Friday, November 5, 2010

Roaring at the Paramore Concert

No, that wasn't quite like it. More like tengok-fans-Paramore-having-the-time-of-their-lives at Paramore Concert. Hehe it was fun nevertheless, sebab berada di tempat yang betul iaitu, Rock Zoneeeeeeeeeeeee.




Taken from the Hot Magazine FB Page. Kalau Hot Magazine ada ambil your picture that day, go tag yourself nao.



Like this picture of Luqman and his friends that I've tagged.




Konsert mula 7.30 malam. Tapi walaupun bukanlah peminat tegar, kami datanglah jugak pukul 6 something. Kot-kot dapat duduk paling depan, boleh sentuh-sentuh Hayley sket. Memang tak ah, ramai gila dah dekat depan stage masa datang. Ramai rupanya peminat Paramore dekat Malaysia.




Tapi takdelah seramai yang sampai Hayley patut kata "America should see this, this is sick". Nak kata kita sakit ke apa sebenarnya -_-




Datang awal sempat lah hafal nama sikit-sikit, kih kih kih.





Di sinilah tempat kejadian itu berlaku.





Bersama Michelle the hot manager.






Alolololo terima kasih TuneTalk sebab letak Hayley dekat-dekat macam ni. Susah-susah je :') Gambar-gambar ni semua hantar kat Twitter sebab Meor yang tak dapat pergi dah amanahkan suruh #bikinpanas timeline.





Izdi, Marley dan saya! Athina tah mana kena lenyek dah kat depan. Itu peminat Hayley nombor satu tuh. Tak berani nak kamikaze dengan dia.




Bila selesai konsert, menggelupur cari air. Pastu ramai gila tolak2 nak bayar, jadi ambil air pegang, peluk, minum jelah dulu. Bila nak bayar, orang tuh dah takde. Magis gila.





Bersama Danial kawan sekolah kita, Atasha girlfriendnya yang hot dan air magis di tangan.




Sebelum saya akhiri entri ini, tonton video yang bila mana Hayley bagi chance seorang fan naik atas stage nyanyi sekali, dia excited gila sampai salah2 lyric pergh pergh pergh! Itu saya yang tak berapa minat Paramore pun jealous woi!




Siap sempat snap gambar woi!

54 comments:

  1. pukul 4 pagi dah update kak??
    tak tido ke..huhu..hayley williams rock and cantik.!

    ReplyDelete
  2. agh jealous ! I tak dapat pergi sebab takde duit nak beli tiket dia yang bertaus ratus ituu. Haha. Oh by the way Hanis, you ada any tips tak untuk kurangkan minyak kat muka ? Sbb I kalau dh pergi concert macam ni, sumpah muka dah tak jadi macam org, make up semua dah tanggal. Haha.

    ReplyDelete
  3. sweetnye hanis zalikha..............

    ReplyDelete
  4. u look great! wish i was there for paramore :(

    ReplyDelete
  5. konsert tu memang best. tapi tak nampak hanis pun malam tu, jumpa si Iz je ):

    ReplyDelete
  6. bestnya hanis..dapat g tgk paramore.seyees suke!

    ReplyDelete
  7. Yess, I was there too and gila jealous kan tengok die siap snap picture dgn Hayley.

    "Welcome to the family, once we're family, we wont let you down"
    Hell yeahhh! :D

    ReplyDelete
  8. oh!! anis dodok depan.. jeles!!!

    ReplyDelete
  9. salam.. gua musykil ni..

    kalau konsert start pukul 7.30, sempat tak pegi solat maghrib dulu?..

    errr....

    ReplyDelete
  10. oh.cik hanis~~~~~~
    baju kite same..haha..sy pun ade baju yg same!

    ReplyDelete
  11. suka jugak kat paramore...jeles gila kt budak laki tu..hohoho

    ReplyDelete
  12. wahhh kat mane tuh? x penah amek tau. aishh

    ReplyDelete
  13. kemain lg si peminat tuh , muehehe

    cik hanis , sila byr air magis ye . nti si penjual seru namamu , hahaa ;D

    ReplyDelete
  14. mesti ramai yg jemaah solat maghrib kt situkn...alhamdulillah..^-^

    ReplyDelete
  15. Hamisss , best kan . alaa dia kat rockzone , kita dkt PS3 . sob sob . tu la dgki btl dgn mamat tu , exicted punya psl dia salah lirik . pdn muka mic dia kene mute terus ;)

    ReplyDelete
  16. jealous giler! (especially kat mamat tuh) arrghhhhh!!

    ReplyDelete
  17. wow. gmbr luq pon ade. hahah. x sgka!

    ReplyDelete
  18. wah..nice one..tak ajak pun..haha
    btw do visit my blog.. http://mfirdausishak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Oh yeahhh! Saya pergiiii ! Tapi dekat free seating dekat atas lah. SYIOK kan? Sayangnya tak berapa nak enjoy sebab lirik tak hafal :( Sedih ja.

    ReplyDelete
  20. Wow...happening tu...i wish i was there.

    Tungku Moden

    ReplyDelete
  21. hye..first time nk comment ni..
    blk umh lenguh x kaki berdiri
    lama2 tu??? hehe..
    beshhh kn..lagu die..

    ReplyDelete
  22. seronok tgk..
    zaman muda akak dah lepas..hehehe

    ReplyDelete
  23. salam..hanis..klik la nuff sy..sy dh klik nuff kamu..hehe..i'm newbie..tengs..:)

    ReplyDelete
  24. Hanis,

    lambatnya lah update!!
    haha..

    btw, sejak bila marlisa jadi marley ni?

    LOL

    ReplyDelete
  25. dengki dengki dengki...
    hahaha

    ReplyDelete
  26. jeremy (the guy with dark green shirt and pocket kuning or something) was wearing the same baju during dorg pnya show in sydney. lol

    paramore is superbbb! :D

    ReplyDelete
  27. haha, got my pictar ther!!

    bt wonder y looks kinda retarded, dang!

    ReplyDelete
  28. Nice! She came to NZ the other day and I missed the chance to rock with her (due to certain obligation ie working T_T)

    p/s : I like your top :)

    ReplyDelete
  29. perghh!
    best oh tengok Paramore live~
    Hayley~~~~waaaaaaa

    ReplyDelete
  30. gila best yang dalam video tu, siap bergambar pulak

    ReplyDelete
  31. paramore...ak taw satu lagu je..haha

    ReplyDelete
  32. LOve hayley cuz she can really sing live.. :).. air magis tu perisa strawberry ke?? LOL *tiba2*

    ReplyDelete
  33. i was there but i didn't see you.

    ReplyDelete
  34. tak nampak pun u kat rockzone tu kalau tak boleh snap2 pic gak kan, pastu letak dlm blog i, title "hajat nak tangkap gamba dengan hayley, tapi hanis pun jadilerr" kihkihkih.

    ReplyDelete
  35. oh my! thats tasha my ex-classmate tyme sek rendah dulu! hahaha~
    neway, sgt jeles xdpt pegi T_T

    ReplyDelete
  36. air magis tu sememangnya magical..dah rezeki..

    ReplyDelete
  37. i love paramore!!

    http://yoishme.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. hai hanis...still remember me..the girl yg dgn kawan die tu...pastu mel cerita bkn main syok ngan i.. hahaha

    ReplyDelete
  39. jelous nye saya! ROCK lah HAYLEY uh. i loike~

    ReplyDelete
  40. hanis tantek ~ fuh ~ lame gile x bukak blog hanis,, bz sungguh ~

    ok sambung balik baca hehe

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!