Friday, May 6, 2011

Fashionvalet.net dressed me up!



I am in with fashionvalet.net by Vivy Yusof. I used to think manalah online shop yang high standard sikit sebab semua online shop ambil baju from Korea/China/Indonesia and you can't rely on the quality sebab seriously dalam gambar nampak cantik, apabila sampai ke tangan... T_T



Finally my friend si bijak bernas brilliant Vivy came up with online shop yang jual baju Malaysian designers and few other Asian designers. Kualiti takyah cakap lah beb... setaraf dengan design dan harga. Just gonna show you some of their pieces yang dipakai oleh diri ini. Love it!




Maroon 5 Concert Tour KL.

Cuti dirasmikan dengan pergi konsert paling awesome I pernah pergi. Konsert band paling digilai sejak muda, Maroon5. Tapi kelakar sebab tak plan, ingatkan konsert berlangsung waktu exam, tiba-tiba first day balik for cuti Meor cakap malam nanti dia nak pergi konsert Maroon 5. TERUS PAKSA DIA CARIKKAN TIKET JUGA TAK KIRA TAK KIRAAA! Seronok, Rock Zone!






Tengah-tengah alam.





Hot dog untuk tenaga nak melompat menjerit meroyan. Bagus boleh bawa masuk makanan yang Coffee Bean jual kat gate :') Sambil tunggu Adam Levine, sambil melantak.






After the concert hung out with the babes, Aisyah & Nadirah.








LEPAS TUH JUMPA SHIKA ROOMMATE KESAYANGAN KITA OMG REUNION! Dia dah lebih cantik woh sekarang. Eh mana Maroon5? Hehe ini entri Fashion Valet lah, nak tunjuk vest kita jewww.





Meeting pagi buta in Damansara Uptown.






Satin blazer dari fashionvalet.net .






Silalah usha dan kalau like Facebook Page dia pun best sebab ada pelbagai inspirasi fashion dan fashion news.







44 comments:

  1. kak hanis pakai bju ape pun tetap cantik....

    ReplyDelete
  2. your face flawless kann~ CHANTIQUE laaa. hahah!!!

    ReplyDelete
  3. WOW .. bestnya dpt pegi concert Maroon 5.. jeles jeles haha

    ReplyDelete
  4. macam mana farah liyana bley tersesat kat situ... hahaha

    ReplyDelete
  5. wah cantiknya vest kak hanis pakai. padan dengan orangnye =)

    ReplyDelete
  6. Cantik satin blazer tu!♥

    ReplyDelete
  7. i know nadirah!
    anak my boss :-)

    ReplyDelete
  8. suka satin blazer tu ,, tantek hanis pakai =)

    ReplyDelete
  9. SIS HANIS.U LOOKS GOJES IN IT LAAH :D

    ReplyDelete
  10. OMG! hanis..u're really gorgeous! follow me please..

    http://lynnedrew.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. ♥♥♥ ada makna tuh... :DD

    ReplyDelete
  12. hanis pakai ape cantik belaka...likeee...:)

    ReplyDelete
  13. Hanis sentiasa cantik.. Pandai bergaya..

    Boleh bagi tips cara memilih pakaian dan penampilan diri ni..

    ReplyDelete
  14. kita pergi jugak la Maroon 5. It was awesome kannnnnn!!!

    ^^

    ReplyDelete
  15. salam..

    hanis, blog vivy yusof = proudduck dotCOM not dotNET, sayang..

    btw, you looked great! hope you'll get better grade for this sem. ya, you sure will!

    ReplyDelete
  16. hanis..nk recommend online shop nie http://thepoplook.com ok gak...

    ReplyDelete
  17. wah, cun lah gambar yg satin blazer tu! tp bkn sbb blazer, sbb rambut tocang! i like :D

    ReplyDelete
  18. kak Hanis :) Dah terjah da website tu, not in my budget la dear :)

    ReplyDelete
  19. WARGHHHHhhh..nk tgk si hensem adam levine!!! =( hhuhuu giler nak g maroon 5 but xpat g bruno's so rse cam brsalah plak klu g maroon5..hahahha apekah?!

    ReplyDelete
  20. wow shiqa? shiqa was my schoolmate & my best friend too. :))))

    ReplyDelete
  21. wow shiqa? shiqa was my schoolmate & my best friend too. :))))

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!