Friday, September 24, 2010

I'm cheating with a short pic update


Macam artis naik court.

39 comments:

  1. hahaha;D sibapbap nampak kurus with that tudung;p

    ReplyDelete
  2. i'm the early drop comment.
    hanis selamat hari raya.

    ReplyDelete
  3. Izacksavvy.blogspot.com
    Do read it when you have the chance =]

    ReplyDelete
  4. Salam hari jumaaat mubarak..
    moga anda sihat sekeluarga..
    جزاك اللهُ خيراً

    ReplyDelete
  5. tudung hitam tu comel tak? ;]

    http://hatidipijakpijak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. why not trim je the damaged hair tu hanis? hehe

    ReplyDelete
  7. si kecik tu cakap, 'ok2, nanti saya buat press conference...'

    haks... comelnyeeeee

    ReplyDelete
  8. hurm mmg comel hehehehe
    mmg kalah artis

    ReplyDelete
  9. kecik2 dah pandai stress dgn paparazi!heee..

    ReplyDelete
  10. huhu..ni memang cheating ni..hehe..nway,yo niece is it? shomellll..^_^

    ReplyDelete
  11. btol2.... cam artis naik court... tp chomel :P

    ReplyDelete
  12. she's so cute and adorable just like you lah (:

    ReplyDelete
  13. Mendalam maksud mcm "artis naik court"
    ahaha~

    ReplyDelete
  14. waaaa, cumilnyaaaa ;DDD nak culik boleeeee ;ppp

    ReplyDelete
  15. comel gila weh, rasa nak gigit-gigit je!

    ReplyDelete
  16. mmg cumel..sebijiik mcm artis naik court..hahaha

    ReplyDelete
  17. Gambar 1:

    "Saya tak bersalah dalam kes ni..."



    Gambar 2:

    "Ya Allah, percayalah... Saya tak bersalah, ni semua fitnah semata2..."


    Artis XYZ mengulas mengenai isu tidak pergi beraya ke rumah terbuka komposer albumnyer... he he he...

    ReplyDelete
  18. Hari tuu.. nampak si comel debab ni di belakang rumah hanis sambil ditemani bibik.Omel je dia pakai tudung.

    ReplyDelete
  19. comel muka sidebab ni.
    hehehe. action dia memang betul-betul macam naik court :)

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!