Tuesday, December 7, 2010

Hanis Zalikha boyfriend? Finally.


Setiap hari memang akan ada keyword ‘Hanis Zalikha boyfriend’. At least 7 carian sehari. Tak puas hati betul, sebab kadang-kadang saya tengok belog lain pun complained pasal benda nih. Asal carian Hanis Zalikha boyfriend sampai kat belog diorang yang takde kena mengena? Jadi meh I nak tarik keyword nih datang belog I sahaja, meh meh. Ha inilah tempat tuan empunya boyfriend yang korang nak cari sangat kan? Ambik keyword yang dicari, nah.



Hanis Zalikha boyfriend

Hanis Zalikha boyfriend

Hanis Zalikha boyfriend

Pakwe kitewwwwwwww

Hanis Zalikha boyfriend



Pergh, geli. Bukan geli sebab apehal pakwe I yang entah wujud entah tak pula nak dapat spotlight sekarang?! Takleh jadi takleh takleh. Tapi geli sebab kena type ayat grammatically incorrect itu T_T Hanis Zalikha’s boyfriendlah! Hanis Zalikha’s boyfriend! Bukan Hanis Zalikha boyfriend! Fuh, *tiup juntaian rambut ke dahi*



BTW, topic ini coincidentally sama dengan few suggestions on what to write about, from my darlings kat Facebook tadi. Kalau nak suggest juga you can join the page.

Hanis Zalikha

Always open for suggestions, here!



Hopefully by next entry, dah siap novel cintan untuk korang k (-_-)

79 comments:

  1. keywords yg bersih. kalau blogger lain mst ade unsur lucah. haha

    ReplyDelete
  2. hoho.... bestnye hanis sampai ada keyword carian camtu ek...hehe

    Hikayat Marhaen Kacak :

    Hikayat Marhaen Kacak - Blog Info Kesihatan Mata Anda

    ReplyDelete
  3. dorang cari coz mana tahu dorang letak harapan yang penuh untuk dapat kamo....

    ReplyDelete
  4. hehehe. tak kan tak dee :)

    ReplyDelete
  5. ni mesti lelaki2 kat luar sana yg search , takkan popan lak nak search mcm ni kan? hehehe

    ReplyDelete
  6. semua x sabar nak tau spe lelaki yg plg beruntung teruntung dpt gf hawt mcm u

    ReplyDelete
  7. hi owner,visiting here for awhile..

    (eRRy sedang berjalan-jalan)..

    yOur follower,
    eRRy..^__^

    ReplyDelete
  8. hahaha.. peminat nak tau tuh.. lalala

    ReplyDelete
  9. hye hanis..rasa mcm pernah terserempak dgn u kat ikea dat day..

    ReplyDelete
  10. Haaaa. Nanti nak sebutlah Hanis Zalikha then dalam ayat lain boyfriend. Boleh I tolong divertkan sket traffic you ke blog I.

    :P

    ReplyDelete
  11. haha.. virus dlm internet always being like that.cepat mnyebar. the weird thing is, how could it be, hanis zalikha boyfriend and why not hanis zalikha's boyfriend? lol;DD

    ReplyDelete
  12. HAHAHA...anak dara puan nani mmg hoooootz

    ReplyDelete
  13. bukan gua ni bf hanis ke?? har har har

    ReplyDelete
  14. Hanis~Ari tu jumpa kat event NOkia OVI~
    Hanis, u takkan tak de boyfriend kot~
    hehe~

    ReplyDelete
  15. who's the lucky guys ? can't wait hanis...hehe.boy mk u head+heart ache.trust me ;p

    ReplyDelete
  16. haha.
    sangat cute!
    semua orang nak sebuk pasal bf u lah HZ.
    tulah u ni perahsia sgt kalau psl personal.
    sampai org kena search dekat website who is Hanis Zalikha boyfriends!

    ReplyDelete
  17. hahahaha berbagai-bagai lah dia orang ni.

    ReplyDelete
  18. bila hanis zalikha nak berboyfriend ni?:-D

    ReplyDelete
  19. bercinta selepas kahwin the best "":)

    ReplyDelete
  20. ahaha..diorang nak korek rahsia hanis lah tu..nak bikin control besi..kikiki...nanti boleh masuk melodi yewww...

    ReplyDelete
  21. nak keypohchi gak! mana pakwe hanis mana mana mana? hahaha

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. maybe diorg nak make sure u ni dah ade yg punya or still avlble.. ahaks

    ReplyDelete
  23. of coz sume nak tau siapa bf hanis zalikha.. ahaksss.. CUAK

    ReplyDelete
  24. ramai yg bharap jadi boyfriend hanis ni :D

    ReplyDelete
  25. sape boyfriend hanis zalikha??
    *tertanya-tanya,..hahaha

    ReplyDelete
  26. kah kah kah.. mmg itulah yg sume org nak tau pasal hanis kan. so cepat2 la grab satu. hahaha... :D

    ReplyDelete
  27. haha..mana nak download borang ni..xley ke nak apply jadi boyfriend Hanis? wakaka

    ReplyDelete
  28. biasalah, orang kalau dah famous perihal peribadi pun mesti nak amek tahu..hihi..

    ReplyDelete
  29. diorg nak berkenalan dengan pkwe hanis kot.. hihi

    ReplyDelete
  30. I taip 'hanis zalikha's girlfriend' ape cerita? i tau u tak minat kat laki kan? kehkehkeh. :P

    ReplyDelete
  31. pasti menggegar kn dunia blog klu hanis zalikha ade bf..:)

    ReplyDelete
  32. You're damn good teaser!

    ReplyDelete
  33. mengapa keluar boyfriend hanis? mesti faymes sape jd bf u nanti..

    ReplyDelete
  34. My next entry,
    I'am Hanis zalikha Boyfriend
    hahaha

    ReplyDelete
  35. sape sape sape lelaki yg bertuah tu. satu dunia nk tahu kot. tu yang semua dok google

    ReplyDelete
  36. Hahaha... sampai macam tu dorang nak tau. Betul2 peminat tegar ni sis ;p

    ReplyDelete
  37. Haha tajuk mengancam sungguh. Mesti traffic naik dengan cepat nih :D

    ReplyDelete
  38. Alamak, mcm mn perbuatan stalking aku blh kantoi ni? hahaha...

    ReplyDelete
  39. misti gempaq gile dunia blog M'sia kalau dengar kak hanis and her BF.huwoow :)

    ReplyDelete
  40. Hahhhh?? Hanis belum ada bf ke? Sila jadi gf sy, sila jadi gf sy. plz3 >.<

    ReplyDelete
  41. kat mana nk download boyfren hanis? LOL jk jk :p

    ReplyDelete
  42. bergegar satu dunia bila tau HZ still single =p

    ReplyDelete
  43. baru cari semalam..aku termasuk dalam list too..bahah ~ bungukz..
    terus si hanis wat enrti..kuikui..;P

    cam ha ~

    ohlolove.blogspot.com

    ReplyDelete
  44. memang menjadi gosip hangat nih..

    ReplyDelete
  45. nampak sangat betapa kepochi nya aku..-_-"

    sory hamis..

    ReplyDelete
  46. tiup juntaian rambut didahi seperti bellatrix kah?

    ReplyDelete
  47. semua orang nak tahu siapa boyfriend hanis..

    ReplyDelete
  48. hahhaah!! curiosity can kill a cat! erk......hahahhah!!

    ReplyDelete
  49. hi hanis!ari tu de tgk video hanis mse msuk m'sian dream girls..hnis ckp ngn bf kn mse tu..tpi da lme da..hehee tpi sweeet sgt:))

    ReplyDelete
  50. nasib baik xde belog direka oleh hanis zalikha's boyfren "wannabe"..huhu.. bleh tarik traffic letak keywords camtue.:D

    ReplyDelete
  51. Hanis taknak ke cipta keywords baru macam Hanis & LHDN, Hanis ikon LHDN , Hanis dalam Suara Siswa bersama LHDN ke haha..i tried to call your mom tapi tak dapat, maybe she's busy,tp we all masih berharap Hanis sudi appear dalam program bersama LHDN next year

    ReplyDelete
  52. Fuh, *tiup juntaian rambut ke dahi*
    haa? apa ni? kakaka! napa la u dah besar, kalu kecik lagi boleh jadi adik/anak angkat! =))

    ReplyDelete
  53. saper yang tak tahu..mesti semua beriya-iya nak tahu...

    ReplyDelete
  54. saya tahu siapa pakwe Hanis..my senior..saya tak tipu..senior satu akademi.hehe

    ReplyDelete
  55. ramai peminat hanisss....!!
    saya juga ^^

    ReplyDelete
  56. dorang nak kenal sgt ur boyfie kowt?
    sp publish je la..hehe

    ReplyDelete
  57. sy taip nama hanis..sje nak ushar nama sy..alih2...kua nama awk full..hanis zalikha..hanis aleeza xdew kew?..ahahax!

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!