Friday, October 14, 2011

Entri ini untuk perempuan.




Pernah anda terbayang kalau kawan baik anda buka laci seluar dalam anda, apakah reaksi mereka terhadap pemandangan yang mereka bakal discover?Atau mungkinkah memang selama ini laci seluar dalam anda merupakan restricted area terhadap sesiapa pun (kalau benar, apakah mungkin sebabnya)? Lihat possible reaction seperti dalam video ini  .


Hihihihihihihihihihihimungkinhihihihihisebabhihihihihandahihihihipunyahihihihihipantieshihihihihtakhihihihihihsemegahhihihihihihihi.


Source: Google.

Macam mana nak maintain your panties to look nice and clean sentiasa seperti baru beli? Paling penting sekali, hygienic to be worn?

The idea is to line it with a pantyliner. Itulah function utama pantyliner and that is exactly why you should never forget to wear it, girls!

Brand yang makin diminati ramai perempuan (lebih-lebih lagi saya dan Club 10), Libresse, menawarkan produk pantyliner yang ekslusif. Ekslusif? How can pantyliner be exclusive?! Bila ia didesign khas untuk mengikut curve anggota badan terlibat! Selalukan pantyliner setepek straight aje, but not Libresse.

For more of their product info and updates, like their Facebook Page. While you’re at it do check out the contests yang sedang hangat berlansung, sebab hadiah ditawarkan memang seriously every girl’s dream. Dua contests itu adalah…


Go Quiz Crazy where you answer questions based on the video and Libresse itself.
And What’s in Your Drawer where you choose the prize you want and kumpul dan kerah your friends to vote!!!

Hadiahnya… like I said, every girls’ dream.



How to enter? 


Hanya beli product pantyliner Libresse like any of these two yang I ada nih either Slim Unscented and Super Slim Unscented. Both very very comfy to be worn all day.

Like their Facebook page! And join these two easy contests.

Quiz Crazy tips: Pay attention to the video for clues.

What’s In Your Drawer tips: Be nice to your friends, comment their pic, like their status, AND YOU MIGHT GET THEM TO VOTE FOR YOU. HAHAHA.


Goodluck girls!

59 comments:

  1. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!jerit tgok video tuu.hikhik XD thanks btw for the info ;)

    ReplyDelete
  2. According to doctors, wearing a pantyliner for more than 3 hours is hazardous!! Dont be fooled by adverts girls!

    ReplyDelete
  3. Astarafillahhalazimmm...
    Gambar seluar dalam sendiri pun nak ambil?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya gmbr tuh dr google.. heuheu

      Delete
  4. hadiah mmg lumayan..boleh senyum smpy nmpak barisan gigi :)))

    ReplyDelete
  5. hihihi. upload gambar lam drawer..hihi
    tp libresse mmg best. 1 of d brand yg jadi feveret.

    ReplyDelete
  6. lol. video tu kelakaaarr. hehehee

    ReplyDelete
  7. video tu lucu.. hahaha

    @ellin raduan : tak baik nak tuduh2. nt jdi fitnah pulak. fitnah tu berdosa. allah tak suka hambanya melakukan fitnah.terang2 dah tulis "source: Google "

    LOL :D

    ReplyDelete
  8. Oooh if like that have to change every 3hours. Noted!

    ReplyDelete
  9. Elyd, tadi terlepas nak letak. Ingatkan common sense.

    ReplyDelete
  10. oooo ni yg membuat kan kek nis kita marahh sangat ni.hehe. kek nis, google source tu kasi largest punya, bia juling dia tengok:P hiksss.

    ReplyDelete
  11. I have been using Libresse since it came out! Thanks to the sales person who gave me a pack of Libresse samples! After trying it, I fell in love with it and start recommended it to my friends! and they ove it too! I want the LV Bag! AAAaaaa!

    ReplyDelete
  12. haha dont miss ur pantyliner..

    ReplyDelete
  13. i pn ada contest. photography contest. jom join http://hannissania.blogspot.com/2011/10/calling-for-new-contest-2011-sape-sape.html

    ReplyDelete
  14. pantyliner sebahagian dari hidup saya sekarang :)

    ReplyDelete
  15. haha.ada orang serbu tak pakai helmet.hanis siap tulis lagi google image.boleh lak tuduh.haha ;P

    ReplyDelete
  16. eh, maria elena buat pasal ni jgak.

    have a good day wey.

    ReplyDelete
  17. kalau panties adalah cantik apa salahnya nak tayang kat blog..hiksss

    wahhh i pakai libress so boleh joint contest ni...beg LV adalah sangat lumayan sebagai hadiahnya...

    ReplyDelete
  18. Dah tulis menggunakan bahasa melayu pun boleh salah faham. Oh mungkin tak tahu "source" tu apa. LOL

    ReplyDelete
  19. Allahurobbi...
    Bukan fitnah. Tapi dah tuan punya blog sendiri yg membiarkan fitnah berlaku. Hmm.. kalau saudari rasa saudari 'cerdik' dan 'tidak bodoh'. Tafadholli.. :-) Silakan....
    Sedangkan seorg wanita yg memperagakan tubuh badan dan wajah bagi tujuan kemahsyuran juga adalah salah satu dari fitnah akhir zaman yg besar. Nauzubillah.

    Ukhwah fillah.

    ReplyDelete
  20. Sekadar perkongsian:-

    Entry yg sama. Ponder & think :-) what am I trying to highlight right here.

    http://peliks.blogspot.com/2011/10/whats-in-your-drawer.html

    Till then. Wassalam.

    ReplyDelete
  21. tak pape tah ellin raduan ni xtgk ke kt pic tu amik kt google sblm nk hentam org selidik dulu

    ReplyDelete
  22. tp hanis.. in my view+ related to my view of study (microbiology), the used of pantyliner ALWAYS is not good actually . highlight sikit always tu taw. sometimes tu xpe. sbb bile pakai pantyliner, ia akan menyerap segala air o whatsoever u-know-what yg akan menyebabkan vagina akan kering. di mana kering nye tu akan menyebabkan pertumbahan bacteria & fungus. normal flora pon akan terencat. tp lembap sgt pon xelok sbb bact voleh tumbuh jgk. ape2pon bagnatung ats diri msg2 utk jg kesihatan diri tu..=)

    ReplyDelete
  23. dah join... game ni cool gila.. :)

    ReplyDelete
  24. hanis sgt professional. takkan lah nk letak panty sendiri. :)

    ReplyDelete
  25. happy birthday.

    apesal la Ellin tak baca betol betol.

    ReplyDelete
  26. Hiihi. segan pulak bila benda macam nie jadi tontonan umum. *stillchildish*

    ReplyDelete
  27. ada jgk yg kurang educated bg comment yang bodoh

    damm! kantoi aku baca entry yang khas untuk perempuan sahaja.

    ReplyDelete
  28. he he malu nye bace ahaha

    btw its true !

    :P

    datanglah ke link nieh sis http://mryajoes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. Terlepas pandang kerana baca tak habis dan tak baca betul-betul. Sabar jerlah Hanis.

    But hadiah utk kontest ni memang berbaloi. Good luck, jika memang kita kongsi hadiah. haha..

    ReplyDelete
  30. tak elok pakai panty liner dan modes kerap sangat. sebab bahan2 yg terkandung dlm tu menyerap masuk direct dlm badan/rahim. boleh bagi effect -ve dlm JANGKA MASA PANJANG. saya kalau guna modes cuma hari aliran banyak je... selebihnya guna kain.

    ReplyDelete
  31. dulu sy pernah try sanita. Tapi sebab susah nak dapat, sy tukar ke kotex. La ni, tgk libresse macam best je, tukar ke libresse...sungguh syiokk!

    ReplyDelete
  32. http://hapipiborhan.blogspot.com/2011/10/korean-wave.html

    ReplyDelete
  33. Libresse is my favourite brand =) i prefer it so much more compared to Laurier and Kotex

    ReplyDelete
  34. tak pernah cuba librese ni. suruh anak dara saya cuba dulu ler...

    ReplyDelete
  35. iklan mengarut tapi best tapi tah pape pakcik gatal tapi kreatif tapi malu ada gambar pantyliner tu tapi mesej sampai tapi xde sensitivity orang perempuan tapi arhh nak beli sekarang jugak.

    ReplyDelete
  36. oooo...ni la kek nis kata.....perasan komen tu,muahahahaha :P



    benda positif pon mengata,adoiii

    ReplyDelete
  37. @ellin radzuan: nie mesti org2 yg jeles/dengki denga hanis nie, or mukin dia rabun dekat samapai tak nampak "google"

    kekkekke

    ReplyDelete
  38. Kepada Ellin Raduan, kalau x suka baca, get off from here..You're not welcome here ok..This is Hanis's blog, so she can write Hanis,we all support u without any second thought.Just keep on doing what you like.I want u to continue,many people love your blog!Anyway this is life, you cant please everyone right?
    "Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn't need it,while the person who dislike you won't believe it."
    All d best yeah..

    ReplyDelete
  39. (focusing on the go crazy quiz more than the panties's picture that people mistakenly guess that it was urs, and pantyliner adverse effect yadda yadda)

    ReplyDelete
  40. hanis, may i advertise? im selling pre loved books n movies. pls visit

    http://buksnmuvies.blogspot.com/

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!