Thursday, December 2, 2010

Siapa cepat, dia dapat.

Soon.



Susah nak update sebab kena rebut T_T

134 comments:

  1. Yang demok tu pun join sama la kan.

    ReplyDelete
  2. comelnyer si kecik tu tekan keyboard :)

    ReplyDelete
  3. dapat pe 2?
    lappy seketul ke?
    hehe



    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  4. kenapa tajuknya macam tuh? hehe ;p anyway, sorang satu lappy, gilaa lah

    ReplyDelete
  5. adik2 yg comel. Yang si kecik debab tu lagi lah. Heh =)

    ReplyDelete
  6. hamboi dah macam cc dah. budak demok tu yang tak boleh tahan tu..

    ReplyDelete
  7. dapat lappy ittu?
    pergh biar betul? :)

    ReplyDelete
  8. eii geramnya kat demok tu.. nak gamba dia banyak2 plissss

    ReplyDelete
  9. apa kah? ape dia? update cepat keknis! :)

    ReplyDelete
  10. Whoa satu sorg laptop haha yang kecik pun pandai:D

    ReplyDelete
  11. comel je si dak kecik tu dgn laptopnye..huhu..

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Ya Allah ni mana ni kak hanis zalikha !!!
    cafe cyber keeeeeee ! bnyk nyee laptoppp

    ReplyDelete
  14. Siapa cepat ON laptop, dialah yang dapat guna. So far saya selalu lambat, jadi tak dapat-dapat nak guna. Jadi nantikan update saya. Soon.

    ReplyDelete
  15. demok pun ade lappy! caya lah.

    ReplyDelete
  16. apa yg cepat? apa yg dapat?
    ngee~

    ReplyDelete
  17. huhuh. dulu saya pon macam tu la gamak nya. sekarang dah duduk jauh2, online je bila2. kadang2 rindu saat2 berebut2 tu ;p

    ReplyDelete
  18. alolo comel yg kecik tu... mknanya hanis kena mengalah lah yee...hehe

    ReplyDelete
  19. aiii..samela nasib kiter...hehe,asal nk on jek..msti kene rebut...huhu

    ReplyDelete
  20. sangat kiut.. da macam cyber cafe da tgk :)

    ReplyDelete
  21. aiseh! berapa banyak lah laptop kat umah tuuuuu hanis! hiks

    http:/twinykwinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. dah macam cyber cafe. hahaha. eyh yang demok bam bam tu pun nak jugak berebuttt..haha

    ReplyDelete
  23. hhahhahah hanis...walaupun hanya sekeping gambar..tapi cukup menceritakan segalanya di situ.....tengok sekali pun dah faham...comey je tengok budak2 kecik duk khusyuk main laptop...dah macam cc dah mira tengok...huhu...

    ReplyDelete
  24. kene ikut turn ni.. mcam kes kt umah kalo sumer adik bradik n anak buah balik.. berebut2..

    ReplyDelete
  25. wow,,
    kecik2 pakat men DOTA dowh??

    ReplyDelete
  26. haha...paling kicik plg comey!

    ReplyDelete
  27. cumilnya budak kecik tu ngan laptop jugak dia..huhu

    ReplyDelete
  28. si demok comel!!!! lepas ni kuar entry si demok la eh? comellllllll!!!!!!!!! ouh, okaylah... terlebi suda.

    ReplyDelete
  29. demok pun busy jea main lappie, updated blog gak eh ? hehhee

    ReplyDelete
  30. nice to meet u kat event OviApp wizard td!!!

    ReplyDelete
  31. haha.yg kecik 2 pon rebot dengan hanis.. (T.T)

    ReplyDelete
  32. toshi merahh tu akak punya kan ? :D

    ReplyDelete
  33. same la kite..even ad lappy sendiri..tp si kecik cbuk nk pjam..a bit confuse..spe tuan punya lappy y sbenaunyer..:P

    ReplyDelete
  34. hoh semangat. tapi monster jambu tak diupdate. haish!

    ReplyDelete
  35. yang budak demok tu pun same?hihi. comel jee :P

    ReplyDelete
  36. muke semua khusyuk maen fb.hehe

    ADA AWARD NTOK AWAK
    "1.Coolest Blogger Award??"

    ReplyDelete
  37. Awas! Demok sedang menulis entri terbarunyer...

    ReplyDelete
  38. kak hanis,demok pun ada blog ke ? hehee comelnye semua menghadap lappy ;D

    ReplyDelete
  39. haha..style lah! gempak gile..buy 2 free 1 eh?

    ReplyDelete
  40. ahaha, epik gile gambar, semua nk pakai smpai yg kecik tu pon nk join skali..
    hahaha

    ReplyDelete
  41. alololo. yg kecik tue pn nk maen gak ek

    ReplyDelete
  42. yg kecik tu pon nak jugak...die main ape tu...comelll

    ReplyDelete
  43. haha... yang paling kecil 2 comel...
    semangat jew maen... tengah update status facebook kot.. :)

    ReplyDelete
  44. kena berebut laptop ke

    senang je..gunalah kuasa veto sebagai seorang kakak

    =>

    http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  45. yg kecik demok tu yg x menahan tuh..

    ReplyDelete
  46. demok. demok. nampak sangat busy.

    ReplyDelete
  47. hahah..saya tau yang merah toshiba anda punyer!!!! sebatu dah nampak!! haha

    ReplyDelete
  48. ish ish budak demok tu pun sibuka jugak yer...hihihi

    ReplyDelete
  49. yg kecik tu update facebook gak ke...

    :D

    ReplyDelete
  50. demok pon ada blog ke..? hahahaha.. comel

    ReplyDelete
  51. Ini dah macam customer careline untuk pelanggan Pn Nani ni... kekekeke

    ReplyDelete
  52. yg kecik comel pn nk pkai leptop jugak.. comel gile!

    ReplyDelete
  53. BDK2 SKRG PUN DAH CERDIK KAN SO COMEL

    ReplyDelete
  54. yang si budak kecik tu dah macam tengah balas komen peminat aje gayanya. haha. betul2 healty competiton ni ;p

    ReplyDelete
  55. amboi si kecik tu..main facebook ek

    ReplyDelete
  56. amboihhh2..yg kecik tuhhh
    comeyy sungguh..hihi

    ps:hanis,mntak izin link blog ya!

    ReplyDelete
  57. wah sorang satu !

    ReplyDelete
  58. hehehe!
    i pun kdg2 macam ni juga
    kena berebut dengan adik-adik

    ReplyDelete
  59. masing2 pun celik IT!!! Berebutlah nampaknya...huhu....tunggu turn..

    http://yoishme.blogspot.com

    ReplyDelete
  60. AsSalam Anda, Blog bro ada dalam BlogLarian :)

    http://bloglarian.blogspot.com

    ReplyDelete
  61. Paling comel dak demok tu.. hehe

    ReplyDelete
  62. 1 lappy 2 mcm hp pavilion jer..
    mcm saye punyer
    hehehe

    ReplyDelete
  63. yang adik kecik tue tak boleh diterima ...

    ligat jea mata semua dekat monitor..

    kah kah ...

    ReplyDelete
  64. alolo tomeinya...pendedahan awal nie...bagus2

    ReplyDelete
  65. comel entry ni secomel si demok yang buat-buat busy kat laptop tu!

    ReplyDelete
  66. waaa... semuanya nmpk concentrate je tu...

    ReplyDelete
  67. hahaha..ngadap laptop belaka...zaman iT katakan :)

    ReplyDelete
  68. hoi korang semua, jgn kaco si demok tu ye!

    ReplyDelete
  69. jari -jari kontot si demokk pon menyebok jugakk, HAHA! lawak,

    ReplyDelete
  70. semua celik it! sangat2 bagus!!

    kak t dh privatekan blog.. THE UGLY TRUTH.. x sure u dh accept @ belum..

    kalau belum, nanti nk ur emel add, nak invite u..

    ruziawatibukhari@yahoo.com

    tq & take care


    kak t yg tegur u masa di ikea sekitar bulan 6 ari tu wink3!!

    ReplyDelete
  71. Salam malam..blog anda di jumpai didalam senarai bloglarian.. ada masa datanglah jenguk2 blog myvitrd.blogspot.com

    ReplyDelete
  72. wahh.. bnyak lappy pon tak cukup lagi erkk.. huhuu

    ReplyDelete
  73. hehe..sebelum ni memang berebut tapi sejak dapat netbook Tmstreamyx..xperlu berebut sorang satu kat rumah Omu..hehe..

    ReplyDelete
  74. Hanis pakai BB or gadget yg sng hanis nk update, bru x yah berebut dgn yang lain.. hihi

    ReplyDelete
  75. hahah demok tu paling cool wehhh!!! :D

    ReplyDelete
  76. haha..klakarnye..y kecik tuh pon join skli..muke die nmpk mcm serius.. seolah - olah mcm tgh selesaikn mslh negare je..comey (^_^)

    ReplyDelete
  77. wahh masing2 . yg kcik tu p0wn ?

    ReplyDelete
  78. mcm CC dah..huuh

    nurulashizu.blogspot.com

    ReplyDelete
  79. sekilas pandang ingat kan gambar kat cyber cafe... rupanye kat rumah hanis jer... siap demok pun ade gaya mcm tengah update blog dia jer... huhu

    ReplyDelete
  80. tak perlu tulis artikel panjang pun

    ReplyDelete
  81. macam mana boleh dapat banyak komen?

    ReplyDelete
  82. ouhh kak hanis main rebut-rebut laptop kaa? adehh

    ReplyDelete
  83. haish, rampas jer dari yang paling kecik tue.. bukannye tau paperpun.. ke dah ade blog gak?

    ReplyDelete
  84. si pipi labuh pun nak jugak.. ekeke

    ReplyDelete
  85. wah!!memang hardcore..kena beli broadband sorang satu la..pastu main jauh..huhu

    ReplyDelete
  86. haha yg kecik tu comel gile. muka teruja. auwww

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!