereka.

    ReplyDelete
  39. mau nye lenguh bahu dukung si oren tuh~
    hehe..comei gaban la si oren..

    ReplyDelete
  40. pemalas giler kucing tu tido je... haha...mcm garpield

    ReplyDelete
  41. waa i hate cats ;(
    teeheee

    ReplyDelete
  42. besar giler kucing oren tu.
    larat ke nak dukung

    ReplyDelete
  43. gemoknya kucing tu..geram tengok dia tido

    New Entry Pawaka19 Dot Com

    "Sanggup Berkampung Demi Selebriti Twilight Saga Eclipse"

    ReplyDelete
  44. gila ahh comel besau kucing ni! no wonder nama emperor kan??kan??

    ReplyDelete
  45. Lor..baru terjumpa blog nie.. menarik.. and review tentang blog anda di blog saya... http://blog.cengkihstudio.com/2010/07/302/

    ReplyDelete
  46. Gemuknya kucing tu! memang comel.tak sabar nak bagi makan kat bobo sampai jadi debab macam kak hanis punya cat.

    ReplyDelete
  47. memang dasar kucing oren gemuk pemalas! I used to have an orange tabby, too, and perangai ya Allah memang sombong to other peoples. Mimik muka bila tengok orang macam nak makan orang. Tapi still adorable! Do kiss Emperor for me *kiss*

    ReplyDelete
  48. comel habis..
    garfield. ohh, nk pinjam..

    hanis,keep up the great work

    ReplyDelete
  49. hei!garfield dah masuk ke dunia nyata la. garfield, saya peminat awak. kenapa awak dtg sini,nak tgok wc gak ke atau nak jumpa gf awak yg vogue tu.hehe

    ReplyDelete
  50. hohooo....
    sangat suke kucing yg gebu cmtu..muke ala-ala samseng je.hahah..

    :p

    ReplyDelete
  51. gemoxnyeeee~ xberat ke? huu~

    ReplyDelete
  52. CHOMEL gilerr!! i mean u dgn kucing tu. *jujur nih! hahahaha

    ReplyDelete
  53. comel gile kucing ;)

    http://sweetastyra.blogspot.com/
    http://sweetastyra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  54. hmm :-?
    anak rimau kaler oren mau?

    ReplyDelete
  55. my goodness!! its looks like garfield..gerammnyeeeeeeeeee..

    ReplyDelete
  56. omg thats Garfield! dang so cute!

    ReplyDelete
  57. mak eiii..besarnya kucin...buat peluk mlm2 pn sodap:-D make me missed my late oren cat huhuhu...

    ReplyDelete
  58. http://natashaimy.blogspot.com/2010/07/senarai-kesyukuran-natasha.html


    ada orang nak jadi macam u la..funny lah :D

    ReplyDelete
  59. kucing oren gemuks mcm garfield sgtlah chomel =)

    ReplyDelete
  60. Waa, macam Pussy dlm Shrek!!
    cuba bg dia pakai topi sket...

    ReplyDelete
  61. besar nye kucing tu...grr* geram nye! hehe sure besh peluk dier hehe~

    ReplyDelete
  62. Ouh sangat comel itu kucing! MIAOOWW :D uh uh, sgt suka kucing BUT sadly ada alergik =___='


    BTW visit my blog pls, I'll be honour :)

    KLIK sini ;)

    ReplyDelete
  63. kt rumah akak ade kucin oren gomok..yg kejenye suka main dengan air.. :)

    ReplyDelete
  64. sebijik macam garfield lah!

    ReplyDelete
  65. sama...
    kita ni suka kucing...
    nk tgk kucing byk2...jom singgah blog n klik label kucing.satu kandang..hu

    ReplyDelete
  66. kucingnya lucu banget...... saya suka banget sama kucing...aniway salam kenal ya :)

    ReplyDelete
  67. kat cni ade anak kucing oren.. sngt kurus dan ringan..sbb x de orang nak jage..lai2 free..buy 1 free 1 fmily

    ReplyDelete
  68. cute nye kucing,
    hanis model ke, u so cute

    ReplyDelete
  69. meowww! saye pon ada kucing gak, tapi xsegemok kucing Kek Nis tu. Hehehe

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!