Wednesday, October 3, 2012

Malam Ini Di Jakarta




10.30PM TV9 (Astro 119)


17 comments:

  1. ok..nak tunggu depan tv mlm ni.. :)

    ReplyDelete
  2. haruslah tonton dengan segera ;)

    ReplyDelete
  3. mad market best! hanis best!hahaha

    ReplyDelete
  4. alamak..terlepas pulak moment2 penting tu

    ReplyDelete
  5. Dh tgk pn mlm smlm..siap ad abg ipar hanis lg.. kbtln mkn kat satu kedai ni kat ipoh., dan terperasan mcm abg ipar hanis. dkt2 jam 10.30pm tu dia dpt kol, trus dia g kat owner kdai mtk tkr siaran tv9.. mmg tdk syaklagi..tp dia melepak dgn kwn2 dia..cri gak kot2 ada la kakak hanis tu kan..

    ReplyDelete
  6. tengah tunggu hong kong punya episod ni....

    ReplyDelete
  7. semalam tk dpt tngok la. tetido. :'(

    ReplyDelete
  8. Boleh ke bagitau anggaran harga baju kebaya indon smlm kat jakarta tu?!

    ReplyDelete
  9. Hi hanis.. i've been following ur blog and mad markets(tak pernah miss okey)...good idea of shopping n travel. cuma boleh tak mintak produser list kan jugak harga brg2 yg u shopping..at the end of the show. boleh jadi guide line untuk penonton... bila ke sana nnt kan... So Xdelah 'terbayar' lebih bila shopping hehe.
    Wish u all the best!

    ReplyDelete
  10. suk TENGOK HANIS DLM MAD MARKET!! KAWAIIII!!

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!