Friday, July 1, 2011

Father's Day Weekend at OU

Okay Ahad lepas adalah Ahad yang sangat menggelabah punya kelam-kabut. I had a video shoot in the morning and at the same time, risau if I akan terlepas Oreo Father’s Day event dekat One Utama sebab lepas event ni terus vroom vroom balik Johorehhh.


Jadi imma have the event pics collaged like this untuk ditatapi siapa yang tak dapat pergi lalala…


Yang sedihnya my Daddy usually busy on weekends. I selalu jumpa dia pagi (kalau bangun cepat) dan malam sahaja (kalau tidur lewat). Pagi Father’s Day tengok Alisya tengah siapkan hadiah untuk Daddy. Hoh jealous I, I tak sempat prepare apa-apa.



Pergi event ini tengok little girls & boys with their dads (sobs) dan golongan emak-emak sibuk dengan Aaron Aziz LOL. Ini Happy Fathers Day ke Happy Mothers Day sebenarnya ( -_-“) DAN DEKAT SINILAH I DISCOVER MY LOVE FOR OREO PERISA BLUEBERRY ICE CREAM, TRY IT OUT Y’ALL.


Dekat event inilah jugalah tempat collect t-shirt yang I dah pilih online hari tuh kat Oreo FB. And then ada Daddy Dunk, where daddies got dunked, as well as some interactive stage games dengan celebrity dad, Aaron Aziz.




Free milkshake for everyone! Yang tak dapat pergi bolehlah try di rumah dengan resepi ini ya.



Masa I nak berangkat pulang ke Johorehhh, Daddy still tak nampak batang hidung, sobs. I secretly left my little gift for him alongside Alisya’s DVD present and card before I go.



I love you, Superdad.

47 comments:

  1. oooohhhhhhh ! Sweeeeettttt ! =D

    ReplyDelete
  2. sy nak biskut oreo tu,huhuhuhuhu putar,jilat dan celup,hahahaha selalu ade kat iklan dulu :)

    ReplyDelete
  3. oh oreo is my fav. ruginya tak pegi :(
    kak hanis, cik bunny nak oreo gergasi tu... *wat muka kesian XD

    ReplyDelete
  4. cool..i love my dad too...=)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. aawww..how cool is this!demm terlepas lg one supercool event.sobs. :(

    ReplyDelete
  7. wah bestnyer leh jumpa aaron aziz...LOL!

    ReplyDelete
  8. huhu..asal xtau sal event nnihhh..alahh cecer! dh r AARON AZIZ kat situ..wooohhhhhhh ("~.~)

    ReplyDelete
  9. Hanis, besarnyer biskut tu. Kenyang untuk setahun ni..hehe..

    ReplyDelete
  10. Busynyer Hanis, patutlah tak sempat nak up date blog. Okay mulai sekarang, saya akan faham rutin harian Hanis..hehe..

    ReplyDelete
  11. Hanis comel, akak suka tgk Aaron Aziz tu.

    ReplyDelete
  12. Omaigaddddddd ! Seth Tan.. Hehe =..=

    ReplyDelete
  13. wow ~ AARON AZIZ laaa .

    putarrr , jilattt , celuppp . makan !

    ReplyDelete
  14. Hanis,

    Memula motif bukak blog ni nak tgk Hanis..gaya Hanis..cara Hanis tulis blog mmg superb..mcm cakap2 kat rumah..akak suker..

    Tapi..bila tgk gambau Aaron Aziz terus teruja & asyik scrol kebawah kot2lah Hanis juga ade bergambar ngan dia tapi hampeh..Jadi scroll atas balik & tenung lelama gambar Aaron..dan tenung..dan tenung..

    ahh larikkk!

    ReplyDelete
  15. suka tengok hanis, walau femes tapi pakaian tetap nampak simple & humble..

    ReplyDelete
  16. perghhhh... besarnya oreo yg hanis pegang tu! klu makan tu, 10 taon kenyang... hahahhaha..

    Entri terbaru, pilih je mana yang korang nak baca:
    1. Bangunan Bersejarah di Kota Kinabalu - Menara Jam Atkinson
    2. Friendster Bertukar jadi 'Gamester'
    3. Serius Cute Giler Video si Selena Gomez Terkejut Jumpa Shia LaBoeuf

    ReplyDelete
  17. Hanis..nak jugak biskut tu..

    wohhhh aroon seth tannnnn!!!

    ReplyDelete
  18. ade seth la...huhu
    msti rmai nk bgmbo ngn keknis arn..

    ReplyDelete
  19. sweet aje.. mesti daddy hanis terima hadiah tu senyum aje. Superdad.. Cool :) oreo besar tu.. :)

    Jom baca ni :Pengaruh iklan sangat kuat. Hada Labo, Loreal, Aiken..Diriku telah terjebak..

    ReplyDelete
  20. tak boleh besaq lagi oreooo? haha :>

    ReplyDelete
  21. aaron aziz aka seth tan la !
    grr* haha ;p

    ReplyDelete
  22. para ibu bapak..selamat selalu....tanpa korang...tiadalah anak...kakaka

    ReplyDelete
  23. Aaww! Suwit kamo Hanis! Ngee. Uyoo! Besornye biskoot..

    ReplyDelete
  24. comel je hanis ngan papa die(:

    ReplyDelete
  25. http://miszatie.blogspot.com/2011/07/puan-norma-memerlukan-bantuan.html

    ReplyDelete
  26. oh this the same day with dentyne terrar ok ker? patut la tak sempat jumpa hanis,i terbalik awal. SOBS!

    Siap bincang dgn kawan,Hanis datang la sbb dia tulis ' see you there' kt belog dia!
    kawan cakap: see u there tak semestinya dia datang. UWaaaaaaaa!

    I patut ikut kata hati,jgn ikut org :'(

    BTW- knapa u tak dunk urself,my fren pon join mmg klaka tgk gamba dorang n fun habes! :B

    ReplyDelete
  27. mmg suka orea! to roginal flavor :D btw, baju tuh cool

    ReplyDelete
  28. Event ni Hanis dapat invitation ke?

    ReplyDelete
  29. wahhhh untungnyew.

    oreo memang sedap! hehe

    ReplyDelete
  30. sweettt!
    akak HZ,sy nmpk anda di PC carnival.. =)

    ReplyDelete
  31. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  32. i miss my arwah ayah. ouch. :(

    ReplyDelete
  33. Alhamdulillah syukur kita masih ada ibu dan ayah.

    Jgn lupa bykkan baca doa ni, utk ibu dan ayah kita yg sgt2 kita cintai lebih dari sedetik lebih setelah selama-lamanya.

    "Allaahummaghfir lii wa liwaalidayya warhamhumma kamaa rabbayaanii shaghiiraa"

    Ya Allah, ampunilah aku dan kedua orang tuaku dan kasihanilah keduanya sebagaimana mereka mengasihiku pada waktu kecil

    ReplyDelete
  34. wah.. i pun pergi oreo daddy dunk ni.. tp tak dpt pulak jumpa u kan.. maybe another day.. :)

    salam perkenalan.. :)

    GAMBAR PERKAHWINAN DAN RESEPSI TOMOK DAN AYU!! - http://bit.ly/m3TMRO

    ReplyDelete
  35. Join my contest now..=)

    http://duniadalamjaket.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10-contest-senyuman.html

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!