Thursday, October 6, 2011

Original Collagen Dust

Hello!

I am still replying your emails regarding Collagen Dust (Toujours Skin). Sorry for the delay.

I've received info that its been sold elsewhere in the online world (forums/spam/fake website), please do not trust these sources, we're afraid the content is not original pastu korang bising tak berkesan. ATAU, korang dah bank in duit tapi si penipu tak hantar product.

Jadi, hanya berurusan dengan toujours.my @ gmail.com sahaja. Selain daripada contact di atas, kami tak bertanggungjawab kalau anda terbeli COLLAGEN DUST FAKE/ TERBANK IN DUIT KEPADA ORANG YANG SALAH!

Follow Collagn Dust on Twitter : @CollagenDust :) Have a nice day y'all.

47 comments:

  1. Wonder why they named it Toujours Skin. Coz it mean 'Always skin' XD

    ReplyDelete
  2. Huhu... macam-macam...

    Jemput ke entry baru SAYA....
    APA ITU RETISS?

    ReplyDelete
  3. hehehe..i'm still waiting for ur reply...patient..patient

    ReplyDelete
  4. hmmmmm...... hati2 ngan produk yg xasli nie

    ReplyDelete
  5. Yes, I'm still waiting for your reply too, dear.. I'm very interested to purchase it :)

    ReplyDelete
  6. trying to cope ur word... sebab tak faham... hehe...

    ReplyDelete
  7. Manusia....
    Ada yang menipu untuk kesenangan...

    http://secretissecret11.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Herm donia-donia, macam2 ada. Just be aware.

    ReplyDelete
  9. Hai Hanis, lupa nak say hai tadi. Sihat? :)

    ReplyDelete
  10. hmm kalau berkesan ni best jugak kan. Dia boleh mencantikan muka tak? kalau dari lahir muka memang tak cantik macamana ye?
    TIPS BELOG BUAT SEMUA BLOGGER BARU

    ReplyDelete
  11. Dah dpt email dari u HZ.. Now, tunggu nak bank in je.. *weehuuu

    ReplyDelete
  12. Hanis, orang lelaki pun boleh amek ker supplement ni? Just curious...

    Curiosity kills the cat...

    ReplyDelete
  13. oooo...sya ad r promote gak brg ni kat akak ni dia bka spa, tp dia gne yg liquid..xpe r kan. lom kesempatan nk bank in tp menarik sgt r. tq utk infomasi ni

    ReplyDelete
  14. fake2 ..
    ambil kesempatan la yer..
    be careful girl out there..
    hehe

    ReplyDelete
  15. Thx babe.. i've received and currently using it for 2 days now! lol! My sleeping disorder rasa better, my hair less gugur, nails x sure sbb sentiasa pendek! lol!

    As for skin, tkleh nk ckp apa lg..maybe sbb baru guna kot.. but really, thx for sharing! If i nak cont' order, i should only order with the same process rite?

    ReplyDelete
  16. i dah beli!
    baru pakai 2 kali je. letak kat moisturizer..
    ohh...
    rasa sangat cantikkk~

    ReplyDelete
  17. kita dh email pd u tp xde reply..psl nk order collagen ni

    ReplyDelete
  18. takde reply pun,i da email nk order collagen ni

    ReplyDelete
  19. made in france ke ?? di Austria ada jual tak...saya di Austria heheheh , xdapat beli ngan hanis zalikha nak p cari sendiri la

    ReplyDelete
  20. malam tadi mimpi hanis zalikha coz baca entri collagen dust tu..huhuhu , ntah apa-apa mimpi lawak tu

    http://lilydamia.blogspot.com/2011/10/malam-tadi-mimpi-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  21. malam tadi mimpi Hanis Zalikha

    http://lilydamia.blogspot.com/2011/10/malam-tadi-mimpi-hanis-zalikha.html

    ish...napa tak publish2 ni...salah post comment ke ? :-)

    ReplyDelete
  22. sis,i dah email dkt shinarostam email tu regarding to the mms pic n details..blh check kat sne ok?

    ReplyDelete
  23. Dah dapat collagen dust ku! Thanks Hanis. :D

    ReplyDelete
  24. lelaki pakai x?..dust?duster ke.

    ReplyDelete
  25. lebih ramai penipu dari yang jujur. semuanya kerana duit. dunia2...

    jemput ke blog saya...
    ada love story (hasil nukilan saya)

    http://duniaarabella.blogspot.com/

    thanks!

    ReplyDelete
  26. Good luck with the business Hanis :)

    ReplyDelete
  27. Salam Hanis.

    Saya dah dapat emel, berminat sangat nak beli. :)

    ReplyDelete
  28. hanis..thanks...toujours skin dah dpt ;)

    ReplyDelete
  29. jgn risau. collagen dust dr kak nani & hanis ni ori. sy dh cuba. insyaAllah

    ReplyDelete
  30. hanis, dah received & dah start guna tadi... muah!!!

    ReplyDelete
  31. how much ek?dah email!! :D

    inibelogfaz.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. ada lagi tak collagen ni?? berapa harganya yer?

    ReplyDelete
  33. ada lagi tak collagen?? harga berape yer hanis..berminat gak nih..

    ReplyDelete
  34. Saya dah anta email byk kali tp takda satu pun reply..hurmmm :(
    very interested to purchase

    ReplyDelete
  35. hi kak nis, saya dah buat pembayaran tru maybank2u on 2nd May 2012. Please cek yer..just wanna know the status of delivery of collagent. TQ - norzaily jasmi

    ReplyDelete
  36. salam hanis...klu trying to conceive..leh gune ke collagen dust ni...?? tggu baby x dpt2..so igt nk fokus bende lain plak... ;)

    ReplyDelete
  37. salam hanis...klu trying to conceive leh gune ke produk ni... dh TTC for 6 yrs..since baby not coming yet..so igt nk fokus pd beauty plak... ;)

    ReplyDelete
  38. Hi. I dah bayar utk satu botol via maybank 2u & details of delivery. Pls check yr e mail. tqvm.

    ReplyDelete
  39. Jom dapatkan produk kecantikan dan kesihatan dgn harga murah di

    http://soulduoplasa.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. saya pun baru email nak order collagen nie...belum kena reply lagi..baru jer sent..kena sabar sikit la kan....(tapi mcm tak sabar ja nie...)

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!