Tuesday, October 26, 2010

Antara Ucapan Hari Jadi Yang Akan Ingat Sampai Lanjut Usia

Dapat video susulan dari video ekslusif bertajuk Ini Vidiyo Saya. Ya saya tahu semua sayang vidiyo tersebut, haha. Memang berbakat! Aziz Hazmi kalau ada makwe nanti atau sesiapa yang jadi makwe dia sekarang mesti terasa kemanisannya. Pelakon yang sangat baik dan ada jiwa! Dan saya suka bagaimana dokumentari ini diatur. COMEL DAN LAWAK SANGAT! Terharu dapat ucapan dari strangers tak kenal kita LOL.





Thank you so much, you guys.

*****

I placed a really sweet email by a really sweet guy here. If you didn't manage to read it, teehee sorry :P Siapa sempat tahniah, precious sangat.

86 comments:

  1. gile panjang emel

    saya skip. hihihiih

    ReplyDelete
  2. Omg, sweetnyaa. sedih. bagusla. hanis byk jadi inspirasi org d luar sana. :))

    ReplyDelete
  3. wow . agak terharu saya membacanya ..
    so sweet . BAHASA MELAYU PENULISAN A's lahh ! ^.<

    ReplyDelete
  4. wahh hanis..
    tepa indahnya...
    ucapan-ucapan yang sangat bermakna dan diingati sampai bila-bila :')



    tumpang rasa terharu.. sebab besok besday dni... tapi ada ke blogger nak ucap besday kat dni.. wuwuwu nanges sebab rasanya tak ada kalau dni tak ucap sendiri. tdo awallah malam ni... hu gudnite hanis...



    hepi2!

    ReplyDelete
  5. comel seorg stranger pd stranger yg lain.

    ReplyDelete
  6. HAHAHHAHAHA. aku ketawa gila babi tengok video Aziz Hazmi tu, tapi kat fb sangat skema mamat tu, bila wat video kelakar je laaah! HAHA. lawak ah dia ni

    ReplyDelete
  7. aiseh~ gua rasa malam gua sweet malam nie

    ReplyDelete
  8. wahh...terharuunya....spe la laki 2 ek..baik btol...hee...anyway,hepi besday hanis...sy ske bce blog awk..heee..sblom ni silent reader je..

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. wahh...terharuunya....spe la laki 2 ek..baik btol...hee...anyway,hepi besday hanis...sy ske bce blog awk..heee..sblom ni silent reader je..

    ReplyDelete
  11. So sweet. 20tahun dapat love letter.

    ReplyDelete
  12. sweet ~
    org yg email tu sempat lagi ckp rambot hanis mcm penyapu :')

    ReplyDelete
  13. lahaii..patutla mcm knal je background bilik yg owner IVS tu...my former klas rupenye. dak ASWARA ni..responden die pun dak2 ASWARA. was taken place in dat area too kot yg lain2 tu.
    i rase die dak filem n video kt ASWARA la kot.my junior i think.coz xpernah jmpe plak mase still study kt sane.huhu..anyway...nice one!

    congrates Hanis! 1 year older~ ;)

    ReplyDelete
  14. both video dgn email itu sgt sweet..kalo asben sy buat mcmtu time besday sy, confirm sy ulang tngk/baca 365 kali setahun..

    ReplyDelete
  15. popular teros la mamat ni pasni..ehe..

    ReplyDelete
  16. sweet!!!!tanda seru penekanan ikhlas

    ReplyDelete
  17. wah, u really should be happy HZ!!!
    if onli i can be as lucky as u r!!
    neway, hepi befde!!

    ReplyDelete
  18. wah!!! terharunya dapat wish birthday cmtu..tu yg second tuh :')
    sape2 pon akan terharu. HANIS ZALIKHA,
    awk mmg influence yg baik! keep up d good work yah :)

    ReplyDelete
  19. aziz hazmi....mmg macho la mamat ni...best gile video nih...hehe... n utk hanis...epi belated bday=)

    ReplyDelete
  20. sangat sweet ada stalkers camnih kan?

    ReplyDelete
  21. Awww...sweet sangat...call kul 12 dari Germany pown xle kalahkan la camni..hee..

    ReplyDelete
  22. ini adalah lawatan sambil jejalan pertama ke blog ini.. dan ia best!! okay.. keep me out yaww.. happy birthday ah gak kat tuan blog!!!

    ReplyDelete
  23. perghh..kreatif btul brader ni..haha..blh pnggl die BROTHER LOVE..haha.. :p

    ReplyDelete
  24. sweet gila.happy bday babe!selamat berjuang di segamat

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. Emel tu sweet gila. Alamak. hat video tu terskip. Penat bia dia buffer habis, alih alih terdouble click kat comment. Hehe.

    ReplyDelete
  27. Best betol dapat vidiyo wish macam tu. sweet lah!!

    ReplyDelete
  28. hahaha, cool gila lelaki dekat youtube tu, ucapan berani mati

    ReplyDelete
  29. waaaaa.. sweetnye video tue.. bilelaa orang nak buat camtue kat aku.. muahahahha!

    ReplyDelete
  30. wow sooo sweet la...kompem tharu gile dpt video wish camni..d

    ReplyDelete
  31. OMG so sweet . dia tu big fans u ke ? comelnya . jelousss . i nak jugak . btw Happy Birthday Hamis Jalikha :D

    ReplyDelete
  32. ehh ehh dia silap eja www.inibelogsaya.blogsspot.com!!!

    perasan tak? perasan tak? *nada cemburu

    ReplyDelete
  33. haha. semua orang cemburu***

    happy birthday hanis zalikha!!!

    sweet gile mamat nie. haha (:

    ReplyDelete
  34. comel!!!! tak silap, this guy ni dulu pun ada bg video kt HZ gak...dia mmg lawak!! big fan of her... =)

    ReplyDelete
  35. style giler mamat tu...
    pada mamat tu, tahniah. haha
    and pada hanis zalikha, epy besday...
    besday bape hari bulan?

    ReplyDelete
  36. Semoga panjang umurnya dan dimurahkan rezeki yang halal.

    ReplyDelete
  37. wah...bleh buat utk Miss R jugak lah lepas nie...

    ReplyDelete
  38. hanis...coming to be calon menantu kak nani rostam kaaaaaaa.........

    ReplyDelete
  39. hanis, he's sweet.. go meet him.. go go..

    ReplyDelete
  40. Kali pertama masuk ke blog awak ni... Nice blog...

    Jom join contest saya... Tarikh tutup tak lama lagi ni... Hadiah best... :)

    http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

    ReplyDelete
  41. hahahaha... comel gila mamat nih... =))

    terus lupa masalah kad matrik yang hilang akibat final exam, final paper dan final semester.

    teruja sampai terbuang kad matrik. hahaa...

    ReplyDelete
  42. wah bersungguh2 dia.. bukan ker sebelum nie dia ada wat gak vidiyo ttg hanis??

    ReplyDelete
  43. sweetnya! i yang bukan hanis zalikha tgk pun rasa terharu! haha

    ReplyDelete
  44. hak3..

    dah buang dah email tu sis???

    semalam semmpat baca guna fone!gigih gila sebab nmpk sis update blog!

    now nak tengok video, ingtkan nak baca lagi sekali email panjang berjela tuh, dah deleta dah..

    hak3

    ReplyDelete
  45. kalau nak follow aziz, sila2 lah kelik sini ye :)
    Show some support people :D

    http://www.facebook.com/azizhazmipages

    ReplyDelete
  46. Nis,

    kalau i jadi perempuan, i pegi ngorat aziz tu. lantak pi la ape orang nak kate. sweet sgt ape die buat. bukan senang nak cari orang yg adore kita sebegitu.

    dan dia ada rupa.

    kthxbye

    ReplyDelete
  47. sweet gile video aziz azmi wat kt hanis..die tu mmg macho la jgk..huk3

    ReplyDelete
  48. Terlalu sweet mamat ni,tp serious video dia hebat2

    ReplyDelete
  49. i think this is my first comment here!!ha ha ha..entry kali ni teruja nak komen!! video tu lah!!sungguh sweeeet!smpai gelak2 i u....! bagus kan die tu! he he he

    ReplyDelete
  50. epy belated bufday sis,
    video kali ni sweet,
    ahha (=

    ReplyDelete
  51. shweetnyaaaa.....


    sgt sempoi ok

    ReplyDelete
  52. okay manis macam madu. madu pun tak manis macam ni har har (:

    ReplyDelete
  53. ya...budak aswara..aku nampak sathish..lalallaaa

    ReplyDelete
  54. terharu saya membacanya. Sweet post.

    Selamat Hari Lahir, semoga di panjangkan usia.

    ReplyDelete
  55. hahahhaa....bangga aku edit video nieh...kuang kuang kuang...congrat aziz hazmi.....happy birthday hz

    ReplyDelete
  56. hanis takmo ajak beliau gi makan ke? ajak i skali yeaa, heeheeee

    ReplyDelete
  57. OMGoshhhhhhhh!!

    sangat-sangat sweet lah!

    Aziz Hazmi is a creative person & i really adored his talent!

    best guy ever!

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!