Friday, September 2, 2011

Selamat Hari Raya!



Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin buat pembaca di rumah, dalam negara dan luar negara (amboi over). Minta maaf kerana sekali lagi ini merupakan short update sebelum saya dan rakan taulan berangkat ke negara jiran (apakah matlamat kami berholiday time Raya sebenarnya T_T). Nanti saya pulang insyaAllah saya update molek-molek.



Sebelum itu haruslah saya berpesan, makan in moderation please. Jangan buruk lantak dengan alasan sekali setahun (amboi over, selama nih dia sendiri). Okay I pun dah sedar diri. I dah tak buruk lantak sejak slim bulan Ramadhan tempoh lalu (sempat selitkan). Terima kasih kerana membaca.

98 comments:

  1. selamat hari raya!

    http://mofew.com.my/thesearch/?page_id=191

    menarik!

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya akak hanis zalikha :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya jugak Hanis..nak ole2 dari ngara jiran boleh ?? hihi

    ReplyDelete
  4. ceritala pengalaman beraya Hanis 2011.. hehe.. tasabar

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya..=)
    akan cuba utk jage mkn...hehe
    enjoy ur raya..

    ReplyDelete
  6. hahahahahanissssss. nak ole2 tujuh belas.awrrr

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya Aidilfitri Hanis! Keep up good blogging skills! Hehe :)

    ReplyDelete
  8. Bestnye raya kt oversea, nanti updated yer. Take care selamat hari raya

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya hanis....

    moga ceria selalu...

    PENDEKAR

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya HANIS ZULAIKHA...

    maaf zahir batin....


    Jemput ke UCAPAN RAYA SAYA....
    UCAPAN SELAMAT HARI RAYA khas dari ALEPRIDZ

    ReplyDelete
  11. hanis.. tlg kirim salam aku kat awek2 cun kat sane.. :P

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya keknis..
    follow my blog..hehehe..picisan je..
    http://armawahida.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. wAHH.mmg vogue la akk..

    http://hafrawiegeek.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. salam raya:)

    best nye jadi slim cam hanis..

    ReplyDelete
  15. selamat hari rYA jugak cik hanis

    ReplyDelete
  16. salam Hanis..
    selamat hari raya..
    maaf di pinta andai
    ada kesalahan antara
    kita ye..?

    ReplyDelete
  17. happy eid fitri and enjoy your holiday,:)..

    ReplyDelete
  18. happy eid fitri and enjoy your holidays,:)

    ReplyDelete
  19. selamat hari raya jugak ok hamis jalikha.

    ReplyDelete
  20. makin lama makin xpaham ayat hanis ni T_T
    haha.

    ReplyDelete
  21. samat hari raya jugak.. akak suka 'berya' kat blog hanis nak tengok muka cute cun melecun hanis..

    ReplyDelete
  22. Selamat Hari Raya hanis zalikha :)

    ReplyDelete
  23. Selamat berpuasa kak hanis :)
    have a nice day <3

    ReplyDelete
  24. Selamat Hari Raya Aidilfitri..! :)

    ReplyDelete
  25. selamat hari raya cik hanis zalikha :)

    ReplyDelete
  26. Selamat hari raya juga sis..jangan lama sgt update..rindu nak baca blog..sementara sis xde tu,sya baca post lelamer jelah..walaupun dah lebih 2X baca:)heheheheh...
    Negara jiran?Indonesia?Thailand?Mana satu nie?Takpe2,saspens ye?hehe:)

    ReplyDelete
  27. Nak datang Jakarta again ke? If dtg Jakarta,teringin nak jumpa hanis.. I student kat Jakarta tapi msian la :)

    ReplyDelete
  28. WOW.MCM BEST JE RAYA TAHUN NI FOR U SIS HANIS ;D

    ReplyDelete
  29. Slmt Hari Raya n slm pkenalan dari kita.

    Jom masuk sini httP://batulesung.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. salam Aidil Fitri n Hari Merdeka.. masuk Syawal dah.. takut gagal lagi.

    ReplyDelete
  31. selamat hari raya keknis! walaupunnn! hek3

    ReplyDelete
  32. selamat hari raya buat c manis Hanis Zalikha

    ReplyDelete
  33. http://wanwidget.com
    selamat hari raya kepada cik hanis zalikha sekeluarga, sudi lah kiranya berkunjung ker teratak blog saya....

    ReplyDelete
  34. Selamat Hari Raya gak....
    Negeri Jiran kat mana tu beraya?


    ZooL

    ReplyDelete
  35. you got so many secret admirers la HANIS.

    http://www.heidishafiq.com/2011/09/in-relationship-with-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  36. you got so many secret admirers la HANIS.

    http://www.heidishafiq.com/2011/09/in-relationship-with-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  37. Dear Hanis,


    Selamat Hari Raya!

    Off all the photos of you that I've seen in this blog, this one is the best, sebab you look serene and baik sangat.

    Take care
    izyz

    ReplyDelete
  38. Dear Hanis,

    Selamat Hari Raya!

    Of all the photos of you that I've seen in this blog, this one is the best, sebab you look so serene and baik.

    Take care dear!
    izyz

    ReplyDelete
  39. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  40. salam aidilfitri cik hanis. maaf jika ada terkasar bahasa samada secara tak sengaja atau #trolling. yang ikhlas.

    ReplyDelete
  41. salam syawal keknis ;) hv a great moments n holiday yaa

    ReplyDelete
  42. selamat hari raya hanis! ;)

    hanis,please ada request ni. if possible you buat entry pasal petknode tuh or animal abuse.

    bukan nak condemn just make them aware kita ni malaysian kena gak ada some love kat haiwan. other countries pun sayang betul kat kucing like japan siap buat 'pulau kucing' but our govt hmmm poor to say that.

    am sure you pun aware pasal tuh. cuz i baca entry2 you from the beginning and thank god you are a pet lover especially feline. thank you gorgy! ;)

    sarah khan
    http://nukilangadisbiasa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  43. btw hanis cantik bj raya you. lol

    snap picts banyak2 taw! ;)

    ReplyDelete
  44. hanis,
    selamat berpuasa enam.awak terlalu cantik bagai tuan piteri cerita dongeng dulu kala.pelihara lah anugerah allah tu

    ReplyDelete
  45. hanis.peliharalah kecantikan anugerah allah kepada kamu itu.

    ReplyDelete
  46. hanis zalikha, u sgt comel bila berbaju kurung

    ReplyDelete
  47. hehe selamat hari raya..tumpang traffiq yeeeee!!! visit me
    http://kongsicom.blogspot.com/

    ReplyDelete
  48. ok sis
    makan
    "moderation yer.."
    baik2 nasihat kene ikut!

    ReplyDelete
  49. selamat hari raya hanis zalikha.u r so cute...tp milik hairul azrin..:)

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!