Tuesday, September 25, 2012

Dua berita untuk anda semua!

Apa khabar?


Cerita dia sekarang macam ni... (berita pertama). Nampak tak bulatan merah pertama, dan bulatan merah kedua yang ada muka nak tercirit kat bawah ini?

Yang muka nak tercirit itu adalah Hamis Jalikha ketetel di belakang Awal, di belakang Scha. Dan bulatan merah yang atas itu adalah... FAIZAL FBI YANG CIS ROTI NAN CHESSE CAMNE DAH LAJU GILOS KAT DEPAN TAHULAH RAMAI PEMINAT DKSJZXCVIJSD SOBS SOBS.

Jadi, bantulah saya, sebab supporter saya berpeluang pergi roadtrip with me (Team Hamis Jalikha!) untuk kalahkan team diorang!!! Kita ada 5 hari saja lagi untuk mengundi SETIAP JAM untuk tolak saya ke depan. Lagi kerap anda tolak saya, lagi tinggi peluang terpilih pergi roadtrip dan menang RM10k. Seronottt!

Application racing ini terdapat di Facebook Petronas, sila like dan berlumba https://apps.facebook.com/virtual-race-two/ tolong kalahkan mereka.

Beralih ke berita kedua.


RABU, 10.30 MALAM, TV9 (ASTRO 119). Seronok sebab saya dan Yasmin discovered satu benda yang dah lama wujud di Sarawak, tapi just recently jadi fashionable ya amat! I feel like going back and borong!!! *sesal, beli dua sahaja*

39 comments:

  1. macam menarik je game tu , mesti cuba nie ^__^

    ReplyDelete
  2. Nak sokong Hanis lah.. Mana tahu ada rezeki bercuti dengan Hanis.. Tapi sekarang ni dekat Office tak boleh guna Facebook.. Pukul 1 tgh nanti baru boleh guna..

    ReplyDelete
  3. Tak sabar nak tunggu mad market esok..... Nak tengok Hanis bawak shopping gi mane n beli ape pulak Kali ni...

    ReplyDelete
  4. Kak hanis pergi Serikin ke? btw, rambut kak Haniz memang very the gorjess lah!

    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. macam-macam pulak eh game ..haha ..
    Chaiyok

    ReplyDelete
  6. go! gO! chaiyOk! chaiyOk! Hanisssss!!

    ReplyDelete
  7. pergi kat sarawak hari tu kat kwsn mana?awat x habaq?boleh ler jumpa hehe

    ReplyDelete
  8. race ni memang sempoi... kena vote hanis ni... artis dah ramai peminat so xpayah la vote diorang

    ReplyDelete
  9. phewwit, hanis zalikha semakin sukses la ^^

    jemput baca ek ^^

    http://mywithoutreasonii.blogspot.com/2012/09/cerpen-cinta-hanya-kita.html

    ReplyDelete
  10. i support u..dah try race..tp macam xbergerak aje..hehehe

    ReplyDelete
  11. hanis! dekat segamat why dok kat kg alai. xda chanel tv9.. sedey!

    ReplyDelete
  12. http://mypostzone.blogspot.com/2012/09/jom-vote-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  13. http://mypostzone.blogspot.com/2012/09/jom-vote-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  14. okey da pilih hanis jadi racer ni!!betul2 sure ni hehe Racer has 4575 supports bru, its okey..masih ade mase go! go! hehe

    ReplyDelete
  15. go hanis go! sy support hanis! :D

    ReplyDelete
  16. Kak hanis, ade tak tempat untuk tengok episod rabu lepas? Damn I ter-miss lahhh. Huwaaaa

    ReplyDelete
  17. jelez with ur proper english..huhu anway, chayok2 hanis!

    ReplyDelete
  18. Siapa yang minat Hanis Zalikha mesti akan suka game ni... Jom VOTE untuk beliau :p

    Klik sini: http://sy.my/31a8

    ReplyDelete
  19. Siapa yang minat Hanis Zalikha mesti akan suka game ni... jom vote untuk beliau :p

    Klik sini: http://sy.my/31a8

    ReplyDelete
  20. already vote for hanis...hehe
    woahh mad market..x sabar nye nak tengok... ^+^

    ReplyDelete
  21. nak tergelak jgk ble tgk result ni.hehe xpe hanis, i will vote u always. go2 hanis :) anyways, hanis we just need to vote u only for push u infront ya? no need for play this game, right?

    ReplyDelete
  22. sinngah 4 tempat nie plak, intresting.... :)
    skali pergi, mesti bukak selalu...

    http://sy.my/33u3
    http://sy.my/3323
    http://sy.my/33u8
    http://sy.my/31vj

    ReplyDelete
  23. Kek nis, tunggu miracle jatuh keriba baru boleh menang.. gila ke 23k nak bertanding dengan 5k? Takpe takpe.. tunggu miracle..

    Setart setengah jam awal pagi tadi, saya akan sentiasa vote kek nis..

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!